Reklama

Reklama

Mladý spisovatel dostane od svého zaměstnavatele úkol napsat scénář k nové romantické komedii. Problém je v tom, že dosud pravou lásku nezažil a ženám, po traumatu z dětství, prostě nevěří. Nepomáhají mu ani přátelé, kteří jsou stejně skeptičtí. Na jednom charitativním večírku potkává ženu, která ho opravdu zaujme. Je tu však jeden problém... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (65)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Náhodne som to objavil keď to dávali v telke, už som si myslel, že Chris hraje len toho kapitána a pozrime sa, medzi tými Avengermi si stihol odskočiť aj k takejto menej známej a nenápadnej komédii. Trošku romantickej. Hlavne teda v závere, ktorý je asi najväčšie klišé a mínus filmu, ale celkovo to bola príjemná zábava, kde film ponúkol aj niekoľko zaujímavých scén, Evans je sympaťák a s Michelle Monaghan im to celkom klapalo. 70% - 3* ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Ja vlastne isto neviem, či to autor myslel, ako to vyznelo. Na satiru seba sama (náznaky boli, doslovný asi len jeden) príliš nejasné. A práve preto to pôsobí ako obyčajná romantická komédia - presne tá, ku ktorej má Evans napísať scenár - pôsobí tak viac, ako keby nás zatiahla do vlastného vtipu. A keby aj, je to kontraproduktívne. Až k vrcholu, totálne neprirodzenej scénke v reštaurácií. Ten scenár, klišé, škatuľka, ten tam proste je, jedno v akom význame, pokazil sľubne začatý príbeh, čo vedel trafiť do pocitov. Zo začiatočných 80% až k priemeru, len preto, že ľudia sú tu z papiera a potrebujú svoj happy end. Tri a pol ()

Reklama

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Měl bych problém vymyslet sympatičtější a hezčí (no homo!) ústřední dvojku, než je Chris Evans a Michelle Monaghan, k tomu ultra sympatickýcasting vedlejších rolí - Aubrey Plaza, Patrick Warburton, Topher Grace, Anthony Mackie, Luke Wilson, Ioan Gruffudd. Nádherná kamera v překrásném San Franciscu (často jsem si při záběrech vzpomněl na Lincoln Lawyer z LA). Tím bohužel víčet pozitiv končí. Jak někdo mohl tenhle papírově tak sympatický romcom tak zvrtat? Strašný zklamání a obrovský nasrání na tvůrce, takhle debilně napsaný postavy, dialogy a osudy postav už jsem dlouho neviděl. *:-* 5/10 ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Chemie mezi párem je. Je to asi určeno spíše pro ženské publikum ("kdyby cítila půlku toho co já, tak vybuchne"). Dialogy jsou odposlouchané z reality a nejsou hloupé, ale působí únavně kavárensky jako kdyby je autor scénáře napsal za jednu noc. K tomu občas trousí spisovatel moudra odposlouchaná z časopisecké rubriky psychologická poradna ("o ženy se musí bojovat"). ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Velmi vlažné i přes zajímavé prvky (kreslená část) a lehce osobité zpracování. Jenže mít v komedii pouze tři opravdu zábavné momenty je pramálo. Co víc, obsadit ke Chrisovi totálně nevýraznou a o dost staře vypadající Michelle Monoghan, nebyl z mého pohledu vůbec dobrý tah. K němu pořádnou šťabajznu, aby se na to vydrželo dívat i pánské pohlaví. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (12)

  • Na konci filmu je vidět, jak Já (Chris Evans) stepuje. Jeho matka vlastnila taneční studio a naučila Evanse stepovat. V rozhovorech přiznal, že to dělá, když je nervózní. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama