Reklama

Reklama

Velká oříšková loupež

  • Kanada The Nut Job (více)
Trailer 4

VOD (1)

Ve snaze přežít zimu a neumřít hlady, rozhodnou se nerozluční přátelé krysa a veverka Bručoun vyloupit obchod plný oříšků, na který omylem narazí. Jejich svět je najednou krásnější. Plánují to největší přepadení v historii hlodavců. Jenže se k nim přichomejtne zbytek kamarádů z parku – přímo 13 milovníků oříšků, kteří jim situaci značně zkomplikují. Zvířátka však vůbec netuší, že obchod je jen krycí místo pro lupiče. Ti se chystají vyloupit banku skrz vykopaný tunel a místo pytlů s penězi podstrčit pytle ořechů. Rozhodně je na co se těšit. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (14)

Trailer 4

Recenze (125)

viperDavid 

všechny recenze uživatele

První polovina filmu velice pěkná, koukatelná a moje drcera v kině se na to dívala se zájmem a otevřenou pusou. Občas i vtipné. Druhá půlka byla však zbytečně natáhnutná, aby splnili povinnou hodinu a půl. Bohužel to začalo být díky tomu nudnější a člověk začal ztrácet pozornost. Jinak ale hezký příběh a perfektní grafika. 3* ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Samotný základ scenáru a samotný odkaz pre dušu nielen malému ale aj veľkému divákovi nie je zlý. Ich interpretácia je však prinajmenšom chaotická. Postavičky (jak záporné tak aj kladné) sú síce sympatické, ale v dnešnej dobe pre animák je to len dostačujúce. Jedno je isté: Tvorcovia sú fanúšikmi PSY! Záverečné scéna s titulkami na pieseň Gangman Style je však cool! Osobné hodnotenie: 68% (**) ()

Reklama

Master19 

všechny recenze uživatele

Slabý animák s vyloženě nevýchovným příběhem, taky to dostane od dvojky zaslouženě "sežrat". Vtip se v podstatě nekoná jen gagy a zejména cukání končetin po prudkém zásahu si tvůrci vyloženě vychutnávají. Mezi záporáky je trochu chaos a půl příběhu vlastně není ani jasné, kdo je klaďák. Takže ve výsledku nejvíc pobavily závěrečné titulky s PSY, jehož tam Jihokorejská produkce nezapomněla vklínit, jakkoliv se tam vůbec nehodí... ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Veverčák Surly (hlas Will Arnett) zničí nedopatřením zvířátkům žijícím v parku veškeré zásoby jídla na zimu. Nedlouho poté je Surly komunitou vyhnán do města a nesmí se nikdy vrátit... K těm zajímavějším postavám patří nemluvný krysí kámoš Buddy, Krtek (břichomluvec Jeff Dunham) a Mýval (Liam Neeson). V závěrečných titulcích mile překvapil animovaný PSY, který zazpíval Gangnam Style. Ve filmu je také jedna mezititulková scéna, která se objeví i ve druhém díle a dočká se rozšíření. ()

Dyas 

všechny recenze uživatele

Vidím tady to špatné hodnocení a jsem docela překvapený, že tu jako jeden z mála dávám čtyři hvězdy. Sice jsem se u toho moc nezasmál, ale zase se mi na to moc dobře koukalo. Těch 86 minut mi ani nepřišlo jako by toho času bylo dvakrát tolik, což jsem tu z některých komentářů vyčetl. Surly, vynikající zlodějíček oříšků s jeho krysím parťákem se pokoušejí vykrást obchod s oříšky, v němž lidští zloději zase spřádají loupežnické plány na banku. To mě docela dostalo :D Lidé vykrádají bankou, zatímco je samotné vykrádají veverky :D ()

Galerie (46)

Zajímavosti (2)

  • V závěru filmu je krátká mezititulková scéna. (Rominator)
  • Píšťalka pro psy by fungovala stejně tak i na veverky, jelikož ty by frekvenci píšťalky slyšely také. (Hal_Moore)

Reklama

Reklama