Reklama

Reklama

VOD (1)

David (Zach Galifianakis) je nekomplikovaný muž, který uvízl v monotónním životě. Den co den usedá za volant svého obrněného automobilu, aby odvážel obrovské sumy peněz jiných lidí. Jediným vzrušujícím momentem v jeho životě je flirtování s kolegyní Kelly (Kristen Wiig), která ho však brzy zatáhne do těžko uvěřitelného dobrodružství. Skupinka nepříliš inteligentních loserů, pod vedením Steva (Owen Wilson), plánuje vyloupit banku a David jim v tom má samozřejmě pomoci. Navzdory absolutně amatérskému plánu se ale stane nemožné a oni mají najednou v kapse 17 miliónů dolarů. A protože tato partička je opravdu bláznivá, začne je hned ve velkém roztáčet. Peníze létají vzduchem za luxusní a kolikrát i zbytečné věci, ale nedochází jim, že pro policii tak zanechávají jasné stopy... (Forum Film CZ)

(více)

Videa (17)

Trailer 2

Recenze (173)

predators 

všechny recenze uživatele

Takže, z asi pěti hlavních postav můžu méně než polovinu...Wiig a Owena. Wiig za Waltera Mittiho a Owena hlavně za spolupráci s Jackie Chanem v Rytířích a Nesvatbovi. Od té doby máme za námi pěknou řádku let a víceméně průměrné filmové zábavy. Takže jestli má skoro polovina herců táhnout jeden film...no, matikáři?! Zasmál jsem se asi dvakrát, Galilefikinikakisův trapný humor nemusím a příběh stavějící na jedné loupačce nestojí za nic. Zhruba od poslední třetiny jsou události zajímavější a tak se to dá do konce v pohodě přetrpět. ()

HorrFi 

všechny recenze uživatele

Tak jsem dneska musel bohužel opět kroutit hlavou, když jsem zjistil, že tomu zdejší kritici a znalci udělili pouhých 55%.. to mi hlava nebere, protože tu Zach opět skvěle zahrál losera a blázna a vtipných scén tu bylo opravdu dost.. námět sice neni zase tak originální a cool, ale mohlo to dopadnout i hůř.. ()

Reklama

AffectedFace 

všechny recenze uživatele

Nevím proč, ale tahle zhovadilost mi sedla a přišla mi i vtipná... :D Je pravda, že je to klišé jak prase a to po všech stránkách, ale bavilo mě to a to se na tuhle dobu cení. Škoda, že film nedostal eRko určitě by to bylo o něco zábavnější. Trochu mě znervózňoval hlas Ucha Galifianakise... všichni si tu přiznáme, že zní jako kříženec islámisty s kozou... Owen Wilson hraje celkem dobrýho záporáka, ale zrovna u jeho postavení v komediích mne to trochu zamrzelo. Každopádně snímek je rozhodně lepší, než pokračování nevtipného a nemastného Zoolandera, kterej byl v roce 2016 největší vrchol trapnosti. Na rozpočet $25 milionů bych čekal o něco víc. 75% ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Bóže, to bola ale riadna chobotina. Čo iné sa dá očakávať od filmu v ktorom si hlavnú úlohu zaslúžil Zach Galifanakis. V podstate je vo filme všetko úplne postavené na hlavu a to by malo byť vtipné. V niektorých situáciach to aj vyrazí celkom dobre potom to ale ďalšia scénka úplne zabije. Najviac sa mi páčila zápletka so zabijakom, ktorý bol akože brat hlavného hrdinu to už bola mega vec, ktorá môže napadnúť iba absolútneho magora. Dalo sa na to pozerať ale viac som sa chytal za hlavu ako som sa smial a tomu asi bude zodpovedať aj moje priemerné hodnotenie. 48% ()

Toka 

všechny recenze uživatele

Na tohle se nedalo dívat. Obvykle mě trapnej puberťáckej humor baví, rozesměje mě každá kravina, ale tohle žalostně selhalo. Upřímně jsem se zasmál tak dvakrát, To, že je tam v uvozovkách hvězdné obsazení, bohužel nezachrání tuhle ubohost. Hvězdu si to vydupalo jenom díky adaptaci na reálný příběh, který mě během čtení na wiki značně pobavil. Nemohl jsem uvěřit tomu, že takoví tupci fakt existují. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (6)

  • V jednom kratším záběru jste mohli zahlédnout známého miliardáře a hráče pokeru Dana Bilzeriana v roli federálního vyšetrovatele FBI. (Arnyfe)
  • Natáčanie filmu prebiehalo na viacerých miestach v americkom štáte Severná Karolína a tiež na karibskom ostrove Portoriko. (MikaelSVK)

Související novinky

Rytíři ze Šanghaje dostanou pokračování

Rytíři ze Šanghaje dostanou pokračování

10.09.2016

Jackie Chan a Owen Wilson se konečně chystají na třetí díl "šanghajské" série. Chon Wang a Roy O'Bannon se poprvé objevili v roce 2000 ve westernu Tenkrát na východě, jen aby se o tři roky později… (více)

Jack Black ministrem obrany

Jack Black ministrem obrany

18.05.2015

Režisér Jared Hess se proslavil komedií Napoleon Dynamit, svůj debut nicméně dodnes nezastínil. Boží zápasník ani Divnej týpek příliš kladných ohlasů neposbírali, Hessovu reputaci ale možná napraví… (více)

Reklama

Reklama