Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Marilyn Manson si v novém americkém filmu francouzského režiséra a hudebníka Quentina Dupieuxe (Mr. Oizo) zahrál roli emo teenagera. Dupieux točí filmy stejně expresivně, jako dělá svou hudbu. Montuje do sebe nečekané aranže s jednoduchými beaty. I v tomto filmu rozehraje hru gagů, naschválů a parodických situací, které připomenou dávnou Policejní akademii, ale zároveň si „legraci z poldů" dělá dost nekorektním způsobem, ze kterého chvílemi až mrazí. (Artcam Films)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (124)

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Musel jsem přepsat svou původní recenzi, když jsem se na film díval poprvé a zřejmě jsem neměl na tento druh amerického humoru inteligence veverky zrovna náladu. Po druhém zhlédnutí s nadhledem jsem objevil ve filmu "jisté malé kvality", protože jsem se zrovna cítil tou veverkou a snímek si nezaslouží, aby měl ode mě původní hodnocení odpadu, i když potřetí se na něj už asi nepodívám. Dokonce možná některým bude film i vyhovovat a nebude to pro ně jen ztráta času. Zaujal mě především ten špekounek, co byl posedlý ženskýma kozama a méně mě už potěšilo, že gay složka byla zpitvořená "pro zasmání", takže film do jisté míry u diváků křiví pohled na gay komunitu. 3434 ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Hodně nadneseně Policejní akademie alá Dupieux. Za mě asi nejslabší Dupieuxův film co jsem od něho zatím viděl. Což ale vůbec neznamená, že je špatnej. Lepší 3hvězdy. Jsou tu určitý spojitosti s Dupieuxovým filmem Wrong(2012). PS. Kdyby do toho někdo šel čistě jen kvůli MM tak ten se tu všeho všudy ukáže na 2minuty. ()

Reklama

Hamaradža 

všechny recenze uživatele

Druhé zhliadnutie. Bizarný, no ambiciózny žánrový experiment, so štruktúrou letnej komédie, no prakticky bez jediného konvenčného vtipu. Príšerné dialógy príšerných postáv do ktorých duní príšerná Oizova elektronická hudba, dokopy svojou trápnosťou pôsobia až hypnoticky, zarezávajú sa pod kožu a nepripomínajú čokoľvek iné. Absolútne unikátna poetika - keby bol cringe žáner, tu by išlo o jeho popredného zástupcu. Dokonalý Mark Burnham - prečo ho nevidíme častejšie? Spolu s Realité jeden z Dupieuxových masterpiecov. ()

Xeelee 

všechny recenze uživatele

[FOD 2014] Za hluchý pasáže bych nechal Dupieuxe poslouchat ten příšernej song jednookýho tragéda do skonání věků. Škoda, nejlepší chlupatej film se nekoná. Každopádně, dealer s výborným hudebním vkusem, pepřák, Marilyn Manson, nákup rýče, epická pasáž s osudovým klavírním podkresem (od předání ryb do nemilý příhody na zahradě), perfektní scény s dcerou, jelen(!)… To prostě musíte vidět dřív než se vám stane nehoda při zalívání zeleně na (jiný) zahradě. ()

JamesSi 

všechny recenze uživatele

Film pro všechny ty lidi, kteří potřebují slyšet hudbu, aby se zbavili bolesti. Film pro lidi, kteří kupují trávu jedině v potkanech. Film pro lidi, kteří ví, že fízlové jsou prostě hazjlové. Dupieuxova verze struktury "Pulp Fiction" z pohledu policistů z ještě černějším a ješté trapnějším humorem. Ne tak silné jako Realité, přesto skvěle koukatelné (i když občas to ztratí trochu tempo). Nakonec i film o hudbě a Mr. Oizově zkušenosti s hudebním průmyslem. Všichni jsou v hazjlu a když dojdou i ty potkani, máte už fakt problém. Jsme v pekle a jsou kolem nás neviditelný plameny. O čem tu recenzi napsat? O čem tu recenzi NAPSAT!? Každopádně tohle je film do klubu, ale jen pro chlapy. Žádný ženský v tom klubu nebudou. Jen chlapy. Totálně. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (4)

  • Film měl celosvětovou premiéru na filmovém festivalu Sundance 20. ledna 2013. (Johnny.ARN)
  • První trailer filmu byl uveden 22. listopadu 2013. (Johnny.ARN)

Související novinky

Fresh Film Fest uvede v Praze téměř 100 filmů

Fresh Film Fest uvede v Praze téměř 100 filmů

15.09.2014

Přes 90 celovečerních a krátkých snímků, které nejsou běžně v kinech k vidění, zajímavé filmové osobnosti od nás i ze zahraničí, a řadu doprovodných akcí nabídne program 11. ročníku mezinárodního… (více)

Reklama

Reklama