Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Francois je vzorný manžel a obyčejný úředník. Jeho manželka však neví, že jako tajný agent občas jezdí opravovat porouchané telefonní ústředny, které neslouží běžným občanům. (oficiální text distributora)

Recenze (54)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Není to špatné, vůbec ne... Ale nezbývá než konstatovat, že teprve James Cameron, Arnold Schwarzenegger a Jamie Lee Curtis udělali z dobrého nápadu prvotřídní podívanou. Podtrženo, sečteno! má zkrátka do švihu a vtipu Pravdivých lží vážně daleko, a to jsem prosím milovník francouzských komedií a na jejich remaky se obvykle dívám skrz prsty. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

První dvě třetiny filmu jsou docela zábavný, ale v poslední třetině se to začne brát nějak moc vážně a z pohodový komedie se stane jakási akční blbina. Od Zidiho jsem čekal teda větší zábavu. Jinak nechci to moc porovnávat s americkou předělávkou od Camerona, protože tu jsem viděl asi před 10 lety, ale řek bych, že verze s Arnoldem mě bavila asi o trochu víc. ()

Reklama

tomtomtoma 

všechny recenze uživatele

Lehká akční komedie ze špionážního prostředí. Tajný agent Francois Voisin (Thierry Lhermitte) musí zvládnout dostat gang prodejců zbraní a navíc odvrátit možnou nevěru své manželky Hélény (Miou-Miou), která byla svým maželem znuděna. Další zajímavé postavy: Francoisův kolega Albert Grelleau (Eddy Mitchell), a nápadník Hélény Simon (Michel Boujenah). Je to svižné, plné akčnějších scén a veselých náhodných situací. Nenáročné, poměrně dobře dívatelné. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Můj tisící komentář! Miou-Miou je o dost lepší než mužatka Lee-Curtis, a nic proti Lhermittovi, jehož Pierre Brochant stojí za polovinou úspěchu Blbce k večeři, ale Arnold je prostě jen jeden, a proto kupodivu Cameronův remake nelze zatratit. Což se u projektů typu "evropský originál, co nejrychlejší (a nejblbější) americký remake" tak často nestává. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Tahle kára je naprogramovaná odvézt ženskou rovnou do postele." Být tajným agentem a má znuděná manželka by začala podléhat rafinovaným svodům prodavače aut, syn by jezdil motorkou za školu a babička by si začala románek s dědou ze sousedství, tak použiju veškerou sledovací techniku na svou rodinu a světový terorismus bude muset chvilku počkat. Rodina je zkrátka nade vše a o manželku, která umí suverénně zkosit čtyři nepřátele odhozeným samopalem, stojí za to se poprat. Mě prostě agent Voisin bavil a to, že o tři roky později nabral třicet kilo svalové hmoty a začal mluvit rakouskou američtinou, můj zážitek z originálu nijak nezmenšuje. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama