Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Thriller odehrávající se během jednoho dne a jedné noci v současné Ostravě je příběhem začínající novinářky Isabel, která se ve snaze o senzační reportáž vydává za tajemným mužem. Díky své naivitě a odvaze zároveň se dívka ocitá v pasti děsivé společnosti, ve které musí bojovat o holý život. Jsou však věci takové, jak se na první pohled zdají ? (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

BarboraBaila

BarboraBaila (hodnocení, recenze)

Po překonání pravděpodobně subjektivní nesympatie k hlavní hrdince musím říct, že Isabel je poměrně povedený film, s dějem, který sice jede v obci 40.. ale ve finále to vytáhne teda pěkně zostra.. a vážně díky za to. Po vizuální stránce se mi to líbilo, hudba více než vynikající. Nicméně když divadelníci dělají film... je to poznat, ale v tomto smyslu je také poznat poctivá práce. Mohu jen doporučit s tím, že nehledejte v tom hollywoodské trháky, ale vnímejte henty meziřádkové záležitosti a jistě budete spokojeni. A místama dobře pobaveni :-)

Uživatel iamek smazal svůj příspěvek.

dr.horrible

dr.horrible (hodnocení, recenze)

ked sa to nedostane ani mimo Ostravu, na Slovensku je to v kinách čakať asi zbytočné, že??

Uživatel PfefferSalz smazal svůj příspěvek.

dr.horrible

dr.horrible (hodnocení, recenze)

MrCreosote

tak s ním nesúhlasíš akože vo všeobecnosti??

inak ja neviem, blogy moc nečítam, CSFD mi so svojou rôznorodosťou komentár vlastne celkom stačí a ked tak občas kliknem na Prokopovú, ale čo som odoberal Cinemu, asi desať rokov, Fuxoft býval pomerne objektívny.žeby sa toľko zmenil??

Uživatel Zodd smazal svůj příspěvek.

MrCreosote

MrCreosote (hodnocení, recenze)

Když nenecháte Fuku recenzovat artfilm, je to většinou dobré počtení. V upozorňování na základní logické díry a scenáristickou impotenci nemá konkurenci. Navíc se sám nebere vážně a jeho vulgárně-fanouškovský pohled je pro mě vítaným osvěžením.

na příspěvěk reagoval dr.horrible

DannyBoy80

DannyBoy80 (hodnocení, recenze)

Tom_Lachtan

naprosto nesouhlasím, ten clovek je schopen za tu samou vec jeden film vynaset do nebes a druhy uplne strhat. Napriklad Fila je uplne jina liga, ten dokaze pouzivat mozek, nebo Tesař, Schmarz, Kokeš. Fuka je proti nim hobík.

DannyBoy80

DannyBoy80 (hodnocení, recenze)

Ragimiri

Fuka je hrozny kokot, to co napsal neni recenze, ale prevypraveni deje a zhodnocení technických a hereckých výkonů. Toto zvladne polovina uzivatelu csfd. Film asi nebude nic moc, ale z Fukovy "recenze" si clovek neodnese nic. Takze lepe si pockat na nekoho povolanejsiho a nemyslim tim Spačilku.

na příspěvěk reagoval Tom_Lachtan

heyda

heyda (hodnocení, recenze)

Řekl bych, že to bude kravina. Nicméně velká pochvala, že se někdo pokouší o v Česku nevídaný žánr. Je načase se od těch přihlouplých komedií a dramat konečně přesunout k trochu krvavějším snímkům. 

boul

boul (hodnocení, recenze)

a kurvaaaa! petra v hlavní roli joo! tak tohle si nenechám ujít!

Reklama

Reklama