Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nový zábavný pořad, který moderují Martin Dejdar a Tomáš Měcháček. Co vtipného a nečekaného si vymyslí na soutěžící a jak na to bude reagovat okolí? O zábavu bude postaráno!  Už v pondělí 4. března startuje na Prima family soutěžní show, kterou jste na televizních obrazovkách ještě neviděli! Navíc, ve které můžete vyhrát až dvacet tisíc korun, stačí splnit pět jednoduchých úkolů. Má to ovšem jedno ALE… Člověk, s nímž budete hrát, nesmí pojmout nejmenší podezření, že jste součástí nějaké hry… 
Že skrytá kamera není ohrané téma a může to být velká legrace, o tom vás v novém soutěžním pořadu přesvědčí dvojice Martin Dejdar – Tomáš Měcháček.
Představte si, že obědváte v restauraci, když vám servírka nabídne, že máte konzumaci zdarma, plus posléze, že můžete vyhrát dvacet tisíc korun. Aniž by váš partner něco podezřelého tušil, odvede vás do zázemí restaurace k moderátorské dvojici, která vám instaluje do ucha neviditelné sluchátko a pak vás bleskově vrátí zpátky ke stolu. Poté vám Martin Dejdar s Tomášem Měcháčkem zadají prostřednictvím onoho sluchátka pět úkolů. Když je splníte tak, aby váš partner neměl tušení, že kromě jídla a pití stíháte ještě něco dalšího, vyhráváte! Moderátoři vás přitom budou bedlivě pozorovat. Jak? Skrytou kamerou! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (196)

Freakyy 

všechny recenze uživatele

Nechat se ztrapnit, udělat ze sebe debila a zato vyhrát prachy... od milionáře jde ta úroveň soutěžních pořadů úplně do prdele, ale tupější už stejně být nemůžem tak co že. Vědomostní pořady už prachy nepřinášejí, takže tahle zábava prostě vede. Ale já si na to nestěžuju, nemám důvod, protože zábavný to fakt celkem je, tak proč to nějak řešit že. Vlastně ještě jedna narážka. Pekelný výzvě dáváte o půlku horší hodnocení, přitom je to prakticky stejný... :D :D :D :D :D :D Dobrá demence lidi...fakt :D :D :D ...při "hlubším" zamyšlení ale zjistíte, že sou to obojí naprostý pičoviny, s tím rozdílem, že tady nepotřebujete být "chytří", stačí jen vejít ve správnou chvíli do správnýho podniku. xD ()

Eradin 

všechny recenze uživatele

Jediný problém tohoto pořadu jsou soutěžící a jejich protějšky. Strašně záleží, koho si kluci vytáhnou. Pokud je to frajer(ka), kteří to mají na háku a navíc se přidají povedené úkoly, je to prdel. Pokud do toho ale jde nějakej vořech, tak máte třetinu pořadu naprosto o hovně. Hlavní je, že s přibývajícími díly je i více srandy a to je jenom dobře. ()

Reklama

Davanity 

všechny recenze uživatele

Ruku na srdce, kdo by to pro 20 tisíc neudělal. Navíc si myslím, že je to docela zábava získat do ucha sluchátko a plnit bláznivé pokyny a jakožto bláznivý člověk, co je pro každou srandu bych to udělala, peníze už jsou jen bonus. Navíc nikdo dotyčné nenutí, aby cokoliv z toho dělali. Myslím, že je docela těžké tenhle typ humoru uchopit a opravdu z toho neudělat trapárnu a tady je to prostě naprosto skvěle zvládnuté. Navíc dvojce moderátorů je úžasná. ()

korndaddy 

všechny recenze uživatele

Prozatím pořad vypadá celkem zábavně, ale tak trochu mám pocit, že postupem času bude tato zábava ohraná a tak si hodnocení nechám, až bude odvysíláno o něco víc dílů, než jenom dva. Ale každopádně příjemná změna. A mimochodem pořad není na české televizi, ale na primě. To jen pro upřesnění. Nebo se pletu Pildo? ()

Bowser 

všechny recenze uživatele

Když jsem viděl na primě pár upoutávek, něják jsem se o to nezajímal a dá se říci, že jsem tomu nevěnoval žádnou pozornost. 04.03.2013 v televizi nedávali nic extra a při prohlížení televizního programu zde na čsfd jsem narazil právě na vylomeniny. Po shlédnutí prvního dílu musím říci, že tohle jsem opravdu nečekal. Soutěžící odvádí skvělou práci a je velice zábavné sledovat, jak člověk dychtí po dvaceti tácech a jak hluboko se hodlá ponížit. Opravdu se těším na dnešní další díl a všem tento pořad doporučuji, jelikož se zaručeně zasmějete. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Pořad je natáčen podle kanadského originálu Deal With It.  (Kolbenova)

Reklama

Reklama