Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Portrét sedmnácitileté dívky během čtyř sezón a čtyř písní.... Studentka Isabelle během léta v jihofrancouzském letovisku absolvuje svou první sexuální zkušenost. Prázdninová epizoda je však jen začátkem příběhu zvídavé dívky, která se po návratu do Paříže začne za peníze scházet s nejrůznějšími staršími muži. (oficiální text distributora)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (181)

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Hlavní představitelka je opravdu krásná a velmi výrazná. Přehršel nahoty a velmi naturalistické sexuální scény jsou věc která divákovi utkví nejvíc, ovšem motivace mladé hrdinky a příčiny prodávání vlastního těla mi byly celý film záhadou. Rebelie? Probuzená sexualita? Nuda? Netuším. Dramatický prvek je zastoupen v podstatě její jen nezletilostí a rádoby nevázáností,...nevím.Za mě nic moc. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Melissa P., Třináctky, Klip... Aneb takovejch už bylo, a stejně zůstaly ploché. François Ozon a jeho rozbor nerozbor dospívající dívky, hledající dobrodružství skrze nebezpečného ale dobře vynášejícího koníčka. Marine Vacth předvádí tolik, až divák vypne mozek a hltá jen její svlečené tělo. Více v externí recenzi pro kult na konci listopadu. ()

Reklama

runner85 

všechny recenze uživatele

Dosť mi to pripomínalo tento film Melissa P ... už len tou myšlienkou, i keď tu mladá slečna prežije svoje prvé milovanie a zachutí jej to natoľko že sa začne kurviť za peniaze ? ... Melissa bola žiaľ len naivná ale zas sa mi tam páčili dialógy ... toto bolo zase jedno veľké sklamanie, koľko ich už za posledné týždne bolo ... ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Záměr se kterým se buďto ztotožníte a… A nebo ne. Hlavní hrdinka/běhna, která vypadá jak o několik desítek let mladší klon Julie Roberts, totiž zůstává po celou dobu co se motivací týče neprostupná jak prešovský beton a tak je spíše na divákovi, co si do ní promítne. Je zrcadlem, které by mělo více vypovídat o vás než o ní. Tedy čistě teoreticky pokud Ozonovi na jeho hru přistoupíte. Já ji sice s Ozonem (roze)hrál, ale nedohrál, jelikož je to na něj ve výsledku málo rafinované a více chtěně prvoplánové než přirozeně působící. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Prostě puberťačka evidentně hledá sama sebe, zkouší, riskuje, je zvědavá... naprosto normální v tomto věku, ovšem Isabelle ty svoje hranice velmi posouvá až na samý okraj prostituce a leckdy se i ona musela cítit zneužitá. Evidentně to nedělala pro peníze, pro své vlastní potěšení /teda já neviděla, že by si to nějak užívala většinou/, proč to dělala možná ani neví ona sama... prostě to bylo něco jiného než její běžné starosti s rodinou a školou. Jsou to velmi silné 3*, skoro až 4*, jsem dost na vážkách. Marine je rozhodně neskutečně přirozeně krásná, tím lépe se na film dívá. Trošku podivný mi přišel ale vztah s jejím bráchou... velmi otevřený a intimní, to se jen tak nevidí. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (6)

  • Natáčení probíhalo od června do srpna roku 2012. (Cheeker)
  • Přestože je hlavní hrdince Isabelle teprve 17 let, její představitelce Marine Vacth bylo v době natáčení již 21 let. (Nikitera)
  • Scéna, kdy se Isabelle a Alex dívají z mostu na Paříž, se odehrává na slavném Pont des Arts, který je často ve filmech využíván pro romantické scény. (claudel)

Související novinky

PF 2014

PF 2014

01.01.2014

Zima dlouhá, léto krátké, Vánoce bez sněhu a v sedmi stupních. Ale uznejme, že na výborné filmy byl rok 2013 štědrý. Rivalové, Gravitace, Star Trek: Do temnoty, V zajetí démonů, Zmizení, druzí Thor a… (více)

Reklama

Reklama