Reklama

Reklama

Daniel žije v Marseille a zná ji lépe, než kdo jiný, každou zkratku, každou jednosměrku. Jeho největší vášní je rychlost, která je samozřejmě větší, než si umí marseillská policie vůbec představit. Začínal jako poslíček, který rozvážel pizzu a nyní má taxikářskou licenci. Svůj vůz speciálně upravil a ze všeho nejraději má zákazníky, kteří mají naspěch. Až jednou sveze tento fenomenální taxikář policistu, který má problémy nejen s gangem, který vykrádá banky, ale i se svým řidičákem. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (409)

genetique 

všechny recenze uživatele

Prvá časť určite potešila mnohých motonadšencov, pre iných to bola len ďalšia bezduchá zábavička. Prvadou ale je, že originalita sa nezaprie, aj keď naplno bol (aspoň z môjho pohľadu) rozvitá až v druhej časti, ktorou pre mňa séria skončila. Perfektné ksichty a herci, ktorých neokukané a zaujímavé črty som si zamiloval. Gibert je klassa! 75%. ()

URBAN 

všechny recenze uživatele

Když jsem byl malý byl toto jeden z mých nejoblíbenějších filmů , ale časy se mění . Uznávám že tento film má dost do sebe , vtipy a akci , ale na mě už to úplně nefunguje , prostě je to dobrý , ale jen dobrý , šlo to i líp . A nebo jsem si ho už jen ohrál , ale přesto si ho rád pustím , jen to už není ono . ( 15.5.14/MAC/4* z nostalgie ) ()

Reklama

JADIM 

všechny recenze uživatele

Není to úplne to, čo som čakal, keďže druhý diel som už videl. Navonok sa to tvári ako Akčná Komédia, ale v skutočnosti je to taká jednoduchá kriminálka. Akcia je veľmi dobrá, ale je jej minimum. Komédia už iba obstojná a je jej ešte menej. Nejako to už prefrčí, hlavne vďaka sympatickému opálenému Taxikárovi. 5/10 (Videné 10.1.2020, CZ dabing) ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Film je rýchlou vzrušujúcou jazdou, ktorá prekračuje hranice akcie, komédie, romantiky, frašky a buddyho filmu v mnohých ďalších žánroch. Postavy sú sympatické, humor je rýchly a svižný a šoférovanie je rýchle a zbesilé. Dej nie je nijako originálny, ale celkovo je dobre prevedený. Soundtrack je zábavný a perfektne sa hodí k filmu. 7/10 ()

TomX2 

všechny recenze uživatele

Čakal som od toho viac. Ubehlo to síce ako voda a občas to je príjemne strelené, ale očakával som skvelú akčnú nálož plnú zbesilých naháňačiek, čoho som sa napokon nedočkal. Ústredná dvojica si ma nezískala, vtipy ma nerozosmiali, akcia ma neohúrila a o príbehu škoda reči. Jediné, čo stálo za to je kamera a dve-tri jazdy taxíkom. Strávený čas však neľutujem, neohúrilo ma to, ale nie nutne nepáčilo. Také lepšie dve hviezdy. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (16)

  • V scénach z prvej spoločnej jazdy ústredného dua sa v pozadí opakujú budovy, ktoré už boli prejdené. (Real Tom Hardy)
  • Formule, ve které v závěru sedí Daniel (Samy Naceri), má polep Police Nationale CRS. Jedná se o znak francouzských policistů nasazovaných především jako tzv. těžkooděnci na demonstracích a nepokojích. (Horryx)
  • Natáčanie filmu prebiehalo v meste Marseille. (dyfur)

Reklama

Reklama