Reklama

Reklama

Je možné milovat někoho, o jehož lásku musíte každý den bojovat znovu a znovu? Molly nemá štěstí na chlapy, není spokojená se svým životem a věčně nevychází s penězi. Přitažlivý a nepředvídatelný klenotník Gus by konečně mohl být jejím princem na bílém koni. Čím ho Molly lépe poznává, tím více ji zajímá a přitahuje. Je však příliš záhadný a většinu času roztržitý. Co ve skutečnosti Gus před Molly skrývá? Pravda je taková, že Gus prodělal mozkové aneurysma. Následkem toho jeho krátkodobá paměť nefunguje. Každý den je pro něj novým dobrodružstvím, výzvou a šancí začít znovu. Pravidelně chodí do kavárny, ve které pracuje Molly, a marně se snaží vzpomenout si, kdo vlastně je ta sympatická dívka. Přestože si ji nepamatuje, znovu a znovu se do ní zamilovává. (TV Nova)

(více)

Recenze (70)

Miska2712 

všechny recenze uživatele

Krásny romantický film. Skvelo obsadené herecké úlohy, celkom sa mi to podobalo na jeden podobný film, ale nebudem prezrádzať aký, to už by nebolo zaujímavé. Musím povedať že ma udivuje, to ako v každom romantickom príbehu je nejaká problematická situácia, pri ktorej sa dá pochopiť danú problematiku. Ja osobne sa do celého filmu vžijem a viem si predstaviť akými cestami sa dajú niektoré problémy riešiť. Dojemný dej odporučam pozrieť si ..... ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Čekala bych trochu víc zvratů, a ne tak přeslazenou limonádu s okatou Alexis Bledel v hlavní roli. Vlastně mám pocit, že Alexis byla mnohem lepší a uvěřitelnější než její herecký parner, který se tam celou dobu denně rozpomínal, kde nechal včera svůj hrnek s kafem. Dějové zvraty typu "ale jo/ale ne" mě uspávaly do té míry, že jsem film musela dokoukat napodruhé. Shrnutí: film měl být o holce, která se zamiluje do nesprávného muže, protože příběh Guse (Gustafa, bože) mě nedokázal vtáhnout a celou tu dobu mi vlastně nic důležitého neřekl. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

,,UVĚDOMUJEŠ SI, ŽE VŠECHNO CO JSEM KDY MĚL, JE DNEŠEK, A ŽÁDNÉ VČERA PRO MĚ UŽ DLOUHO DOBU NEEXISTUJE?“ … ,,NE, POKUD BUDEŠ MÍT MĚ.…“ /// Gus je klikař. Ne snad proto, že má každý ráno smázlou disketu, ale proto, že si ho vyhlídla Molly. Milá dívka lovící chlapa (že to nejde k sobě? Ale no tak, právě tehdy jsou všechny milý…). A tak sleduju milý lidi dělající milý věci a nějak mě nesere, že na začátku psali něco vo Hallmarku. Možná za to může Alexis Bledel, která už není ,,jen“ ta holka s modrejma vočima, co miluje zradu, možná ta romantika, jako čučení na hvězdy (ve dvou), večerní bruslení (hraje nám ABBA), a tak s grácií přehlídnu iritující chování (obou), páč nemám ve zvyku se v těhle věcech pitvat (ale kurva… je 21.století, takže mi neříkej...). Nefalšovaná brutální romantika na nevokoukaný (ale profláklý) téma ,,prasknutí artérie u hypomampu“. V mozku. Prejže někdy paměť není to nejdůležitější… Ach jo. Taková blbost!... A já dám4*. Už naposledy, slibuju! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Neexistuje pro mě žádný včera! 2.) Sledování spojenýho světla trilionu hvězd mně vždycky zaručeně dostane! 3.) Thx za titule ,,zuzana.mrak“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Brinkley 

všechny recenze uživatele

Remember Sunday ve mně navodilo natolik příjemně melancholické pocity, že kolísám mezi třemi a čtyřmi hvězdami. A to se v podstatě jedná o malý, nedůležitý TV snímeček, jenž táhne především na divákovy sympatie k té či oné seriálové hvězdičce. Nečekala jsem předem vůbec nic a dostalo se mi milého překvapení, např. v podobě nerozjuchaného konce. Když si vzpomenu na tématicky obdobnou sandlerovinu 50 First Dates, tak nakonec čtvrtou hvězdou toto televizní neambiciózní snažení podpořím. ()

xtraper 

všechny recenze uživatele

Ten film skutečně popisuje co se nám každému může stát a ani ne třba v takovm měřítku. Samozřejmě to skončí hapyendem, proto jsem tomu sbral 1*. Líbilo se mi, jak na něho byli jeo nejbližší hodní a dokonce ho nikdo ani finančně nezneužl :-) Nejpravdicvější větou bylo vyjdření jeho bývlé přtelkyně, vždyť on by si nepamtoval naše děti !!!! ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama