Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když učitelka Jaroslava Lhotáková nepřijde do práce, mají kolegyně obavu o její bezpečnost. Oba manželé Lhotákovi jsou nalezeni zavraždění v rodinném domě v pražských Běchovicích. Zmizení obrazů, šperků a elektroniky ukazuje na loupežnou vraždu. Na místě činu se znovu řízením osudu ocitá i Václav Plíšek a jeho úsudek jako vždy přispěje k objasnění případu. (Česká televize)

(více)

Recenze (58)

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z opravdu nesmutnějších dílů, který i smutně končí. Smutný osud adoptivních rodičů, který jedna dcera utekla do světa a druhá zapříčinila (zřejmě) jejich vraždu. Velmi smutné je, jak se 16ti letá dívka dokáže vyjadřovat na účet svých zavražděných rodičů a ještě je po vraždě okrást. Smutné až děsivé, co svět přináší. Tento díl zanechá v pozorném divákovi hlubokou stopu. PS: potěší maličká role Kamila Pulce, herce Slováckého divadla v Uherském Hradišti. PS2: paní ředitelka mě neskutečně se...e, Vetchý ji měl dát pár facek. Další věc, která dnes funguje úplně jinak, než by měla - důležitější je skoro počet sledovatelů přiblblých videí na netu než poctivá práce poctivého policajta. ()

LEATHERFAC 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi nejlepší epizoda druhé i třetí série, která se asi jako jediná vyrovná dílům s první série. Jenom nechápu proč mají tvůrci potřebu tam mít na šéfovských pozicích totální vysírky. V této sérii mi leze na nervy i vyžraná nesympatická paní zástupkyně, která se sere úplně do všeho. Raději bych uvítal většího využití sympatického pana Helšuse. ()

Reklama

milwaukee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když ty dvě entity našli ve sklepě, měl jsem pocit, že se pobleju. Tohle by se nemělo množit. A třešničkou na dortu byl Kozák, když tu debilní influencerku označil jako krávu se dvěma lvama. Tím si u mě hoooodně šplhnul. A hlavní pizda ředitelka, převyšuje Korejse v dobách "největší slávy", minimálně o deset koňských délek. Pokud taková kráva skutečně funguje u policie, tak se mi začíná dělat nevolno. Pět hvězd zcela zaslouženě. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jsou záporné postavy, které máte vesměs rády, a baví vás tím, jak se chovají, jako třeba Korejs...A pak jsou záporné postavy, které z nitra duše nenávidíte, a přejete jim co nejhorší smrt, jako nová paní Ředitelka, která je teda prototypem moderního vedoucího, který ale o skutečné práci nemá vůbec tucha, a ještě si razí heslo, že když se něco povede, tak se to povedlo NÁM, a když se něco podělá, tak jste to podělali VY. Zajímalo by mě, jestli ta postava dokumentaristky se 70 000 followers je podle nějaké skutečné ženské, to by musela bejt solidní existence...V podstatě stejně zbytečná, jako ta vraždící rodinka, prototyp typických socek, razící heslo, že za všechno můžou ostatní, a vlivem ostatních maj oni svůj bídnej život. Případ byl dost nechutnej, a nejvíc mě zarazily poměrně nízké tresty, však je jasné, že tyhle typy se z toho nikdy neponaučí... ()

Autogram 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizóda sa úplne vymanila z policajných kancelárií a toľko času v teréne sme v Prípadoch ešte nezažili. Zažili sme ale horor. Aspoňže ten podpráporčík dospel k svojej minúte slávy, keď už musel robiť celý čas niekomu taxikára. –––– Kudy se jede, určuje řidič. –––– Budete bydlet u mě. Já se o vás postarám! ()

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

  • Skutečný případ se stal v roce 2002 v Praze Běchovicích. Znalci charakterizovali Michala Šťastného jako psychopatickou osobnost, jeho přítelkyni Michaelu Kalvodovou charakterizovali jako submisivní typ, podřizující se dominantním typům. Přestože ji státní zástupce od začátku označoval jako vědomou spolupachatelku, Michale Kalivodové se vražedný úmysl dokázat nepodařilo. Byla odsouzena na 18 měsíců za krádež ve zvláštním nápravném zařízení v Řepích, které vězeňkyním umožňuje pobyt s dětmi. V případě Šťastného rozhodl soud o výjimečném trestu 25 let, senát Vrchního soudu však vrahovi trest o plných deset let snížil: „Soud neshledal podmínky pro uložení výjimečného trestu.“ Motiv činu nikdy přesně objasněn nebyl, zřejmě se jednalo o ziskuchtivost. (sator)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno