Reklama

Reklama

Valentin je playboy z Acapulca, který se ochotně a rád se vyspí s každou turistkou, která mu zkříží cestu. Jednoho dne se ale takový bývalý flirt jménem Julie objeví na jeho prahu i s holčičkou jménem Maggie, prohlásí o ní, že je to jeho dcera a pak je oba opustí. Překvapený Valentin se i s Maggie vydává do Los Angeles, kde se snaží Julii nalézt. Jejich cesta se ale nakonec protáhne na šest let, během nichž se z ustrašeného playboye stane vyhledávaný filmový kaskadér a z malé holčičky jeho hodně netradiční osobní trenérka a manažerka. Maggie se totiž neustále stará o to, aby Valentin musel zvládat různé úkoly a stal se tak z něj pořádný chlap. Problémy nastanou, když se na scéně opět nečekaně objeví Julie a Valentin si uvědomí, že by o Maggie mohl přijít a ztratit tak najednou milovanou dceru i nejlepší kamarádku. (CinemArt)

(více)

Videa (8)

Trailer

Recenze (111)

musolini 

všechny recenze uživatele

Musím říct,že když jsem viděl Mexiko,říkal jsem si,ten film je nadhodnocenej,ale opak je pravdou.Po dlouhé době film,kterej nemá chybu,je krásně natočenej a na konci chytne u srdce.Na začátku bych nevěřil,že vydržím 2 hodiny koukat a čekat,jak to dopadne.Je vidět,že né jen telenovely umí natočit v Mexiku... ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Eugenio Derbez je pro mě po několika komediích jistota osobitého, ale dobrého humoru. A přiznám se…vůbec jsem netušil, že je tvůrcem myšlenky, kterou o tři roky zfilmovali Francouzi ve filmu I dva jsou rodina. A i když na mě evropský komediální standard působí líp, tak ani u této komedie jsem se rozhodně nenudil. Upřímně mě to příjemně překvapilo. ()

Reklama

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Maličko prostoduchá komedie, která lehkomyslně prostřídává dokonale padnoucí fórky s lacinými a trochu infantilními šprýmy, aby se s ubíhajícími minutami oproti všem předpokladům přetavila v pravověrné drama, jehož pointa je jako rána na solar - tvrdá a nekompromisní. Teprve potom dostanete šanci docenit láskyplnou Valentinovu výchovu ... a hloubku jeho vztahu k malé Maggie. ()

allegria 

všechny recenze uživatele

Tento film na mě hluboce zapůsobil. Je v něm všeho tak akorát. Zpočátku jsem myslela, že to bude tuctová "bláznivá" komedie, jenže jak šel děj, bylo to jedno překvapení za druhým. Humor osobitý, nevtíravý, jakoby "běžící pod čarou", ale vždy přítomný, občas jsem se až zasmála nahlas, přitom to zdaleka není jen veselé. Silný a na city útočící příběh, aniž by zabředával do nevkusu. Moudrost, ponaučení, zábava, dojetí. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Já bych snímek "Bez návodu" neviděl tak kriticky. Od začátku je jasné o co vlastně půjde, ale příběh je svým způsobem zajímavý a chytlavý. Téměř dvouhodinové komediální drama by mohl místy závidět kde jaký USA režisér. Občas se divák pobaví, protože těch komediálních scén tam pár je. Zhruba do poloviny vidíme herecký výkon Eugenio Derbeze, který se snaží být svůj a to je velmi dobré, netlačí na pilu a na nic si nehraje. Druhá polovina se sklouzne spíše do dramatu a občas je tlačeno na divákovo city. Ale i tohle v některých místech funguje, nemluvě o závěru, kde při pohledu na Eugenio Derbeze i těm nejotrlejším muže nějaká ta kapka ukápnout. Kdy se mi naposledy dostal do rukou Mexický film? To si ani nepamatuji, a proto tleskám, protože v Hollywoodu můžou závidět .. 7/10 = 79% ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama