foto

Scott Evans

  • nar. 21.9.1983 (34 let)
    Sudbury, Massachusetts, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Scott se narodil v září roku 1983, jako nejmladší syn v rodině, která měla k umění nakročena jen na půl, otec dentista, matka tanečnice. Má dvě setry a staršího bratra, který se již ve světě filmu prosadil, Chrise Evanse.

Do jisté míry je znát podobnost v kariéře obou bratrů. Oba začínali v televizních reklamách a projektech. Zatímco starší Chris se již zařadil do povědomí filmových diváků, Scott na velkou filmovou roli teprve čeká. Avšak už i on má na kontě slušnou řádku rolí. Své umění ukázal především v seriálech jako LAW & ORDER: CRIMINAL INTENT, RUBICON, FRINGE, atd. Hlavní úspěch sklízí v nekonečné soap-opeře ONE LIFE TO LIVE, kde hraje postavu Olivera, homosexuálního policisty.

Především zmiňovaná homosexuální postava v One Life to Live je pro Scotta do jisté míry osudová. Během natáčení se rozhodl jít takzvaně "s kůží na trh", anglicky "coming out", neboli přiznal, že je gay. Což ocenila řádka významných osobností a podporu získal i ve svém starším bratrovi Chrisovi. Jelikož ČSFD není bulvárem, není třeba se více rozepisovat, avšak není ani co, rodina Evansových nedělá skandály.

Rozhodně nadějný herec, jehož kariéra trpí syndromem staršího a úspěšného bratra, je hrdým bojovníkem za práva gayů a na svou příležitost prozatím čeká.

EP2012

Herecká filmografie

Filmy

2016 Badlands of Kain
I Know Where Lizzie Is (TV film)
2015 Close Range
Lily & Kat
Paradise Pictures (TV film)
2014 Behaving Badly
Kdo věří na lásku
Noc v New Yorku
2013 In the Dark (TV film)
2009 Báječný svět shopaholiků
Pevné pouto

TV seriály

2018 Grace and Frankie (TV seriál)
The Lockdown (S04E08)
The Pop-Ups (S04E05)
The Expiration Date (S04E04)
2017 Daytime Divas (TV seriál)
2014 Hledání (TV seriál)
2013 Hit the Floor (TV seriál)
2011 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Kořistní víno (S10E05)
2010 Rubicon (TV seriál)
2009 Ve službách FBI (TV seriál)
2008 Hranice nemožného (TV seriál)
Lék (S01E06)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Zrazená (S07E13)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)

TV pořady

2014 The Tonight Show Starring Jimmy Fallon (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace