Reklama

Reklama

VOD (1)

David (Zach Galifianakis) je nekomplikovaný muž, který uvízl v monotónním životě. Den co den usedá za volant svého obrněného automobilu, aby odvážel obrovské sumy peněz jiných lidí. Jediným vzrušujícím momentem v jeho životě je flirtování s kolegyní Kelly (Kristen Wiig), která ho však brzy zatáhne do těžko uvěřitelného dobrodružství. Skupinka nepříliš inteligentních loserů, pod vedením Steva (Owen Wilson), plánuje vyloupit banku a David jim v tom má samozřejmě pomoci. Navzdory absolutně amatérskému plánu se ale stane nemožné a oni mají najednou v kapse 17 miliónů dolarů. A protože tato partička je opravdu bláznivá, začne je hned ve velkém roztáčet. Peníze létají vzduchem za luxusní a kolikrát i zbytečné věci, ale nedochází jim, že pro policii tak zanechávají jasné stopy... (Forum Film CZ)

(více)

Videa (17)

Trailer 3

Recenze (173)

pilarius 

všechny recenze uživatele

Američtí vidláci plní sudy penězi a pro lásku by člověk vykradl i pohřebnictví. Z humor dávám palec nahoru, ale vyprávění příběhu a mnohé charaktery za moc nestály a stáhly to do hlubin průměru. Akce taky zrovna neoslnila. Rozhodně tomu ale nelze upřít slušnou porci originality a jako celek to dokáže relativně zabavit. Co jiného by měl člověk od komedie chtít? ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Raz sa preňho vrátime. O takých 15, 20 rokov. Neviem, koľko sa dáva za federálny zločin.“ Toto je taká hovadina, že fakt mohla vzniknúť len na základe skutočných udalostí. Neviem, čo z toho pôvodne tvorcovia chceli mať – či čistú komédiu, mrazivý triler alebo WTF. Každopádne mrazivý triler to nie je (ale keby to nakrútili Coenovci, mohlo ísť o ďalšie Fargo). Komédia to teoreticky je, prakticky ale ani najvtipnejšie momenty nie sú príliš vtipné. V traileroch to zrejme bola totálna komediálna šupa, ale samotný film príliš nie je vtipný. Ja osobne som sa síce svojím spôsobom bavil, ale miestami som bol dosť zaskočený, prekvapený, zmätený a mierne rozčarovaný a dosť dobre som nevedel, čo si o tom vlastne mám akože myslieť. Takže nakoniec odpoveď predsa len poznáme. Je to wtf. „Neprekvapilo by ma, ak by nám za to raz poďakoval.“ ()

Reklama

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Po skončení filmu som mal veľmi zmiešané pocity a veľa otázok. Nie som presvedčený, že bol správnym rozhodnutím tento skutočný príbeh natočiť ako komédia. Potom je tu aj výkon jednotlivých postáv, ktorý ma stopercentne nepresvedčili. Nehovorím, že film nemá dobrých momentov, ale to áno, že ich nie je veľa. Celkovo slabší priemer. PS.: Tie vlasy Z. Galifianakisa sú vražedné. Osobné hodnotenie: 65% (*) ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Táto komédia je tak prehnaná a praštená a vlastne tak nasilu humorná, že ju proste nejde nemilovať. Ak sa tento skutočný príbeh naozaj stal aspoň z polovice tak, ako je tu prerozprávaný, tak všetci ľudia boli totálny magori, s neuveriteľnou dávkou šťastia. Z toho zrejme vyplýva, že sa oplatí byť trhlým. ()

figliar 

všechny recenze uživatele

Zo začiatku filmu som si myslel, že Zach ukáže, ako dokáže zabaviť diváka, čo býva u neho zvykom. Prvých 20 minút mu to aj šlo, ale akosi film postupne strácal kvalitu aj zmysel. Owen Wilson ju predviedol zrejme svoj najnudnejší výkon, Kristen Wig sa tu len tak potulovala pred kamerou a celé to bolo len tak spatlané na základe deravého scenára. Škoda, potenciál táto komédia mala. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (6)

  • Pôvodne sa mal film volať Loomis Fargo, ako odvolanie sa na prepad banky Loomis Fargo Bank z roku 1997 v Charlotte, Severnej Karolíne, pri ktorom bolo ulúpených 17,3 milióna amerických dolárov v hotovosti. (beso74)

Související novinky

Rytíři ze Šanghaje dostanou pokračování

Rytíři ze Šanghaje dostanou pokračování

10.09.2016

Jackie Chan a Owen Wilson se konečně chystají na třetí díl "šanghajské" série. Chon Wang a Roy O'Bannon se poprvé objevili v roce 2000 ve westernu Tenkrát na východě, jen aby se o tři roky později… (více)

Jack Black ministrem obrany

Jack Black ministrem obrany

18.05.2015

Režisér Jared Hess se proslavil komedií Napoleon Dynamit, svůj debut nicméně dodnes nezastínil. Boží zápasník ani Divnej týpek příliš kladných ohlasů neposbírali, Hessovu reputaci ale možná napraví… (více)

Reklama

Reklama