Reklama

Reklama

Dva výtečníci

  • Česko Dva poldové (více)
Trailer

Obsahy(1)

Bud Spencer a Terence Hill v roli policistů proti své vůli. Nouze a neustálé potíže s mafiány a jinými nepoctivci přivedou Buda do řad policistů, kteří navíc mají tak krásné motorky. V podstatě podobně je na tom i Terence. Brzy však poznají, že služba u policie byla jejich největším životním omylem. Dělají tedy všechno pro to, aby se uniformy zbavili. Ale vždy u nich nakonec zvítězí smysl pro spravedlnost. (Levné knihy)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (208)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Dalsi z tech slusnejch, ale ne nejlepsich filmu tehle dvojice. Velikej klad je krapet komplikovanejsi dej, kterej ale nedava bohuzel moc prostoru pro bitky. Par nich tu je a ty dve velky sou fakt paradni a kdyby mel film klasickejch 90 minut, tak to je ok, ale pri 115 by to bitek chtelo vic. Taky se urcite dalo vic vytezit z policejniho vycviku. Nastesti film obcas, kdyz se nic moc nedeje, zachranujou vcelku povedeny vtipky, ale opet, na 115 minut to nestaci. Dalsi klad filmu je podle me herectvi Spencera a Hilla, ktery se tady docela snazi, neni to nic uzasnyho, ale je to jejich nadprumer. I pres nekolik hluchejch momentu jsem se dobre bavil. ()

Lukiš 

všechny recenze uživatele

První polovina filmu je dokonalá, druhá polovina už pomalu ztrácí tempo, ale ta závěrečná bitka mě velice mile překvapila - neskutečně dlouhá a vtipná. Mnoho skvělých vtipných scén (například demolice aut, rugby, bitka v obchodě s hamburgrami, kde Spencer dělá hluchoněmého), které se nikdy neokoukají. ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 9/10 Děj 9/10 Hudba 8/10 Efekty 7/10/// +výborný humor, rozpoznatelní záporáci, příjemná hudba, parádní bitky -není tam víc romantiky/// Neuvěřitelně jsem se bavil. Teda vlastně já se bavil dobře, neuvěřitelný je právě to, že to bylo tolik zábavný. Zlepšilo mě to náladu a fakt se mi to líbilo. Nevím teď jak si budou stát ostatní filmy, ale tyhle dva jsem měl vždycky rád a jejich filmy taky. Tenhle jsem v dětství viděl, a spoustu scén jsem si vybavil./// Celkem 85%/// ()

Wishkah 

všechny recenze uživatele

Musím dát pět. Tohle je naprosta klasika. Dva výtečníci, kteří se místo krádeže peněz přihlásí k policii a následně vyšetří smrt číňana. Samozřejmě samozřejmě. Je to banální příběh. Ale jestli si někdo mohl dovolit v takovémto filmu hrát a udělat z něj hit, tak jsou to jedině tihle dva italové. Spousta skvělých gagů (hluchoněmý Spencer, americký fotbal, přepadení obchoďáku nebo nesmrtelné ničení aut) a sposta skvělých bitek. Tenhle film si budu užívat i v devadesáti ()

Heavyman 

všechny recenze uživatele

Můj nemilovanější film s Budem a Terencem z newesternového prostředí. Tolik vyvedených kravin a ran jen tak v jiném jejich filmu neuvidíte. Ničení aut, přepadení policejní stanice, hra na hluchoněmého, bitka na stadionu s Geronimem, návštěva ruské šlechtičny, finální bitka a mezitím hromada keců co mají styl a vtip...tohle všechno v jednom. Je jasný, že ti co nemají tyhle dva v lásce tak tu nic dobrého nenajdou. ()

Galerie (121)

Zajímavosti (14)

  • Ve scéně v bufetu Matt (Terence Hill) pronese, že se narodil v Itálii v Benátkách. Představitel postavy Hill se v Benátkách skutečně narodil. (GreatestFan)
  • V druhej polovici filmu si Wilbur Walsh (Bud Spencer) a Matt Kirby (Terence Hill) idú vybaviť účty s najatým gangom chuligánov na štadión Orange Bowl. Tento štadión bol postavený v roku 1937, takže v období natáčania filmu oslavoval 40. výročie svojej existencie a toho času mal kapacitu pre vyše 80 000 divákov. Štadión sa objavil aj vo filme Superpolicajt (1980), v ktorom si taktiež zahral Terence Hill; a neskôr aj vo filme Ace Ventura: Zvierací detektív (1994). V roku 2005 bol poškodený hurikánom Wilma a hoci škody boli opravené, nakoniec sa o tri roky neskôr rozhodlo o jeho zbúraní, aby na jeho mieste vyrástol modernejší štadión. (AxelWers)

Reklama

Reklama