Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Je rok 1924, dva roky po Epsomském derby. Tommy navenek pořádá dostihy a prodává auta. Tajně pracuje pro Winstona Churchilla. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (68)

kri.tino 

všechny recenze uživatele

Pre zatiaľ najlepšie čo Peaky Blinders ponúkli. Nepochybne najdramatickejšia séria, v ktorej zároveň vidieť najkrajšiu kresbu postáv, ich rastu a prerodu. Śtýlovosť ustúpila o krôčik do úzadia, v popredí sa naplno prejavila kvalita scenára. Tom Hardy bezchybný. Celkovo by som hodnotil za štyri, záverečný diel zdvihol latku. Teším sa na ďalšiu sériu. ()

Rocky88 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čím víc PB zasahují do vyšších kruhů, tím víc je seriál strhující. Zatím se tedy určitě jedná o nejlepší sérii. Rusové, Angláni, otec Hughes a jeho linka s Charliem, Arthur, Alfieho monolog v 6. dílu tnoucí do živého a závěrečné zúčtování. A skvělý Kilián. Opravdu nevím, co vyzdvihnout dřív. Jediné minus je absolutně nesympatická herečka Poll - nyní po botoxu, takže se z ní chce zvracet. Zato vývoj tě své kreténky zahrála perfektně, to je fakt. Čtvrtá série bude mít co dělat, aby se třetí alespoň vyrovnala. ()

Reklama

Slasher 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tvůrčí tým to má zase o kus pevněji v ruce, ubylo béčkové kvality i nesrovnalostí v logice a dějově nabíráme na síle - nechybí velký zvraty ani divoká karta v podobě prohnilých ruských aristokratů (svůdná Petrovna je skvělá postava). Žádný med pro nikoho z hlavních aktérů a už se těším, jak víc je to ještě hezky semele. 85% ♪♫ ()

VanTom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Až si říkám, jestli šest epizod (opět) nebylo málo na tu slotu, co se na Peaky Blinders navalila. Každý díl spolehlivě vtáhnul a emotivně sepral, ovšem v mezidobí děj docela skákal, přestože se jinak soustředěně držel nekalého obchodu s Rusy, jenže na doteky s vyšší politikou či dotažení psychických stavů hlavních (anti)hrdinů už mu prostor úplně nevystačil. Což nic nezměnilo na síle a kvalitách 3. série, která mě doposavad odpálila nejvíc. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tretia séria a obchod s Rusmi sa odohráva ako na hojdačke. Slabé epizódy striedajú tie najlepšie, čo Peaky Blinders doteraz ponúkli. Dej je v tretej sérii oveľa viac zameraný na vykresľovanie povahových čŕt postáv a ich postupného prerodu ako na atmosféru Spojeného kráľovstva 20tych rokov. Vďaka poslednej epizóde som chcel dať hodnotenie 5 *, ale najmä úvodná epizóda a čas ktorí traja z bratov strávili v rezistencii ruského veľvyslanca ma presvedčil, že k dokonalosti Peaky Blinders ešte stále niečo chýba. ()

Galerie (195)

Zajímavosti (8)

  • Když odchází Johnny (Packy Lee) ve 13. minutě z kuchyně, tak nemá nasazenou čepici a ani ji nedrží v ruce. V dalším záběru už ale čepici má nasazenou. (Duoscop)
  • Když Arthur (Paul Anderson) vyjde ze sprchy, tak se mu v různých záběrech mění účes. (Duoscop)

Reklama

Reklama