Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Rok poté, kdy spor rozdělil Shelbyovy, se musí rodina sjednotit kvůli pomstě ze strany italské mafie a vyhledat pomoc nového pochybného spojence. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (75)

Michelle75 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výborná série, od začátku to šlape a s ničím se to nebabrá. Přijíždí italská mafie v čele s Adrianem Brodym a já si ho za tvrďáka nějak neumím představit, zdání klame a jeho párátko v hubě a uchraptěný nízký hlas dodávají jeho postavě ten správný šmrnc. Baví mě to díl od dílu více, ale když se tam zase objeví Alfie(TOM HARDY),všechny mé unešené pocity zmaří, protože tahle role mu tak neuvěřitelně sedla, že všechny okolo uzemní. Tenhle seriál se vážně povedl, kulisy,prostředí, herci, hudba, atmosféra, příběh, nápady a drží si tu svoji lajnu s přehledem. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hlavní hrdina upadá v ještě většího záporáka, železem v ohni tu je hezky mafiánsky okázalý A. Brody. Řada dějově uspokojivá, ale náležitý obrátky nabere až ve své poslední třetině. Už jsem si říkal, co to sakra bude Peaky Blinders bez Arthura... 80% ♪♫ ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nástup mafiána Adriena Brodyho s jeho italsko-americkou vendetou byl zdrcující a zastihl Shelbyovic famílii ekonomicky prosperující, avšak vztahově rozklíženou. Pak už spíš jen chraplavě hrozil (a ožužlával párátka), než aby něčeho zásadního dosáhl – Peaky Blinders v čele s chladnokrevným Tommym srovnali krok a opláceli stejnou mincí. Opět stylově v oparu whisky a ginu, koksu, pletich, rvaček a cikánského boxu, jenže jaksi rozháraně, cyklicky ve svých rolích a s neuspokojivě překotným skoncováním. ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

4 seria je sklamanie! A velke! Su to stale Peaky Blinders, ale zaroven je to nekonzistentne, akoby varenie z vody, miestami ozaj trapas (aspon tak mi prisiel cely Adrien Brody, akoze imitujuci Vita - skor karikatura). Este aj tie prestrelky su trapas na urovni, ktora ozaj nezodpoveda PB. Rovnako pribeh, konanie postav...vlastne, ked tak premyslam, tie *** su tak trochu kvoli sile nostalgie. Pozerat TOTO po Narcos 4 je ako pit Tuzemsky "rum" po tom najkvalitnejsom "zbozi". Piatej serie sa trochu zacinam bat... ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Štvrtá séria je najlepšou, akú Peaky Blinders ponúkli. Thomas či Arthur Shellby sú výborný, rovnako Luca Changretta a skvele im sekundujú aj Polly, Bonnie Gold či svojský Alfie Salomon. Prostredie Small Heath v Birminghame je tým najlepším v ktorom sa dej seriálu odohráva a to aký spád má dej v štvrtej sérii je úžasné. Štvrtá séria minimálne 95%. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (4)

  • Na začátku epizody při boxerském utkání je několik záběrů na chodbu, kde je zřetelně vidět plastové potrubí. V době příběhu ještě nemohlo existovat, začalo se vyrábět až po roce 1950. (e_Fox)
  • Když dostane Luca (Adrien Brody) láhev rumu od Alfreda (Tom Hardy), tak jí otevře a zase zavře. Později se z ní ale napije, aniž by jí znovu otevřel. (Duoscop)
  • Láhev rumu, kterou dostal Luca (Adrien Brody) od Alfreda (Tom Hardy), Luca otevřel a potom ji ve dvou záběrech po sobě zavřel. (Duoscop)

Reklama

Reklama