Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Matthew se setká s dívkou svých snů. Na koleji, v zaseknutém výtahu a bez světel… se vášnivě pomilují. Ačkoliv Matthew její tvář nikdy nespatřil, tajemná dívka mu poplete hlavu. Na druhý den, když se po horké noci probudí ve své ložnici, je dívka pryč. Jednoduše mu zdrhne z postele. Romantik Matthew o ní ví jen to, že bydlí na místní dívčí koleji. Nezajímá ho, zda má neznámá o další setkání zájem, rozhodne se ji za každou cenu vypátrat. No, zrovna lehké to nebude. Na koleji ho čeká výslech stovky "podezřelých" a navíc sladkých dívek. Podaří se láskou šílenému Matthewovi opět najít v moři děvčat tu pravou? (Intersonic)

(více)

Recenze (117)

Shit 

všechny recenze uživatele

Náhoudou tohle je velice zábavná komedie, která nečerpá z žádných žánrových klišé, ale dokáže zabavit hodně originálně a skoro po celou dobu a některý nápady jsou fakt neuvěřitelný, pravděpodobně nejlepší scéna je bradavkovej combat mezi Tuckerem a Greenem, krom toho je ve filmu Emmanuelle Chriqui, kterou považuju za takovej mix mezi Ivou Kubelkovou a Salmou Hayek ()

Mire 

všechny recenze uživatele

Trochu moc ukecané zbytočnými úvahami o ženách od hlavného hrdinu, po čase mi to už začalo trochu liezť na nervy. Ale inak to ušlo, dievčatá boli väčšinou sexy, záporák s nikotínovou žuvačkou pobavil, spolubývajúci s jeho debilnými závažiami na penis vyslovene nebavil/nasieral. Ale nasledovník tohto filmu 100 Women sa mi páčil o kúsok viac, pričom nerozumiem tomu priepastnému rozdielu hodnotenia od užívateľov medzi týmito dvoma filmami. ()

Reklama

Muso 

všechny recenze uživatele

´Voyeurism´ a ´Female Nudity´.Tak toto sú dve klúčové slová pod ktorými je na IMDb uvádzaný tento film a presne otom to aj je. Klenot kanálu film+ ku ktorému vysielacie práva stoja asi tolko ako zájsť si 2x do kina, kedže ho dávajú každý druhý deň už asi pol roka. Tento fakt by ale nebol to najhoršie, keby to stálo aspoň za za jedno vzhliadnutie v polospánku s prižmurénými očami. Odporúčam vypnúť TV a pustiť radšej rádio.Aaaa abych nezabudol, tá jedna hvezda pochopitelne za tie baby:-) ()

berg.12 

všechny recenze uživatele

Film, který osciluje mezi teenagerovskou komedií, dokumentem a sexuální příručkou "Jak na to?". Stejně tak humor je místy povedený, místy trapný a místy roztomile didaktický. Svým pojetím má blíže než k současným teenagerovským komediím třeba k celkem povedeným "Sexuálním praktikám pozemšťanů", takže proč ne. ()

sulda007 

všechny recenze uživatele

No, co si budeme povídat, je to taková oddechovka po dlouhých náročných dnech ve škole/práci. Žádnou intelektuální hloubku nemůžeme čekat, i když, zas tak hrozné to není, rozdíly mezi muži a ženami jsou zde rozebrány poměrně výstižně, chvílemi (i když ne moc často) i celkem vtipně. Ale Katherine Heigl jako takovou mužatka - nebrat. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama