Reklama

Reklama

Blb a blbec

  • Česko Průseráři (více)
Trailer

Obsahy(1)

Můj milý synu Travisi, dlouho jsme se neviděli, Vánoce se blíží a my bychom se měli zase sejít... Všechno začíná tímto dopisem s maminčiným přáním a zmínkou o tajemném pokladu. Informace o pokladu se stává veřejným tajemstvím a všichni si dělají plány. Začíná western plný divokých jízd, přestřelek a nezvládnutelných situací. Jak dopadne honba za pokladem, se všichni dozví až o slavnostní vánoční noci. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (90)

Gig 

všechny recenze uživatele

Pravá a levá ruka ďábla po “dvaceti” letech. Vše by ušlo až na to nejpodstatnější - nevím zda se dívám na ty rychlé kolťáky a western nebo na rodinný film. Jakoby film nevěděl čím má být. Zda se na něj budou dívat malé děti nebo kdysi děti odkojené soaghetti westerny a těmi dvěma - Spencerem a Hillem. Je tam dost dobrých scén, ale plno zbytečných jako scény z dětmi. ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Hillův synek napsal celkem dost zábavný scénář, který je přizpůsoben věku aktérů. Takže až na závěrečnou bitvu ve filmu mnoho akcí není. Ovšem věšení Spencera je jedním z nejlepších gagů této dvojice. Hudba je velmi dobrá, byť to nejsou tradiční bratři De Angelisové. Hodně se mi líbil debutující Jonathan Tucker. A popravdě se mi hodně líbil celý film. Navzdory škarohlídům je to velmi dobrá komedie, která není založena jen na bitkách, ale především na skvělém slovním i situačním humoru. ()

Reklama

Pitryx odpad!

všechny recenze uživatele

Naši dva oblíbenci zřejmě stále nepochopili, že jejich sláva je dávno v čudu. Dva dědci jako hrdinové, no budiž. Ale celé to je utahané, upatlané, humoru jako šafránu o akcích ani nemluvě. Opakovaný vtip není vtipem a zde to platí trojnásob. A do toho všeho ještě zamíchat děcka… Nevím, buď mi to nesedlo náladově, nebo je to opravdu jen nastavovaná kaše se spoustou zbytečného sentimentu. Chtěl jsem dát z dobré vůle alespoň něco, ale za scény Moses junior, had, záchrana nedávám ani to. On ten scénář tak jako tak i přes tyto scény nestál za nic. 201502259803/10300 ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Posledna spolupraca dvoch legiend. Tentokrat znova vo westerne, kotre sa zvykli vyznacovat aj zmysluplnym pribehom. Napriek tomu je zapletka chatrna. Prakticky ju tvoria len epizodky vyplnene pri ceste z bodu A do bodu B, co by nebol problem, keby boli dostatocne zabavne. Ale len zhuba polovica z nich je priemerne zabavna a druha je uz dost nudna. Chemia medzi Budom a Terencom stale funguje solidne a Terence neustale Buda provokuje. Lenze v tvari sa im vek uz dost prejavil. Terence stratil ten sibalsky vyraz a Budovi väcsinu filmu poriadne ani nevidno do oci. Je tu par bitiek, ale aj v nich vidno, ze su Bud a Terence davno z formy. Ale nielen oni ale aj ti statisti, ktorych fackuju nejake extra zabavne alebo pôsobive pady nepredvedu. Zda sa, ze poriadne zostarli nielen Bud a Terence, ale aj ich skvadra kaskaderov. Celkovo film nie je ziadna slava, ale nastastie ani tragedia. Ako taku dojemnu rozlucku s dvoma legendami sa to raz vidiet oplati. 5/10. ()

sharky 

všechny recenze uživatele

Důstojné rozloučení s legendární filmovou dvojicí. Bud a Terence se dali po deseti letech znovu dohromady, aby ještě jednou naposled stanuli společně před kamerou v netradičně vánočním westernu. Nechybí klasická závěrečná bitka při které ozdobí vánoční stromeček. Některé vtipy jsou velmi vydařené, ale trochu nedotažené, chybí tomu ta pověstná "třešnička na dortu." ()

Galerie (22)

Zajímavosti (2)

  • Jedná se o poslední snímek, ve kterém se bok po boku sešla dvojice Terence Hill a Bud Spencer. (korbitch22)

Reklama

Reklama