Reklama

Reklama

VOD (1)

David (Zach Galifianakis) je nekomplikovaný muž, který uvízl v monotónním životě. Den co den usedá za volant svého obrněného automobilu, aby odvážel obrovské sumy peněz jiných lidí. Jediným vzrušujícím momentem v jeho životě je flirtování s kolegyní Kelly (Kristen Wiig), která ho však brzy zatáhne do těžko uvěřitelného dobrodružství. Skupinka nepříliš inteligentních loserů, pod vedením Steva (Owen Wilson), plánuje vyloupit banku a David jim v tom má samozřejmě pomoci. Navzdory absolutně amatérskému plánu se ale stane nemožné a oni mají najednou v kapse 17 miliónů dolarů. A protože tato partička je opravdu bláznivá, začne je hned ve velkém roztáčet. Peníze létají vzduchem za luxusní a kolikrát i zbytečné věci, ale nedochází jim, že pro policii tak zanechávají jasné stopy... (Forum Film CZ)

(více)

Videa (17)

Trailer 3

Recenze (173)

angel74 

všechny recenze uživatele

Zach Galifianakis nikdy nepatřil mezi herce, jejichž filmy bych vyhledávala, ale tady mi neskutečně sedl. Hlavně díky jeho komediálnímu nadání jsem se při téhle zábavné oddechovce docela dost nasmála. Dokonce jsem skousla i trochu toho fekálního a genitálního humoru, ačkoliv bych se bez něj určitě obešla. (65%) ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Jednoduchá vidlácká čůrákovina, která nezklame fandy komedií typu JOE DIRT, až podezřele hvězdně osazená (mihne se i Bilzerian) a samozřejmě s dobrým a skvěle načesaným Galifianakisem. Příběhově vytažený z prdele, nemá to nijaký pořádný památný momenty nebo tak, ale stejně taková fajn předsilvestrovská blbost co mě sem tam rozesmála. ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Dalo by se říci, typický Galifianakis. Většinový konzumenti ho budou mít na vždy zapsaného jako toho divného z "Pařeb", jehož všechny další postavy jsou jako přes kopírák. A tohle je další z jeho "kopírákových" rolí. Wilson, Wiig a další se sice snaží přicmrdávat, ale celá tako akčnomedie se rovna Zach Galifianakis. Takže buranská, někdy zábavná, někdy trapná, zarostlá taškařice, která si svého diváku bez problému najde. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Přesně ten typ komedie, kde jsem se smál od začátku do konce. Zach Galifianakis je výborný ocas, ten chlap mě prostě baví a za doprovodu svůdné Kristen Wiig a fajn Owena Wilsona nešlo moc toho pokazit. V roli assasina potěší i Jason Sudeikis, tedy se zde sešly poměrně velké hvězdy na komediální scéně. Námět je správně trhlý byť né příliš originální,ale film obsahuje spousta vtipných situací a nestyděl jsem se smát nahlas. Super. Určitě zhlédnu vícekrát. 80% ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Po skončení filmu som mal veľmi zmiešané pocity a veľa otázok. Nie som presvedčený, že bol správnym rozhodnutím tento skutočný príbeh natočiť ako komédia. Potom je tu aj výkon jednotlivých postáv, ktorý ma stopercentne nepresvedčili. Nehovorím, že film nemá dobrých momentov, ale to áno, že ich nie je veľa. Celkovo slabší priemer. PS.: Tie vlasy Z. Galifianakisa sú vražedné. Osobné hodnotenie: 65% (*) ()

Galerie (52)

Zajímavosti (6)

  • Pôvodne sa mal film volať Loomis Fargo, ako odvolanie sa na prepad banky Loomis Fargo Bank z roku 1997 v Charlotte, Severnej Karolíne, pri ktorom bolo ulúpených 17,3 milióna amerických dolárov v hotovosti. (beso74)

Související novinky

Rytíři ze Šanghaje dostanou pokračování

Rytíři ze Šanghaje dostanou pokračování

10.09.2016

Jackie Chan a Owen Wilson se konečně chystají na třetí díl "šanghajské" série. Chon Wang a Roy O'Bannon se poprvé objevili v roce 2000 ve westernu Tenkrát na východě, jen aby se o tři roky později… (více)

Jack Black ministrem obrany

Jack Black ministrem obrany

18.05.2015

Režisér Jared Hess se proslavil komedií Napoleon Dynamit, svůj debut nicméně dodnes nezastínil. Boží zápasník ani Divnej týpek příliš kladných ohlasů neposbírali, Hessovu reputaci ale možná napraví… (více)

Reklama

Reklama