Reklama

Reklama

Valentin je playboy z Acapulca, který se ochotně a rád se vyspí s každou turistkou, která mu zkříží cestu. Jednoho dne se ale takový bývalý flirt jménem Julie objeví na jeho prahu i s holčičkou jménem Maggie, prohlásí o ní, že je to jeho dcera a pak je oba opustí. Překvapený Valentin se i s Maggie vydává do Los Angeles, kde se snaží Julii nalézt. Jejich cesta se ale nakonec protáhne na šest let, během nichž se z ustrašeného playboye stane vyhledávaný filmový kaskadér a z malé holčičky jeho hodně netradiční osobní trenérka a manažerka. Maggie se totiž neustále stará o to, aby Valentin musel zvládat různé úkoly a stal se tak z něj pořádný chlap. Problémy nastanou, když se na scéně opět nečekaně objeví Julie a Valentin si uvědomí, že by o Maggie mohl přijít a ztratit tak najednou milovanou dceru i nejlepší kamarádku. (CinemArt)

(více)

Videa (8)

Trailer

Recenze (111)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Nad týmto filmom som dlho váhal, nezaujal ma ani jeho distribučný popis a hlavne film z Mexika, nejako to nelákalo. Som rád, že sa to takto príjemne otočilo. Možno vzhľadom na koniec filmu nevhodné slovo "príjemne", ale ako inak opísať tieto dve hodiny plné humoru, emócii aj dojemnosti? Áno, má to svoje muchy, ako zbytočné zapojenie lesbického páru, len aby sme ukázali, akí sme moderní, alebo nepochopiteľne pozitívne správanie sa dcéry voči matke, prakticky neznámemu človeku. Našlo by sa toho viac. Ale vyvážil to veľmi vtipný scenár s vynikajúco vybratou detskou herečkou. A kto má dcéru v podobnom veku, tak ako ja, precíti film citlivejšie a dokonalejšie a nemôže hodnotiť toto dielko nižšie. Za mňa teda plná paľba a to aj v porovnaní so Sandlerovkou Veľký tato, ktorá bola po všetkých stránkach trochu slabšia. ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Ten námět není nijak originální a navíc to prvních cca 20 minut vypadá na dost nesympatický road trip. Jenže pak si to všechno nějak sedlo, hlavní dvojka si to parádně dává, celé to působí hodně příjemně...aby mě to v závěrečné třetině emočně vyždímalo tak, jak to kdysi uměly jenom staré dobré jihokorejské fláky. Velké překvapení. ()

Reklama

lucijelucije 

všechny recenze uživatele

Bez návodu je pěkná komedie o tom, jak být otcem bez zkušeností. O tom jak vychovat dítě, aniž by strádalo. Tenhle snímek vás donutí se zamyslet nad tím, jak je život křehký a jak bychom měli být rádi za každý okamžik štěstí, který se nám dostane. Určitě vás tento příběh dojme i rozesměje. Možná mi úplně neseděl styl natočení, ale jinak určitě výborný film. ()

golfinka1 

všechny recenze uživatele

Pro mě byl tento film citovou záležitostí... Jak je životem dáno že i ten největší necita, se umí rozdat , hlavně citově pro svou dceru, kterou mu , dá se říct, seslalo samo nebe. Obdivuhodný příběh o otci a jeho malé dcerušky, kterou musel vychovávat už od plenek, schopný se vzdát jediné věci co kdy dokázal a to dobré kariéry. I přes dost zničující zprávu, vlastně dvě zprávy, se dcerky nevzdá, bude s ní až do samého konce... jen podotýkám, brečela jsem jako želva, proto radím, připravte si kapesníky, protože věřím že ani jedno oko nezůstane suché. Pro mě každopádně za pět hvězd :) ()

datel13 

všechny recenze uživatele

Tak jsem čekal, že se film bude odvíjet jako přeslazená limonáda o „roztomilým“ děcku, a v první půlhodině tento mexickej snímek za moc nestál (zpočátku jsem se díval jen kvůli oživení svojí španělštiny) – a pak střih, a z uslintaného mimina je sedmileta holka a film najednou nabral hloubku. Nektery fory detinsky, nektery prekvapive vtipny, přímý a celkem chytry, trochu jako ceskej humor. A smutnej konec, co prekvapi a dojme. Reziser je navíc takovej lepsi Tim Burton, s nenucenymi napady, v nichž film vazne vybocuje. 70 % Trochu to srazeji nelogicnosti – například tak serednej chlap jako je hlavni hrdina (a reziser v jedny osobe) by asi tezko mohl delat uspesnyho gigola; divna je ale především spanelstina vsudypritomna i mezi „bilym“ obyvatelstvem LA, kdy vsichni vychazeji vstric hlavnímu hrdinovi, jenz se odmita naucit anglicky, a ochotne vždy prejdou do spaniny. Kazdopadne jde o snímek prijemne spanelsko-anglicky bilingvni. ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama