Reklama

Reklama

Sága: Prokletí stínů

  • Česko Sága: Prokletí stínu (více)
Trailer

Ve Druhém věku se válka bohů rozhořela naplno a živých bylo stále méně. Lidé proto založili Řád, v němž ze zoufalství spojili své síly s pyšnými elfy a proradnými trpaslíky. Zatímco se Řád snažil vzkřísit civilizaci, na západě znovu ožilo dávné zlo. Temnými kouty špinavých krčem se plíží šepot tajného spolku spiklenců, známého jako Stín, jehož hrůzní vyslanci již překročili hranici země. Magistři Řádu proto vyslali své vlastní špehy, aby včas zmařili plány nepřítele. Lidský poutník a vyslanec Světla Keltus, lovkyně odměn a nemilosrdná elfka Nemyt a svojí loupeživou hordou zapuzený ork Kullimon se pod přízračně žlutým nebem kraje Battlegrave vydávají hledat tajemný artefakt, jehož pomocí chtějí služebníci Stínu znovu nastolit vládu pána temnot Gotha Azula. (TV Barrandov)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (74)

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Už úvodný nezáživný a zbytočne zdĺhavý súboj predznamenal v akom duchu sa bude vyvíjať celý film. A aj keď to miestami nebolo až také zlé, doslova to kričalo, že financií na film príliš nebolo. Ale aj napriek menšiemu rozpočtu sa s tým autori popasovali pomerne solídne. Rozhodne vydareným sa však nedá nazvať záverečný súboj a boj s drakom, ktorý bol vyslovene na smiech a bol výsmechom celej práce na filme. Ne-fanúšikovia fantasy nech dajú od tohto ruky preč! A ostatní nech očakávajú minimum a možno tu nájdu aspoň niečo. */** ()

Ombak▼Penari 

všechny recenze uživatele

Není to tak zlé, jak jsem si pamatoval z prvního sledování. Nízký rozpočet je klasická bolest fantasy snímků a všechno vypadá tak nějak levně a méně uvěřitelně. Ale vlastně je to celkem sympatické, herci se snaží, masky nejsou zlé, hudba je epická (někdy až moc na ten levný film). Souboje ujdou a krom rozpočtu je vlastně nejvetší slabinou filmu celkem nudný a neobjevný scénář. Prostě dá sa. ()

Reklama

LadyD 

všechny recenze uživatele

Abych řekla pravdu, většinu filmu jsem se smála jednoduchosti a tuposti filmu... jediné co mě zaujalo byla hudba, která nebyla nejhorší, a pár vtipných hlášek z úst orka, který byl asi jedinou oblíbenou postavou :) Už od začátku filmu jsem měla pocit, že sleduju levnou napodobeninu či dokonce parodii na Pána prstenů... Takže za hudbu a za orka .. tři hvězdy. ()

Horbet 

všechny recenze uživatele

Pěkná herečka v hlavní roli elfky, motivy veleúspěšné MMORPG hry World of Warcraft, ale to je asi vše, co je na filmu zajímavé. Avšak když bych odmyslel některé fádní souboje a pomalu se odvíjející děj, u kterého už v prvních minutách víte jak to skončí, ale i tak čekáte nějaké spestření efekty či zvratem, kterého byste se asi načekali, tak přece pořád tam jsou ti zelení orkové a trpajzlíci se střelným prachem. Nemůžu dát 2, ale ani 4 hvězdy. ()

Vykuk 

všechny recenze uživatele

Pro milovníka fantasy a RPG her, jako jsem já, pohodová a příjemná pohádka. pár věcí bych sice rád viděl jinak a neuškodil by tomu větší rozpočet (hlavně více komparzu a kulis), ale na tu bídu... můžu říct, že jsem se bavil mnohem víc než například u tak vychvalovaného (což nechápu) Vlka z Wall Street. Prostě tisíc lidí - tisíc chutí. Nejlepší postavy ork s elfkou, člověk mě spíš štval a trpaslíci se dost nepovedli, ale vzhledem k tomu, že to byli služebníci pána smrti, budiž:) Shrnuto a podtrženo.. objektivně by to byla asi 1*, ale páč mám pro tuto tématiku slabost a přeci jen to byla celkem fajne pohádka, s klidem lepší průměr 3*. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (2)

  • První scéna, kde proti sobě bojuje Nemyt (Danielle Chuchran) a Fangtor (Adam Abram), byla natočena jako koncept pro případnou sérii nebo film. Scéna se natáčela začátkem roku 2012 a zbytek filmu byl pořízen později v srpnu. Diváci si mohou všimnout, že kostým Nemyt je jiný a Danielle Chuchram vypadá dospěleji. (Kritiq)
  • Natáčení probíhalo v americkém Utahu. (Terva)

Reklama

Reklama