Reklama

Reklama

Uvnitř mé hlavy

  • Česko Kouzla a čáry (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Alicia (Juno Temple) se společně se svou sestřenicí Sarah (Emily Browning) a jejími kamarády vydává na prázdniny daleko od domova do Jižní Ameriky. Když musí Sarah náhle odjet, Alicia se ocitá na odlehlém ostrově jen ve společnosti Barbary (Catalina Sandino Moreno) a Brinka (Michael Cera), amerického studenta se sadistickými sklony. Zmatená a vystrašená Alicia nedokáže usnout a realita se jí stává noční můrou, ze které není probuzení. Dávné domorodé rituály, znepokojivé chování zvířat a podmanivé hypnotické stavy nechávají Alicii nahlédnout do nejtemnějších koutů její duše. Když ale hra zajde příliš daleko, důsledky mohou být šokující a smrtící. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (132)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Od bezchybného zobrazení stavu, kdy je člověk nucen pobývat ve společnosti nesympatických osob, okolo nichž se necítí příjemně (mně obvykle stačí ve společnosti jeden takový člověk, abych se přestal cítit pohodlně ... na chudáka Alicii tu byli hned tři a to bez jediné přátelské tváře), až po totální paranoidní stavy a nervové zhroucení. Těžká psychologická depka a velmi příjemné překvapení, čekal jsem od toho filmu něco absolutně jiného (z dávno viděného traileru jsem si pamatoval jen divného Michaela Ceru). Dovolená k nezaplacení. ()

zbyshek 

všechny recenze uživatele

Prakticky film o ničem. Po 15 minutách jsem se těšil až film skončí nebo, že se konečně začne něco dít. Bohužel to se nestalo, a to díky podivném vývoji děje. Furt jsem nedokázal pochopit kam režisér míří a jaký má záměr. Postavy byly samy o sobě nudé, k tomu "odfláknuté" dialogy a 98 minut nudy bylo na světě. Zklamání. ()

Reklama

peiton 

všechny recenze uživatele

Tažko sa mi toto hodnotí,neviem čo si mám myslieť.Hlavná hrdinka zostáva s cudzincami úplne sama a odrezaná od sveta.A navyše cudzinci sú sadisti.Najhoršie na tom je,že si svoju bezradnosť a bezmocnosť uvedomuje a prišla na to v pravý čas.Lenže skôr ako sa stihne spamätať,všetko je úplne inak.Ale čo môže s tým robiť?!Asolútne nič alebo,nedávať sa do kopy s cudzincami!Sprvu som toto chcela preskočiť či ignorovať.Nedá mi to zatratiť,či naopak vyzdvihnúť,inými slovami nebolo to extra zlé,či obzvlášť vynikajúce.Skôr zvláštna vec.Pretože s takýmto niečím sa moje oko po pravde počas mojej dlhodobej ,,kariéry" sledovania filmov nestretlo.Skutočne správne šlahnutá magorina,nie vo svojej brutálnosti.Pre fanúšikov,ktorý obľubujú pomaly sa vkrádajúce napätie z otázkou,čo bude nasledovať dalej..Pointu som čakala skutočne inú,prekvapili ma,ale čím ma nemilo prekvapili je zase ten druh u mňa nepopulárneho záveru a síce,nech si každý z nás jednotlivo vyvodí ten svoj vlastný.Aj napriek tomu nech to má silné ***hviezdy. ()

bourec odpad!

všechny recenze uživatele

Na přebalu dvd je napsáno"Film od nadějného chilského režiséra".No potěš satan.Uřvaná skupina,zejména ta kráva,na který je vidět,že je jen kousek od naprostýho zhroucení,dva kuřbuřti,vo který bych zlomil kovovou bejzbolku,a i zbytek byl úplně na kopanec.Jediná světlá vyjímka,která ale moje hodnocení protentokrát neovlivní,byl útržek skladby od Knife,což je podle mě popová pecka.A když se ta pipka snažila skočit z tý skály,fakt sem si přál ať skočí a rozbije si xicht vo ten kámen.Hrozná debilita.0%. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Rozhodně pozoruhodné psychologické drama (možná i mysteriózní thriller, horor však nikolivěk), které stojí především na výkonech stále více o sobě vědět dávající Juno Temple (Jak já se těším na Horns...). Tu pozve sestřenice na dovolenou kdesi na ostrov do Jižního Améru se svými přáteli, no když však tato jediná známá osoba musí odložit svůj příjezd kvůli učení, Alicia (Juno) zjistí, že sestřenčini přátelé rozhodné nejsou její krevní skupina. První náznaky rozporů povahových vlastností zainteresovaných jedinců jsou opravu hutné, speciálně pak v případě výborného Michaela Cery, čímž psychologická podívaná nabírá slušné točky, které si udrží až do samého závěru. Na druhou stranu je přeci jen škoda, že se Silva ve scénáři držel dost při zemi, protože hned od začátku měl film nakročeno k pecce stylu Funny Games. Takhle je to červených 70%. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (8)

  • Juno Temple (Alicia) se v roce 2013 objevila na festivalu Sundance ve třech filmech, včetně tohoto. V každém z nich byla nahá. V rozhovoru řekla, že ji rozčílilo, když jeden kritik napsal: „Páni, ve všech má odhalená prsa.“ Juno na to řekla: „Nemyslím si, že je to přínosné. Jestli vás ta nahota uráží, vysvětlete mi proč.“ (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama