Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Seriál z univerza Star Trek voľne nadväzuje na úspešný počin Star Trek: Voyager (1995-2001).  Od návratu vesmírnej lode Voyager z Kvadrantu Delta uplynulo takmer desať rokov. Federácia čelí kríze, pretože jej hlavní dodávatelia kryštálov dilítia záhadne miznú. Čas a priestor neznámym spôsobom obklopili viaceré planéty, čím ich účinne odrezali od vonkajšieho sveta a prerušili akúkoľvek formu kontaktu so zvyškom vesmíru. Tento fenomén však nemá prirodzený pôvod – niekto ho spôsobuje zámerne. Zúfalá situácia si vyžaduje drastické opatrenia, ktoré prekonávajú rámec obvyklých operácií Federácie. Admirál Pavel Chekov (Walter Koenig), najvyšší veliteľ vesmírnej flotily, poverí novou misiou bývalého dôstojníka pre bezpečnosť na lodi Voyager a súčasného riaditeľa Sekcie 31, veliteľa Tuvoka (Tim Russ). Jeho prvou úlohou sa stane zostaviť novú posádku z odpadlíkov, vyvrheľov a gaunerov, kriminálnikov nevynímajúc. Ich úlohou sa stane zistiť, čo spôsobuje deformácie času a priestoru , a za každú cenu ich zastaviť. Budú však schopní preniesť sa nad svojimi rozdielmi, prestať sa zabíjať navzájom a začať spolupracovať s cieľom doviesť misiu do úspešného konca? (Incantator)

(více)

Diskuze

salfa72

salfa72 (hodnocení, recenze)

Za mě velké zklamání, hlavně u speciálních efektů (např. oheň na začátku, průlet skrz nepřátelské území), souboje s novým nepřítelem federace taky nebyli nic moc. Herci na které jsem se nejvíce těšil měli jen malá camea (na což jsem byl ale předem upozorněn). Doteď nechápu, proč se dělali takové cavyky s useknutou rukou, když v té době to byla už jen taková malá prkotina, atd..

Opravdu tam hrál Ethan Phillips?

SeTTi

SeTTi (hodnocení, recenze)

Sakra tohle bylo i v rámci fan filmů dost slabé. Proč to vymýšleli v rozměrech "A" filmů, když na to z daleka neměli ani peníze ani zkušenosti. Za ty peníze mohl vzniknou komornější film s nějakou nednodušší zápletkou a potenciálem pro další díly.

hermes3

hermes3 (hodnocení, recenze)

Musim bohuzel konstatovat, ze jedinej kdo nezaslouzi za tohle "dilo" povesit do pruvanu je autor hudby. Nejhorsi Star Trek co jsem kdy videl. 

na příspěvěk reagoval Mukade, Eodeon

Uživatel Etherium smazal svůj příspěvek.

victim42

victim42 (hodnocení, recenze)

Za mě moc dobré, velmi slibný začátek solidní série. Do děje se příliš filozofie vměstnat nedalo, ale postavy byly představeny jak se patří. Určitě se nám Star Trekovského díla se vším všudy ještě dostane.

DExUS

DExUS (hodnocení, recenze)

Neni to dobre a neni to ani zle.

Chyba tomu vela co sa tyka Star Treku.

Niektore efekty su velmi pekne a niektore absolutne ohavne.

Uživatel Mukade smazal svůj příspěvek.

Magika82

Magika82 (hodnocení, recenze)

Ovšem po shlédnutí ukázky z filmu, nikoli traileru Star Trek Renegades - Exclusive clip "The Mission" na YouTube musím uznat jednu věc: Z "Íčepa", který se objevil jako nová postava na Voyageru od dílu Společenstvo, nám dámy vyrostl fešák. Asi dám přece jen seriálu šanci :o)

Magika82

Magika82 (hodnocení, recenze)

Cítím se být poněkud zmatenou. Admirál Pavel Chekov by už snad musel mít více než dvěstě let. Nuž, přejděme to. Proč Tuvok? Vulkánec lpící na logice a s konzervativní povahou Vulkáncům vlastní, je ředitelem Sekce 31, čili neoficiálně tajné služby pro špinavou práci? Nu, počkme, uvidíme. Zatím mám pocity poněkud rozporuplné...

na příspěvěk reagoval Eodeon

Carlo525

Carlo525 (hodnocení, recenze)

Seriál vypadá zajímavě, tak uvidíme, co z toho bude, každopádně není to jediný seriál ze světa ST, který by mohl vzniknout, další máme tady: Star Trek Equinox: The Night of Time. V podstatě je to příběh kapitána Rudy Ransoma (který se objevil v seriálu Voyager: Equinox).Více na imdb.

elpin

elpin (hodnocení, recenze)

Voyager byl super v tom, že dle mého perfektně balancoval akci a typické star trekovské prozkoumávání neznáma a fylozofii morálních rozhodnutí. Snad Renegades nebude po novu samá akce, akce, akce, pár trapných vtipů a zase akce, akce, akce. Ale vzhledem k tomu že posádka budou odpadlíci, co budou mít "První Direktivu" nejspíš na háku, tak v moc nedoufám :-(

Vostok

Vostok (hodnocení, recenze)

trailej vypadá nabušeně tak nvm no pokud tohle bude jen fun serial s malím rozpočtem tak musím říct že pokud to bude jen z pulky tkaoví jak v traileru tak se mi to bude kruevsk libit a tuvok vypadá pořad skvěle:-D a zahled sem tam i breena takže pohodička :-D 

 (hodnocení, recenze)

PotterMan999

jenže to není remake... to je alternativní realita takže vlastně to patří do universa starého ST :D:D:D

Vostok

Vostok (hodnocení, recenze)

no super tak ja se těším jak krypl na novej seriál a ono to bude nějaký trapný fan serial s mini rozpočtem? sakra sem se těšil na další star trek serialouvou štreku po vesmíru a ono hovno ! místo filmu chcinovej serial a nabušenej jako voyager:_D 

PX

PX (hodnocení, recenze)

Gryphon

Voyager sa ti nepáčil? Právě jsem změnil hodnocení z 4 na 5 * a to po zkouknutí posledního dílu 3. série (díl 68, 3x26, Scorpion, Part 1) a několika dalších navazujících, hlavně díl kde končí Kes a pokračuje Sedmá je dokonalý :-) Doporučuju také zkouknout viz http://www.kontinuum.cz/index.php?location=/databaze/epizody.php?Serie=VOY%3Cand%3E a epizody na ulozto.cz doporučuju vyhledávat jako star trek + český název dílu :-)

Uživatel scintilla smazal svůj příspěvek.

scintilla

scintilla (hodnocení, recenze)

Bohužel, tohle rozhodně nebude mít technickou úrověň žádného z předchozích seriálů z 24. století (TNG, DS9 ani VOY)... spíš to připomíná fan seriál. ST rozhodně není jen o efektech, ale efekty dělají hodně. Tady je oficiální stránka seriálu. Už současné trailery napoví...
http://startrekrenegades.com/home/
Ostatně, chcete-li vědět, jak to zhruba bude vypadat, mrkněte se na tohle:
http://www.csfd.cz/film/246679-star-trek-of-gods-and-men/

Uživatel scintilla smazal svůj příspěvek.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

PATRICK96

PATRICK96 (hodnocení, recenze)

Ty kráááso!!! Star Trek seriál pro další generaci... Když byl aktuální Enterprise, tak jsem byl malý, ale teď si tohle vychutnám.. Wow, jsem tak natěšený, podle popisu to vypadá, že bysme mohli vidět počátek Časové flotily.. A admirál Čechov, velitel Tuvok.. Too much excitement for one day..

Gryphon

Gryphon (hodnocení, recenze)

škoda že to nenadväzuje na next gen, voyager ani ds9 sa mi nepáčili

na příspěvěk reagoval PX

Reklama

Reklama