Reklama

Reklama

Už jsou to dva roky, co ďábelští Critters poprvé terorizovali městečko Grovers Bend a vyhnali rodinu Brownových. Jenomže “kluk, který křičel Critter”, Brad Brown (Scott Grimes), je zpátky... a právě včas. Z critteřích vajíček se vyklubala smrtící smečka a krvežíznivé chlupaté koule jsou celé žhavé pustit se do své oblíbené kratochvíle – do jídla. Vajíčka se brzy klubou všude, kam se jen podíváte: pole plné dobytka se stává obrovským prostřeným stolem a místní obyvatelé mizí po celých soustech. Naštěstí se vracejí tři šerifové z vesmíru, Ug, Lee a Charlie a pokusí se problém odstranit. Dokáží ale zlikvidovat Critters dřív, než Grovers Bend zmizí z mapy? Critters – Hlavní chod, plný mimořádných zvláštních efektů, je větší a lepší a jistě uspokojí vaši chuť na akci, napětí a hrůzu! (Magic Box)

(více)

Recenze (156)

MightyHal 

všechny recenze uživatele

Lepší, vtipnější, ujetější a s více srdíčkem! Jo dvojka je jednoznačně mnohem více campy a pro diváky vděčnější, už od začátku se vás snaží pobavit různými druhy humoru a jde jí to. Ruku v ruce s humornější zápletkou jdou i postavy, které mi tady přirostli více k srdci, hlavně hlavní hrdina z jedničky který je tu už puberťákem a stará se i o hodně komických chvil a hlavně ho ten kluk hraje výborně. Tohle nechci zbytečně okecávat, tohle je fakt skvělá béčková sranda co má srdce, fajn nápady a hlavně ňufíkatý Crittery, které já mám prostě radši než Gremliny. BTW: Myslím si že 1v1 fightu by vyhráli Critteři, přeci jen ty jejich bodáky co střílí a vyší rychlost při pohybu. ()

kinej 

všechny recenze uživatele

Druzí Critters mě bavili o něco více, než první. Zatímco první díl se neúspěšně snažil působit hororově, ve druhém díle už tyto ambice tvůrci opustili a je to ku prospěchu. Critters 2 už jsou jen komedií, ve stylu např. Evil Dead 2, samozřejmě na tak vtipnou, ale takvou, která občas podráždí koutek. ()

Reklama

choze 

všechny recenze uživatele

Víc! Víc humoru, víc akce, víc proměn, víc nápadů a hlavně víc Critterů! Později áčkový scénárista Twohy a televizní režisér a specialista na kingovky Mick Garris to vzali za správný konec a natočili nejlepší díl série, ze kterého se vám hned několik scén vryje do paměti (smrt velikonočního zajíce, proměna vesmírného lovce v Playboy Playmate, obrovská koule z Critterů). Škoda jen, že rozjezd je na mě moc pomalý, humor příliš infantilní a postavy mě serou. ()

Jason13 

všechny recenze uživatele

Zatím co jednička se snažila hrát (opravdu malinko) i na temnější hororovou strunu, tady je to vyloženě světlá komická hříčka.. U takového typu filmu to ale rozhodně není na škodu. Critters tu mají víc prostoru a i jejich počet výrazně vzrostl.. Vtípky se většinou povedli. Hlavně přeměna na dívku z Playboye je super.:) Hodnotím stejným počtem jako jedničku, ale co do zábavnosti jsou tyhle 4 hvězdy o něco silnější... ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Zase ten pro mne nesympatický Scott Grimes. I když tady už trochu starší a netváří se jak debil, jako v předešlém filmu, přece jen jeho mizerné herectví tu je. Jinak jde o přímé pokračování prvního filmu, trochu navazující, ovšem už bez něčeho nového. Nějak moc mne to už nezaujalo. To co tu bylo, bylo také v prvním filmu. A tady neplatí opakování matka moudrosti. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (7)

  • Vajcia, z ktorých sa vyliahli príšerky, boli vyrobené z plodov tropickej rastliny Anona šupinatá, tzv. cukrových jabĺk. (beso74)
  • Přibližně v 50. minutě si je možné při přeměně jednoho z lovců povšimnout bilboardu s Freddym Kruegerem (Robert Englund) z hororové série Noční můre z Elm Street.. (Rodriguez)
  • Film se natáčel v Santa Claritě v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama