Reklama

Reklama

Mladý spisovatel dostane od svého zaměstnavatele úkol napsat scénář k nové romantické komedii. Problém je v tom, že dosud pravou lásku nezažil a ženám, po traumatu z dětství, prostě nevěří. Nepomáhají mu ani přátelé, kteří jsou stejně skeptičtí. Na jednom charitativním večírku potkává ženu, která ho opravdu zaujme. Je tu však jeden problém... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (65)

Marrdaa odpad!

všechny recenze uživatele

Při tomhle počtu herců je náhoda, když si jeden předem nepřečte scénář a odkývne. Dva už jsou statistická anomálie a když si ho nepřečte nikdo, tak už mě napadá jen, že Reardon musí umět kouřit jak Lisa Ann nebo herce platí v jachtách. Joo jo demence celýho scénáře je sice srovnatelná s nadprůměrným seriálem TV Noha, ale poměr očekávání a toho co se k vám dostane je propastný. Momentálně mě nenapadá nic, čím horším jsem promrhal čas (a že ho mám spoustu). ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Zajímavé je, že Chris Evans mi v podobných romantických komediích sedí mnohem víc než když si hraje na superhrdinu s americkou vlajkou na štítu :D Já jsem se bavil a ačkoli je poslední třetina filmu už dost velký klišé a nic nového pod sluncem, tak první dvě třetiny jsou naopak natolik fajn, že to ještě na 4 hvězdy vytáhnu. Fandům amerických romanťáren, kde si herci užívají každé klišé a umí každý trapný dialog brát s nadhledem, tenhle film rozhodně doporučuju. Na hodnocení 57% nehleďte. ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele

Filmový scénárista nevěří na lásku (?!)… aby zčistajasna potkal megasympatickou krásku (před vdavkami se zajištěným sucharem), s níž to mocně zajiskří. Pohodovou, vtipným nadhledem nabitou rom-com ozvláštňuje dohrávané rozebírání a ironizování všemožných klišé žánru… i lásky samotné, jak je diskutuje svérázná partička pisálků. Ani tak víc než fajn oddechovku se skvělým castem nečekejte… jó, kdyby nastal ten pragmatičtější, realističtější "neklišé" závěr (řekla by "ano"), potom bych o té 4. hvězdičce nepochyboval. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Klasická americká romantická komedie, která má celkem snesitelné postavy, s nimiž ten film projdete a nebudete se cítit moc špatně. Bohužel konec je opět klasické "pravá líska vítězí", což mi prostě nesedí a už mi to začíná vadit. Není v tom nic nového, ani náznak nějaké snahy cokoli přidat navíc. A proč? Ono to takhle přece bude fungovat... ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Dva se sejdou, a protože je ona zadaná, tak to nejde úplně hladce. Příběh si proto vypomáhá rámcem, ve kterém hrdina musí napsat scénář k romantické komedii, kterou jakože prožívá i ve svém životě. Spíš než jako dobrý nápad, mi  přišlo, že jde o popis tvůrčího bloku scenáristů, protože z komedie nebo romantiky divák moc neuvidí. Dohrávané vsuvky tomu nepomohou a milostné rady, které umanutý a nesympatický chlapík dostává od přátel, jsou jedna pitomina a klišé vedle druhého. SHRNUTÍ: Kdo věří na lásku, ať se nedivá, protože tenhle film by mu ji mohl znechutit. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (12)

  • Film byl natočen už v roce 2012, ale kvůli problémům s distribucí se do kin dostal až o dva roky později. (VERA)

Reklama

Reklama