Reklama

Reklama

Valentin je playboy z Acapulca, který se ochotně a rád se vyspí s každou turistkou, která mu zkříží cestu. Jednoho dne se ale takový bývalý flirt jménem Julie objeví na jeho prahu i s holčičkou jménem Maggie, prohlásí o ní, že je to jeho dcera a pak je oba opustí. Překvapený Valentin se i s Maggie vydává do Los Angeles, kde se snaží Julii nalézt. Jejich cesta se ale nakonec protáhne na šest let, během nichž se z ustrašeného playboye stane vyhledávaný filmový kaskadér a z malé holčičky jeho hodně netradiční osobní trenérka a manažerka. Maggie se totiž neustále stará o to, aby Valentin musel zvládat různé úkoly a stal se tak z něj pořádný chlap. Problémy nastanou, když se na scéně opět nečekaně objeví Julie a Valentin si uvědomí, že by o Maggie mohl přijít a ztratit tak najednou milovanou dceru i nejlepší kamarádku. (CinemArt)

(více)

Videa (8)

Trailer

Recenze (111)

tynusxxx_ 

všechny recenze uživatele

Začátek nebyl nějak oslňující. Eugenio Derbez mi tedy do role svůdníka, který střídá milenky raketovou rychlostí, opravdu neseděl. Postupem času se to ale vyvinulo v příjemnou komedii, a i když byly některé vtípky trošku slabší, celkem jsem se bavila. Konec byl nečekaný a překvapivý. Na zadek si z toho nesednu, ale film nebyl špatný. ()

musolini 

všechny recenze uživatele

Musím říct,že když jsem viděl Mexiko,říkal jsem si,ten film je nadhodnocenej,ale opak je pravdou.Po dlouhé době film,kterej nemá chybu,je krásně natočenej a na konci chytne u srdce.Na začátku bych nevěřil,že vydržím 2 hodiny koukat a čekat,jak to dopadne.Je vidět,že né jen telenovely umí natočit v Mexiku... ()

Reklama

allegria 

všechny recenze uživatele

Tento film na mě hluboce zapůsobil. Je v něm všeho tak akorát. Zpočátku jsem myslela, že to bude tuctová "bláznivá" komedie, jenže jak šel děj, bylo to jedno překvapení za druhým. Humor osobitý, nevtíravý, jakoby "běžící pod čarou", ale vždy přítomný, občas jsem se až zasmála nahlas, přitom to zdaleka není jen veselé. Silný a na city útočící příběh, aniž by zabředával do nevkusu. Moudrost, ponaučení, zábava, dojetí. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Život je nepředvídatelný, ale nemůžeme se každý den strachovat toho, co se může a nemusí stát. A tak je důležité užívat si každého okamžiku..Příjemné mexické překvapení v podobě lehké komedie, ze které se později vyklube bolavé drama. Největším kladem je bezesporu to omílané téma, které je ale zde pojato originálně. Jen mě trochu mrzí, že do každé takové záležitosti musí nacpat soud. Zhruba od poloviny filmu mi neskutečně lezla na nervy hloupost postav - malá Maggie nenávidíc otce, který jí lhal s dobrým úmyslem, zato miluje matku, jenž o ni sedm let nejevila zájem. Potom právě ta egoistická sebestředná blbka, co si po sedmi letech vzpomněla, že má vlastně dítě. Konec diváka opravdu zaskočí, přestože si dovedu představit, že někoho velmi negativně. Mimochodem se mi opravdu nechce věřit, že by hlavní hrdina byl tak oblíbený u žen. ()

Henry Morgan 

všechny recenze uživatele

Tak prostě na to koukáte, občas se dost a upřímně zasmějete, sem tam si říkáte, jestli by neměl přijít nějaký zvrat a sotva si to pomyslíte, je tam! Ke konci se to vaří zbytečně dlouho, až máte strach, že se vypaří všechna šťáva, ale pak si uvědomíte, že nejde o klasickou americkou slátaninu a odpustíte Mexiku úpadek dynamiky, koření je tam dost. Prostě se na to koukat dá a dějově to nijak neklesá, jen sem tam je znát, že měl autor problém některé pasáže vyhodit, ale zase asi řekl, co říct chtěl a totálně se přitom nezesměšnil a diváka nevyhnal z kina. Nevím, jestli jsem v tom nepozoroval lehký patos, pak však přišel konec, který vzal dech, totálně vyvrátil předsudky a rozložil mou myšlenkovou konstrukci, nutno říci, že dost variabilní a složitou a vzbudil zcela oprávněně šok. A tak otevřeně říkám: tohle jsem nečekal. ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama