Reklama

Reklama

Dva výtečníci

  • Česko Dva poldové (více)
Trailer

Obsahy(1)

Bud Spencer a Terence Hill v roli policistů proti své vůli. Nouze a neustálé potíže s mafiány a jinými nepoctivci přivedou Buda do řad policistů, kteří navíc mají tak krásné motorky. V podstatě podobně je na tom i Terence. Brzy však poznají, že služba u policie byla jejich největším životním omylem. Dělají tedy všechno pro to, aby se uniformy zbavili. Ale vždy u nich nakonec zvítězí smysl pro spravedlnost. (Levné knihy)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (208)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Můj vůbec druhý nejoblíbenější film této dvojice. Již v dětství jsem jej viděl nesčetněkrát a ani po třicítce nemám problém si jej kdykoliv pustit znovu. Solidně napsaný scénář je slušně vyvážený akčními pasážemi i humornými scénkami. Teď jsem měl období, kdy jsem si pouštěl jen filmy dvojice Spencer/Hill a můžu říci, že tady (tentokrát) nemám tvůrcům co vytknout. Byla to taková příjemná tečka za posledními dvěma měsíci, které jsem s nimi strávil a nejen z nostalgie dávám plný počet hvězd (nikoliv však plný počet procentuálního hodnocení. Tady to vidím tak na 90%). Snad se ještě někdy k filmům Buda a Terenceho vrátím, ale teď si dám určitě zas na nějakou dobu pauzu. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Skvela komedia, ale v druhej polovici filmu akosi ubral reziser z plynu a zacalo to byt trosicku zdlhave, avsak na zaver sa to s humornymi bitkami zase dostalo na tu spravnu kolaj. Nadalej zostava mojou najoblubenejsou komedou s duom Spencer - Hill JESTLI SE ROZZLOBIME, BUDEME ZLI (1974)... 27.03.2010 ________ Terence Hill - (Matt Kirby) +++ Bud Spencer - (Wilbur Walsh) +++ David Huddleston - (Kapitán McBride) +++ Luciano Catenacci - (Fred ´Curly´ Cline) +++ Luciano Rossi - (Geronimo) +++ Hudba: Guido De Angelis, Maurizio De Angelis +++ ()

Reklama

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Opravdu jeden ze spencerhillovských vrcholů. Stopáž tentokrát nevadí ani v nejmenším, protože ve filmu se stále něco děje a to "něco" není nikdy stejné jako to, co se dělo před chvílí. Já osobně mám ze všech těch výborně vymyšlených situací a perfektně vygradovaných fórů nejraději scénu s hospodskou rvačkou, ve které se Terence Hill vydává za invalidu a Bud Spencer hraje retardovaného hluchoněmého - to je vážně skvost. ()

RHK 

všechny recenze uživatele

Vděčná klasika mého mládí. Dva ranaři, Bud Spencer a Terence Hill, se stanou neradi a z nouze policisty. O něco raději mám sice jejich starší snímek Jestli se rozzlobíme, budeme zlí, ale i tady jde o slušnou zábavu. Třeba skvělá je ta scéna, kdy dělají mrzáky v baru... Ukázka: http://www.youtube.com/watch?v=9arp8AqIi10 ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem viděl poprvé jednoho letního večera v roce 1995. Do dneška si pamatuju, jak jsem pak ještě nadšeně vyprávěl svýmu bratrovi, jaká to byla hrozná prdel a že může litovat, že to neviděl, aniž bych v ten okamžik tušil, že za chvilku se mi stane poměrně dost brutální úraz a já se ještě téhož večera projedu sanitkou a budou mě sešívat na chirurgii... Pak jsem ten film ještě několikrát viděl po X letech a měl jsem z toho vždycky takovej zvláštní pocit. Myslim, že na tenhle film do smrti nezapomenu. Jinak podle mě je to jeden z těch lepších filmu s dvojicí Spencer & Hill, ale já na něj mam docela nepěkný vzpomínky. ()

Galerie (121)

Zajímavosti (14)

  • Film sa s návštevnosťou 3,870,000 divákov stal najnavštevovanejším talianskym filmom v československých kinách v rokoch až do roku 1989, kedy bol rekord prekonaný. (Raccoon.city)
  • V jedné scéně přijde policejní auto Matta (Terence Hill) a Wilbura (Bud Spencer) o dveře řidiče i spolujezdce. Jedná se v tu chvíli o Plymouth Satellite. Když však v následující scéně přijíždějí s poškozeným autem ke stanici, je jím automobil Dodce Coronet. Jde o sesterské vozy, které se ovšem liší maskou, přední i zadní kapotou a drobnými detaily. (Frigi)
  • V USA se film dočkal premiéry až na přelomu let 1979/1980 a byl zkrácen asi o 17 minut. (Jorge87)

Reklama

Reklama