Reklama

Reklama

Dva výtečníci

  • Česko Dva poldové (více)
Trailer

Obsahy(1)

Bud Spencer a Terence Hill v roli policistů proti své vůli. Nouze a neustálé potíže s mafiány a jinými nepoctivci přivedou Buda do řad policistů, kteří navíc mají tak krásné motorky. V podstatě podobně je na tom i Terence. Brzy však poznají, že služba u policie byla jejich největším životním omylem. Dělají tedy všechno pro to, aby se uniformy zbavili. Ale vždy u nich nakonec zvítězí smysl pro spravedlnost. (Levné knihy)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (208)

RHK 

všechny recenze uživatele

Vděčná klasika mého mládí. Dva ranaři, Bud Spencer a Terence Hill, se stanou neradi a z nouze policisty. O něco raději mám sice jejich starší snímek Jestli se rozzlobíme, budeme zlí, ale i tady jde o slušnou zábavu. Třeba skvělá je ta scéna, kdy dělají mrzáky v baru... Ukázka: http://www.youtube.com/watch?v=9arp8AqIi10 ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Totally outdated pubertální show. 1) Doba, kdy jsem okouzleně sledoval na černobílé obrazovce Československé televize živé prostředí miamského přístavu, moderních bouráků a nesocialisticky se chovajících policistů, mafiánů a nesourodé dvojice, z níž jeden rozdával rány, po kterých by šel k zemi i obr Koloděj a druhý, modrooký smíšek, si ze všech utahoval, tato doba je nenávratně pryč. 2) Když se na film podívám dnes, vidím jen pár lehce úsměvných a spoustu vyloženě trapných vtipů. ()

Reklama

tomtomtoma 

všechny recenze uživatele

Jednoduché, ale o to více zábavné a zase vítězí dobro nad zlem, i když se ti dva nejdříve potácejí na hraně dobra a zla. Matt Kirby (stále usměvavý Terence Hill) a Wilbur Walsh (povětšinou bručící Bud Spencer) se nepříznivým sledem životní cesty pokoušejí dát na cestu zločinu. Místo toho se ale stávají příslušníky americké policie v Miami na Floridě (přepadení policejní stanice je vynikající). A samozřejmě spousta pěstních rvaček, honění zločinců, balení půvabné Sussy Lee (Laura Gemser) a pomáhání bezbraným proti gangsterům. Další zábavné postavy: policejní kapitán McBride (David Huddleston), který je nadšen ze svých nováčků, mafián Fred Cline (Luciano Catenacci) se svojí pravou rukou (Riccardo Pizzuti), kteří od Kirbyho s Walshem dostanou hodněkrát pořádnou nakládačku a přesto si nedají říci, a skoroindián Geronimo (Luciano Rossi). A živelné dobro vítězí. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Komedie s dvojkou Hill – Spencer ve své nejlepší formě. Zahráli si chlápky hledající práci, kteří se shodou okolností dostanou k policii a stanou se postrachem místí bandy, která obchoduje s drogami. Film sice není zcela naplněn mlátičkami, ale přeci jen je jich docela hodně se slušnou choreografií, hlášky jsou suché jak vyschlý pomeranč a hlavně oba dva včetně Spencera vypadají výborně (navíc v policejních uniformách jim to fakt sekne) a zřejmě se u natáčení také skvěle bavili. Tento snímek patří určitě k tomu nejlepšímu, co natočili. ()

Stocki 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších filmů této dvojice, který obsahuje plno rvaček, skvělých hlášek a výborná je i ústřední melodie. Nudit se tedy určitě nebudete. Film však musíte vidět s původním dabingem ČT, kde v hlavních rolích dabují Svatopluk Skopal a Jan Schánilec. Novější dabing film totálně zničil, hlášky jsou ubohé a neustále přeskakuje hudba. Opravdu je to až neuvěřitelné, jak se dá skvělý film zprasit. ()

Galerie (121)

Zajímavosti (14)

  • Ve scéně v bufetu Matt (Terence Hill) pronese, že se narodil v Itálii v Benátkách. Představitel postavy Hill se v Benátkách skutečně narodil. (GreatestFan)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno