Reklama

Reklama

Už je to pár let, co Veronica Marsová hodila svou mladickou kariéru soukromého očka za hlavu. Teď se po čase vrací do rodného města, kde ji kromě třídního srazu čeká i bývalá láska Logan. Ten je zapleten do záhadné vraždy a potřebuje pomoc... V předvečer promoce na právnické fakultě se Veronica Marsová (Kristen Bellová) rozhodla pověsit svůj život amatérského detektiva na hřebík. Zatímco hledá práci u prestižních právnických společností, obrátí se na ni její bývalý přítel Logan (Jason Dohring) s žádostí o pomoc – je totiž obviněn z vraždy. Veronica odjíždí do rodného města, aby Loganovi zajistila pořádného obhájce. Kolem jeho případu se však děje něco, co jí nedá spát. V příběhu natočeném na motivy slavného amerického seriálu z roku 2004 se Veronica rozhodne vypátrat pravdu. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (169)

ivishka 

všechny recenze uživatele

**OBSAHUJE SPOILERY** Ach ta nostalgie. Mohla bych klidně sledovat od začátku do konce znova a znova všechny díly Veronicy Mars. Pamatuji si minuty, které jsem na tento seriál čekala, jakoby to bylo přesně včera a obávala jsem se konce seriálu. Jednou přišel, stejně jako přijde konec všeho, co máme rádi a na co jsme zvyklí. Veronica mi chyběla. Několikrát jsem si ji z nostalgie chtěla připomenout - kvalita neklesla a ani nemohla - ale už to nebylo ono. Nemělo to tu atmošku. Podobně jako tento film. Duch té známé rošťandy tam stále byl. Postavy jako by ani nezestárly a stále se realizují a vytváří nové a zajímavé zápletky. Jak moc jsem si přála, aby Veronica byla s Loganem a taky se mi to splnilo. Jenže konec filmu jako takový a jakoby začátek nového příběhu byl naprosto nečekaný a hlavně trochu podivný. Nostalgie a radost z filmového pokračování na které jsem se opravdu načekala, mi nedovolila s hvězdičkami polevit. Každý, kdo má něco rád to zná. Zajímalo by mě, jaké asi je změnit několikrát od základu svůj život a zachovat si naprosto klidnou hlavu a brát život takový, jaký je. Určité okamžiky mě doháněly k slzám a já se ptám - opravdu jsme potřebovali (jako příznivci toho známého detektiva Veronicy Mars) filmové pokračování? Toto pokračování spojilo dohromady nespojitelné a objasnilo neobjasnitelné - tak, jak to většinou u tohoto seriálu bývá zvykem. ()

Chickenka 

všechny recenze uživatele

Na to, že je plánovaný celovečerní film s Veronicou Mars v hlavní roli, jsem narazila jednou úplnou náhodou. Nejprve jsem z této noviny byla nadšená, ale poté spíše rozpačitá, jelikož jsem si nedokázala představit celovečerní film kdysi mého nejoblíbenějšího seriálu. Ale vlastně ono se jedná o o samostatný seriál, nic se nezměnilo, všechny postavy, budovy zůstali téměř nezměněné po těch 9 let. Film mě tedy velice překvapil! Pro mě to je dlouho očekávané zakončení seriálu, jelikož přece Veronica nemohla skončit s Pizem! Já byla po celou dobu pro Logana, takže i tím koncem si u mě film polepšil! Za mě 4,5*. ()

Reklama

Wysch 

všechny recenze uživatele

Jako seriálem nezasaženej si říkám, proč jsem tenhle film sakra vůbec viděl? Z jakýho důvodu? Nebude ti neznalost seriálu chybět? Dokážeš pochopit, kdo jsou ty postavy, a proč dělají to, co dělají? No po shlídnutí si jen říkám, že to rozhodně nebyla ztráta času a že bych si dovedl představit, že bych se na mladší a štíhlejší verzi Kristen Bell v klidu podíval, ať už řeší jakýkoliv středoškolský sračky. S hodnocení tady celkem souhlasím (70%), byl jsem až příjemně překvapenej, jak moje neznalost seriálu vůbec nevadí (úvodní monolog), humor Veronicy Mars mi taky nevadil (místy překvapivě naopak, některý hlášky stojej za zapsání) a obecně vzato si myslím, že film s klidem snese diváka, kterej nemá páru, kdo je ten černoch a kdo je tenhle šerif a tak podobně. Což, si myslím, je vlastně nakonec v mejch očích i pochvala. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Docela mile mě překvapilo, že film je srozumitelný i těm, kdo seriál nikdy neviděli, což je i můj případ. je to i úvodem, kde jsou základní informace v krátkosti a jednoduše shrnuty. Celý film je pak jedním případem, který Veronica a její přátele řeší, trochu se zde řeší i její budoucnost, je v tom cítit nostalgie, ale tu opravdu ocení jen fandové. V konečném důsledku celkem příjemný film, který neurazí, ale nejspíš ani moc nenadchne. ()

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Kdybych měla napsat, co všechno tenhle film měl a co všechno mě na něm naprosto uchvátilo, musím říct, že bych tady byla ještě do zítřka. Samozřejmě musím na druhou stranu konstatovat, že nebyl až tak dobrý, viděla jsem i lepší. Tento film splnil účel, mělo to být o Veronice, která zjistí, že pro ni není městský život ten pravý, že patří do rodného města. Líbilo se mi i to, že řešila jednu záhadu za druhou a odkrývala stále další a další stránky knihy. nezbývá mi nic jiného, než doporučit tenhle film, protože, proč? Já ani nevím. Prostě se podívejte a udělejte si obrázek sami. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (14)

  • Nejprestižnější vypsaná odměna pro přispěvatele z Kickstarteru, která byla dostupná pouze pro jednoho člověka a to za dar ve výši 10 000 amerických dolarů, měla být mluvená role ve filmu, a to věta: „Váš účet, pane.“ Scéna se měla odehrávat za účasti Veronicy (Kristen Bell) a nejmenovaného „muže jejího života“. Nakonec vše dopadlo trochu jinak. Finální verze scénáře scénu s číšníkem neobsahovala, a tak dárce Steven Dengler místo toho dostal svůj „štěk“ jako vlogger z YouTube. Uvádí virální video s Jamesem Francem větou „Let's get weird!“, v překladu „A teď něco ujetýho“. Ani původní věta nezůstala nevyužitá a vzniklo k ní toto parodické video, a to přímo z dílny Roba Thomase a za účasti hlavních hvězd i fanoušků projektu. (Yalka)
  • Leighton Meester se do filmu nemohla vrátit jako Carrie Bishop, kterou ztvárnila v původním seriálu Veronica Mars (od r. 2004) kvůli jiným plánům. Byla tak nahrazena Andreou Estellou, pro kterou to byla první filmová role. (BlackJoanna)
  • Natáčanie snímky prebiehalo v kalifornskom meste Los Angeles. (MikaelSVK)

Související novinky

Veronica Mars se vrací

Veronica Mars se vrací

22.08.2018

Kultovní noirový seriál Veronica Mars s Kristen Bell (Šéfka, Matky na tahu) v hlavní roli se s největší pravděpodobností dočká další řady. Showrunner Rob Thomas momentálně dojednává poslední detaily… (více)

Reklama

Reklama