Reklama

Reklama

Kašlu na lásku

  • USA Down with Love (více)
Trailer

Obsahy(1)

Úspěšná spisovatelka Barbara Novak (Zellweger) se stane terčem cynického, ale neodolatelného playboye Catchera Blocka (McGregor). Po eskapádě dvojsmyslných žertů a rafinovaných schůzek překvapí vás i sami sebe nečekaným rozuzlením. (Bontonfilm)

Videa (1)

Trailer

Recenze (271)

asirtes 

všechny recenze uživatele

Chutná "rúžovkastá" jednohubka miestami v príjemnom swingovom rytme. Ale 3,5 minútový monológ Renée Zellweger alias Barbry Novak (či Nancy neviemjak) v 72 min prehrávacieho času bol vtipnou až skoro rapersky dobre predvedenou namotávkou...a tesne predtým hudobný vrchol filmu: skladba "Fly Me To The Moon" Barta Howarda v zaujímavo prepojenom mixe dvoch jej najväčších interprétov. ;) ()

Ilicka 

všechny recenze uživatele

Vynikající Ewan McGregor v přeplácané retrokomedii, kde všichni tak důkladně kašlou na lásku, až nakonec skončí spolu a těsně před svatbou. Ne zcela věrohodně dějové a charakterové zvraty, ale budiž. Obraz při telefonátech je velmi vtipně vyřešen. I když fakt nemám ráda růžovou, kterou byl celý film doslova zaplaven, a nemusím Renée Zellwager, stálo to zato. Ale vracet se k tomu rozhodně nebudu. ()

Reklama

July 

všechny recenze uživatele

Docela hezká komedie, ale když došlo na Barbařinu "vysvětlovací" scénu, myslela jsem, že si to na místě vymýšlí... to bylo příliš přitažené za vlasy. Ale to k tomu filmu asi patří. Jinak se mi líbil. A Ewan McGregor je pro dvojrole a převlekové role jako stvořený: jinak se učeše, nasadí si brýle a jiný výraz - a hned vypadá úplně jinak než předtím! Poznali byste v brýlatém "Zipovi" na první pohled třeba Obi-Wana Kenobiho? :-) ()

Šakal 

všechny recenze uživatele

tak předně, tohle není klasická romantická komedie, což je u mě plus hned na začátku :o) Jedná se víceméně o parodii na klasické romantické komedie. Je to ale hodně nevyvážené dílko, které si v některých částech říká i o 5*, člověk se dobře baví, potom jsou tam ale i pasáže, kdy se člověk nudí. Renée Zellweger i Ewan McGregor si se svými rolemi poradili parádně a více než zdatně jim sekundoval David Hyde Pierce! Je to ale záležitost na jedno zkouknutí, které ale rychle vyšumí do ztracena.... Už ale za ten netradiční pohled na téma musím poctivé 3* dát! ()

Galadriel 

všechny recenze uživatele

Opravdu tohle není v pravém slova smyslu romantická komedie, ale to já beru jako nesporný bod k dobru. Renée je jako emancipovaná spisovatelka úžasně stylizovaná a Ewan je prostě výborný jeko vždycky :-) Děj sice nepřináší žádná zásadní překvapení, ale z druhé strany ani nesklouzává ke všem klišé žánru. Prostě příjemná oddychovka... ()

Galerie (62)

Zajímavosti (7)

  • Vystoupení Judy Garlandové je zaznamenáno i ve filmu. (Elisebah)
  • Po závěrečných titulcích následuje vtipný epilog s pěveckým duetem ústředního páru. (cariada)
  • Píseň Down with Love", což je anglický název celého filmu, je z repertoáru Judy Garlandové. (Elisebah)

Související novinky

Nová komedie pro Jennifer

Nová komedie pro Jennifer

21.03.2005

Jennifer Aniston si zahraje vedle Vince Vaughna v THE BREAK UP pro Universal Pictures. Mezi tímto rozhodnutím se ukázalo, že režie se chopí Peyton Reed, který už má zkušenosti s režií oblíbeného… (více)

Reklama

Reklama