Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nový zábavný pořad, který moderují Martin Dejdar a Tomáš Měcháček. Co vtipného a nečekaného si vymyslí na soutěžící a jak na to bude reagovat okolí? O zábavu bude postaráno!  Už v pondělí 4. března startuje na Prima family soutěžní show, kterou jste na televizních obrazovkách ještě neviděli! Navíc, ve které můžete vyhrát až dvacet tisíc korun, stačí splnit pět jednoduchých úkolů. Má to ovšem jedno ALE… Člověk, s nímž budete hrát, nesmí pojmout nejmenší podezření, že jste součástí nějaké hry… 
Že skrytá kamera není ohrané téma a může to být velká legrace, o tom vás v novém soutěžním pořadu přesvědčí dvojice Martin Dejdar – Tomáš Měcháček.
Představte si, že obědváte v restauraci, když vám servírka nabídne, že máte konzumaci zdarma, plus posléze, že můžete vyhrát dvacet tisíc korun. Aniž by váš partner něco podezřelého tušil, odvede vás do zázemí restaurace k moderátorské dvojici, která vám instaluje do ucha neviditelné sluchátko a pak vás bleskově vrátí zpátky ke stolu. Poté vám Martin Dejdar s Tomášem Měcháčkem zadají prostřednictvím onoho sluchátka pět úkolů. Když je splníte tak, aby váš partner neměl tušení, že kromě jídla a pití stíháte ještě něco dalšího, vyhráváte! Moderátoři vás přitom budou bedlivě pozorovat. Jak? Skrytou kamerou! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (196)

skonsam 

všechny recenze uživatele

Nesnášim Ptákoviny, nesnášim Dejdara. Vylomeniny Ptákovimy. No originalita v názvu se nezměnila. Pořad s hlavním moderátorem Dejdarem, který se od Ptákovin liší uplně jiným druhem humoru s vynechaným trapnozpěvem komunistické éry. Funguje to, ale mám pocit že po pár odvysílaných dílů to začne být nuda. Zatím dobrý a funguje to ()

Boudyy 

všechny recenze uživatele

Opravdu dobrá v Česku originální soutěž, která je jednou do týdne velmi zábavná a neotravuje. Navíc, dát jej před partičkou byl geniální tah, pořad přiláká divactvo již před desátou a perfektně jej naladí na další program. Také si tímto krokem může Prima kompenzovat nasazení Partičky až na půl jedenáctou. Klady: moderátorské duo, vymyšlené úkoly, odvaha soutěžících Zápory: občasné špatné herecké výkony soutěžících ()

Reklama

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Další z nekonečné řady průjmových reality show rozhodně nestaví vůbec na originálnosti, navíc tohle rozhodně není můj šálek čaje.. Tento způsob zábavy se mi zdá poněkud nešťastným !! ;) Místy mě sledování tohoto pořadu opravdu bolelo, i když uznávám, že mnohdy až tragicky trapné scénky a jejich neojedinělá (ne)eskalace v nejvyšší možné míře závisí jak na výběru soutěžícího a potažmo i jeho schopnosti improvizace, tak samozřejmě i jeho parťáka.. Nikterak prudce zábavní Martin Dejdar s Tomášem Měcháčkem také často střídají lépe vymyšlené úkoly s těmi hloupějšími, nejsou mi nijak zvlášť sympatičtí a jejich škodolibé ohňostroje posměchu mě osobně dost iritují.. Dobrá, přátelé, podívejme se potisící znovu, co všechno jsou někteří jedinci schopni udělat pro peníze.. ()

Splasher 

všechny recenze uživatele

Podobné pořady opravdu nemám rád. Možná tak Silent Library jednou za půl roku. ___ A ještě jedno přirovnání si neodpustím. Přestože Vylomeniny mají k dispozici obraz a moderní techniku, tak humorem zůstávají daleko vzadu za legendárním Paulem Garnerem a jeho "rozhlasovými vylomeninami" z letiště, obchodu, hotelu a taxíku. Samozřejmě jedině s pokyny od Christophera Morrise, jinak by to ani nešlo. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Tohle mě poslední dobou hodně dostává! Ty výrazy a vyděšený rypáci, kteří svůj protějšek absolutně nepoznávají... Úžasný! Kdybych měl sedět naproti své milé, ona by si povídala s Dejdarem přes sluchátko, dělala by mě naschvály a VYLOMENINY, na moji povahu morouse by to asi bylo příliš a vznikla by taková "itálie", že by se z toho zesral první pingl co by prošel. Ovšem naopak - proč ne... 75% ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Pořad je natáčen podle kanadského originálu Deal With It.  (Kolbenova)

Reklama

Reklama