Reklama

Reklama

Je možné milovat někoho, o jehož lásku musíte každý den bojovat znovu a znovu? Molly nemá štěstí na chlapy, není spokojená se svým životem a věčně nevychází s penězi. Přitažlivý a nepředvídatelný klenotník Gus by konečně mohl být jejím princem na bílém koni. Čím ho Molly lépe poznává, tím více ji zajímá a přitahuje. Je však příliš záhadný a většinu času roztržitý. Co ve skutečnosti Gus před Molly skrývá? Pravda je taková, že Gus prodělal mozkové aneurysma. Následkem toho jeho krátkodobá paměť nefunguje. Každý den je pro něj novým dobrodružstvím, výzvou a šancí začít znovu. Pravidelně chodí do kavárny, ve které pracuje Molly, a marně se snaží vzpomenout si, kdo vlastně je ta sympatická dívka. Přestože si ji nepamatuje, znovu a znovu se do ní zamilovává. (TV Nova)

(více)

Recenze (70)

xtraper 

všechny recenze uživatele

Ten film skutečně popisuje co se nám každému může stát a ani ne třba v takovm měřítku. Samozřejmě to skončí hapyendem, proto jsem tomu sbral 1*. Líbilo se mi, jak na něho byli jeo nejbližší hodní a dokonce ho nikdo ani finančně nezneužl :-) Nejpravdicvější větou bylo vyjdření jeho bývlé přtelkyně, vždyť on by si nepamtoval naše děti !!!! ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Jakkoli je Zachary sympaťák, kterému je sotvakdy rovno a mrkací panenka Alexis umí i ve dvaatřiceti vystřihnout nejnevinnější úsměv, tuhle Neděli bych raději zapomněl. Chuck a Rory totiž zabrousili do extrémně předvídatelné romantiky (značka Hallmark Hall of Fame měla být dostatečným varováním), kde zajímavá zápletka začne velmi rychle otravovat, vedlejší postavy až fatálně nudit a ústřední dvojka sice dmýchá více než solidní chemii, ale scénář jim podkopává nohy, seč mu síly stačí. Navíc poslední třetina místo odpovědí přináší jen nové nastřelené otázky a místo katarze jen další načechranou vatu. ()

Reklama

Madluska 

všechny recenze uživatele

Na oba hlavní "hrdiny" se sice příjemně koukalo, ale člověk nesmí být moc velký šťoura, aby si tuhle čistou romanťárnu užil. A s odstupem času už vlastně ani není nač vzpomínat, snad jen na otřepaná klišé o sledování hvězd, výlet na kolečkových bruslích (?!) a setkání v kavárně. Takže závěr? Špatné to nebylo, but I can't remember... ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Je pravdou, že paralely s 50x stále poprvé jsou zcela zjevné, jen s tím rozdílem, že tady to bylo pojaté víc melancholicky s mírnou dávkou smutku a beznaděje. Možná, že právě v tom je ten zakopaný pes, protože jsem asi očekávala něco trochu jiného. Osobně bych upřednostnila, kdyby se tvůrci zaměřili víc na vykreslení a hloubku obou hlavních představitelů a vynechali zbytečné situace a momenty jako byla ztráta modrého diamantu, spoluběhající rozvedený přítel a její spolubydlící měla taky pochybnou roli. Takhle jsem měla trochu pocit, že to celé klouže tak trochu po povrchu. Možná k tomu přispěl i herecky nevýrazně Zachary Levi (fanoušci ať mi prominou), protože jeho okouzlení při pohledu na Molly jsem mu nevěřila a chemie, která mezi nimi měla fungovat jsem téměř nepostřehla. Ale už nebudu negativní, protože Molly byla moc roztomilá a závěrečné finále se jim nad očekávání moc povedlo. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Tak si říkám, jak by asi ten příběh vypadal, kdyby Molly nebyla krásná Alexis. Příběh je to dojemný, na mě místy trochu moc sladký a konec bych ustřihla o pár minut dřív. SPOILER Nechala bych ho hořký. // Nabízí se srovnání s 50x a stále poprvé... ale já bych to ani moc nesrovnávala, protože zatímco to druhé je prostě "sandlerovina" (jedna z mála, které jsem viděla a o které můžu říct, že se mi líbí), tak Remember Sunday hraje na vážnější notu. Nebo se tak aspoň místy tváří. Tak... a teď chci potkat chlapa, kterej mě vezme na půlnoční bruslení. :-) ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama