Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Matthew se setká s dívkou svých snů. Na koleji, v zaseknutém výtahu a bez světel… se vášnivě pomilují. Ačkoliv Matthew její tvář nikdy nespatřil, tajemná dívka mu poplete hlavu. Na druhý den, když se po horké noci probudí ve své ložnici, je dívka pryč. Jednoduše mu zdrhne z postele. Romantik Matthew o ní ví jen to, že bydlí na místní dívčí koleji. Nezajímá ho, zda má neznámá o další setkání zájem, rozhodne se ji za každou cenu vypátrat. No, zrovna lehké to nebude. Na koleji ho čeká výslech stovky "podezřelých" a navíc sladkých dívek. Podaří se láskou šílenému Matthewovi opět najít v moři děvčat tu pravou? (Intersonic)

(více)

Recenze (117)

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem se trochu lekl, že si ten film bude hrát na něco, čím býti nemůže. Postupně se ovšem z toho stala fajn tuctová romatická komedie, s kalsickým vyústěním, že se všichni mají krásně. Pár hezkých holek, lehce nevěrohodný Jonathan Tucker a bohužel zakřiknutý DeBello, který z toho mohl udělat mnohem větší srandu. ()

sulda007 

všechny recenze uživatele

No, co si budeme povídat, je to taková oddechovka po dlouhých náročných dnech ve škole/práci. Žádnou intelektuální hloubku nemůžeme čekat, i když, zas tak hrozné to není, rozdíly mezi muži a ženami jsou zde rozebrány poměrně výstižně, chvílemi (i když ne moc často) i celkem vtipně. Ale Katherine Heigl jako takovou mužatka - nebrat. ()

Reklama

darwin 

všechny recenze uživatele

Slušná a pohodová teen komedie, která v žánru vyniká tím, že má pomalé tempo a pouze dvě hlavní chlapecké postavy, přičemž ta druhá slouží jen jako ten pověstný "fun-mate". Krásných holek je tady plno, až oči přecházejí a pro fanoušky Kriminálky se zde mihne tehdy ještě neznámý Eric Szmanda. Hudba není nějak výjimečná, ale kousky od Bowling for Soup to zachraňují. Pohoda. ()

numi 

všechny recenze uživatele

Chvíli mi trvalo, než jsem pochopil, že nekoukám na další teenagerskou komedii s fekalními vtipy, ale na teenagerskou komedii s trapnými nefekálními vtipy. To je asi jediný rozdíl, kterým se tenhle film odděluje z dlouhé řady ostatních. Jo, a ještě v hlavní roli nenajdete nebušeného hezouna, který sice neumí hrát, ale všechny puberťačky ho budou "žrát" - v tomhle snímku najdete nenabušeného ťuňťu, který neumí hrát a nezaujal by ani tu filmovou Doru z knihovny (můj názor - nejsem ale puberťák a už vůbec ne puberťačka). Film je navíc nebušen neuvěřitelným množstvím moralitek, které jsou podávány příliš násilnou formou a v zásadě ani nefungují. Je to škoda, protože scénář až tak naivní není a možná z toho šlo vytřískat i průměrně zábavnou komedii. [červenec 2006] ()

Wally 

všechny recenze uživatele

Jak málo stačí k tomu, aby se jeden puberťák zamiloval....výpadek elektriky v momentě, kdy cestujete výtahem. Roztomilá teenagerovská komedie plná pubertálních vtípků, zábavných dialogů na téma kluci/holky a krásných slečen z nichž pravá je jen ta jedna. Nevím, jak se to stalo, ale bavil jsem se a v závěru hlavnímu hrdinovy fandil, ať to dobře dopadne. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama