Reklama

Reklama

Už je to pár let, co Veronica Marsová hodila svou mladickou kariéru soukromého očka za hlavu. Teď se po čase vrací do rodného města, kde ji kromě třídního srazu čeká i bývalá láska Logan. Ten je zapleten do záhadné vraždy a potřebuje pomoc... V předvečer promoce na právnické fakultě se Veronica Marsová (Kristen Bellová) rozhodla pověsit svůj život amatérského detektiva na hřebík. Zatímco hledá práci u prestižních právnických společností, obrátí se na ni její bývalý přítel Logan (Jason Dohring) s žádostí o pomoc – je totiž obviněn z vraždy. Veronica odjíždí do rodného města, aby Loganovi zajistila pořádného obhájce. Kolem jeho případu se však děje něco, co jí nedá spát. V příběhu natočeném na motivy slavného amerického seriálu z roku 2004 se Veronica rozhodne vypátrat pravdu. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (169)

verbal 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejodpornějších entit světového filmového obludária, co i po sedmém rumu pořád vypadá jako kysličníkový odpad křížení Džejmse Vůdse a Josefa Kemra, v celovečeráku podle jednoho z nejdebilnějších seriálů všech dob, jenž by se dal s úspěchem ordinovat jako agresivní dávidlo, to je vskutku výzva jen pro ty nejotrlejší bukvice, co nadšeně růžověli u všech těch Dósnových snětí, Gilmórovic krav, Glí a Gej skull buzikálů. Ne, nelekejte se, zbuznit se chystám, teprve až nám konečně legislativně schválí, že můžu porodit a odchovat rozkokošná čokoládová dvojčátka, a René dostane soudní příkaz, že musí minimálně dvakrát týdně povinně dělat mamku, jinak je to šovinistické týrání. Ani jsem kupodivu nedostal chuť zase si pomalu vrážet pletací jehlice do rozličných tělesných dutin, ani se v bezhlavém hrdinství vrhat s odjištěným granátem pod útočící německý tank. Prostě to hrálo a já šel zrovna náhodou kolem, tak jsem s vědomím toho, že jsem se dnes ještě nebičoval, usedl, abych se kál alternativním způsobem. No, k mému překvapení to bylo kapku dospělejší, o malilinko méně trapné a daleko lépe natočené než ta tisíciřadá úplavice, co tolik let kradla rozpočty kvalitním seriálům, které pro nedostatečný zájem vymatlaných předškoláků končily pro první sérii. Dokonce si i troufám říct, že to až dosahovalo kvalit hloupého, naivního a stokrát omletého televizního sryleru a blížilo se to ke krásným dvěma červeným vyrážkám. Ale to by nesměla být v hlavní roli Gapa, co si hraje na detektiva. Slečňák Zvon nám pomalu odrostl šarmu nesympatického šeredného chlapce s řídnoucími vlasy a mění se v cosi, před čím by i námořník po plavbě kolem světa dal raději přednost čemukoliv krásnému a sexy, co se pase a vydává jednoslabičná citoslovce. Takže jedna z milosti, a to jsem si jí ještě dost dlouho zděšeně škrábal. ()

jhr 

všechny recenze uživatele

Tak jsem si pustil film a musím s nadšením říct, že se dostavila ta nejsilnější nostalgie za posledních několik let a hned jsem si vybavil celí seriál a i díky tomu jsem si to celé moc užil. Kristen Bell byla naprosto skvělá a moc bych si přál další pokračování. Kdyby to celé byl tak trošku delší pilot k novým Veroničiným dobrodružstvím tak bych se vůbec nezlobil protože potenciál by tam rozhodně byl a ne malí. ()

Reklama

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

SPOILERŮ až běda, takže radši nečíst, dokud jste to neviděli ;) Řekla jsem si, že si dám chvilku pauzu od všech těch seminárek, prezentací, praxí a diplomky a prostě se na něco zas jednou podívám. Sáhla jsem po mé oblíbenkyni z puberťáckých let, s níž jsem se pravidelně setkávala každý všední den po škole v televizi. Docela jsem se bála, že toto setkání se mi nebude líbit a akorát si tím zkazím krásné vzpomínky, ale díky bohu jsem se mýlila. Teda ano nebylo to nejlepší, zdaleka mě to nebavilo tolik jako seriál, ale stále mě Veronica dokázala překvapit, pořád má stejně prořízlou hubu a dokáže všechny odpálkovat, opět mi bylo líto Pize, protože na něj vždycky tak trochu srala, opět jsem ale byla nadšená z jejího znovuzaláskování s Loganem, a především z jejího dobrodrůža, kdy jí jako obvykle šlo o život a vyřešila úžasně komplikovanou a dobře schovanou vraždu. Je vlastně ale docela dobře, že se film natočil, protože ta třetí série skončila naprosto divně a musím říct, že snímek na seriál hezky navazuje, za což je pochvala. Jen já být na jejím místě, bych se teda radši vrátila do NY a byla právničkou v jedné z nejuznávanějších firem a brala neskutečné prachy (s Loganem by přece mohla být tak jak tak). Veronica? Jako správný závislák zahodila svých dobře budovaných 9 let života a vrátila se ke svému "chlastu" v Prdelovici, kde všichni něco měli s někým, je tam až neskutečně moc zločinů, všichni ji znají a většina z nich ji nenávidí a policie je tam zkorumpovaná až běda, ať je šerifem kdokoliv. Díky za tohle příjemné zakončení. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Uf. Takmer dvouhodinový patos určený skutečně jen pro fanoušky původního praseriálu. Tohle byla neskutečná rozvláčná nuda (nepsal jsem to už?) o tom, jak se Verča vrací nalézt sama sebe a jen tak mimochodem vyřešit i případ způsobem, na jaký by v řadě za sebou s otevřenou hubou civěli slečna Murpleová, Holmes, Poirot, Flatcherová, Colombo, Barnaby a ještě celý zástup dalších. V podstatě se nic celou dobu neděje, najednou se odkudsi vyvrbí případ (asi má prapočátek v původním seriálu, na který jsem nekoukal, takže těžko říct), pak se zase nic neděje, pak je najednou Verče všechno jasný a jen tak mimochodem jsou z ní všichni v městečku paf, takže nebýt to v Neptunu ale v Dallasu, neměla by holka problém během pár dnů najít i Kennedyho vraha. ~ OK, zaplatili si to více méně fanoušci přes Kickstarter, bylo to tak určeno hlavně jim. Ale stejně to byla nuda. ~ 1,5* ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

**OBSAHUJE SPOILERY** Ach ta nostalgie. Mohla bych klidně sledovat od začátku do konce znova a znova všechny díly Veronicy Mars. Pamatuji si minuty, které jsem na tento seriál čekala, jakoby to bylo přesně včera a obávala jsem se konce seriálu. Jednou přišel, stejně jako přijde konec všeho, co máme rádi a na co jsme zvyklí. Veronica mi chyběla. Několikrát jsem si ji z nostalgie chtěla připomenout - kvalita neklesla a ani nemohla - ale už to nebylo ono. Nemělo to tu atmošku. Podobně jako tento film. Duch té známé rošťandy tam stále byl. Postavy jako by ani nezestárly a stále se realizují a vytváří nové a zajímavé zápletky. Jak moc jsem si přála, aby Veronica byla s Loganem a taky se mi to splnilo. Jenže konec filmu jako takový a jakoby začátek nového příběhu byl naprosto nečekaný a hlavně trochu podivný. Nostalgie a radost z filmového pokračování na které jsem se opravdu načekala, mi nedovolila s hvězdičkami polevit. Každý, kdo má něco rád to zná. Zajímalo by mě, jaké asi je změnit několikrát od základu svůj život a zachovat si naprosto klidnou hlavu a brát život takový, jaký je. Určité okamžiky mě doháněly k slzám a já se ptám - opravdu jsme potřebovali (jako příznivci toho známého detektiva Veronicy Mars) filmové pokračování? Toto pokračování spojilo dohromady nespojitelné a objasnilo neobjasnitelné - tak, jak to většinou u tohoto seriálu bývá zvykem. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (14)

  • Pracovným označením filmu boli aj názvy The Veronica Mars Movie Project či Veronica Mars: The Movie. (MikaelSVK)
  • Začalo se natáčet v létě roku 2013, šest let po skončení původního seriálu a témeř deset let po premiéře prvního dílu. (Perverz)

Související novinky

Veronica Mars se vrací

Veronica Mars se vrací

22.08.2018

Kultovní noirový seriál Veronica Mars s Kristen Bell (Šéfka, Matky na tahu) v hlavní roli se s největší pravděpodobností dočká další řady. Showrunner Rob Thomas momentálně dojednává poslední detaily… (více)

Reklama

Reklama