Reklama

Reklama

VOD (1)

David (Zach Galifianakis) je nekomplikovaný muž, který uvízl v monotónním životě. Den co den usedá za volant svého obrněného automobilu, aby odvážel obrovské sumy peněz jiných lidí. Jediným vzrušujícím momentem v jeho životě je flirtování s kolegyní Kelly (Kristen Wiig), která ho však brzy zatáhne do těžko uvěřitelného dobrodružství. Skupinka nepříliš inteligentních loserů, pod vedením Steva (Owen Wilson), plánuje vyloupit banku a David jim v tom má samozřejmě pomoci. Navzdory absolutně amatérskému plánu se ale stane nemožné a oni mají najednou v kapse 17 miliónů dolarů. A protože tato partička je opravdu bláznivá, začne je hned ve velkém roztáčet. Peníze létají vzduchem za luxusní a kolikrát i zbytečné věci, ale nedochází jim, že pro policii tak zanechávají jasné stopy... (Forum Film CZ)

(více)

Videa (17)

Trailer 2

Recenze (173)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Na to, že jsem měl velký problém pokračovat po úvodní čtvrthodině ve sledování, jsou dvě hvězdičky slušným úspěchem. Za to, že jsem vytrval, může vlastně jen Kristen Wiig, pro kterou mám už dlouho slabost. Děj se později přece jen zmátořil, zafungovaly na mě konečně i některé humory, ale podruhé už se tomuto filmu obloukem vyhnu. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Jared Hess je hodně specifický autor, jehož komedie nejsou pro každého. Mám jeho styl celkem rád, i když ho nijak zásadně nevyhledávám. "Zilionáři" určitě nejsou jeho nejlepším filmem, ale z postav, které zde načrtni, dostal díky hereckému obsazení skutečně asi to nejlepší, co mohl. Místy jsem se bavil dobře. ()

Reklama

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

ZAK GUFIKULUNUS je v podobně dementních rolích ve svém živlu. Film stojí a padá na ZAKOVI, což se zejména neblaze projevuje v situacích, kdy v záběru není právě ZAK. Zápletka nezajímavá a překvapivě naivní. Na stranu druhou, metráž výše uvedenému odpovídá, a pokud divák nechce příliš špekulovat nad životem, tak se film jeví jako vhodná volba. 54% ()

Circumscriptor 

všechny recenze uživatele

To, že bol film natočený podľa skutočnej udalosti (aj keď nie úplne historicky presne) vrcholne mení jeho celkové postavenie a celé posolstvo snímku má tak úplne iný rozmer. Čakal som, že to bude plné typických stupídností, ktoré majú americké béčkové komédie, čoho som sa aj dočkal, ale vôbec tam neboli tak významne zastúpené. Celkom príjemne ma to prekvapilo a hodnotím to slabšími štyrmi hviezdičkami. ()

pilarius 

všechny recenze uživatele

Američtí vidláci plní sudy penězi a pro lásku by člověk vykradl i pohřebnictví. Z humor dávám palec nahoru, ale vyprávění příběhu a mnohé charaktery za moc nestály a stáhly to do hlubin průměru. Akce taky zrovna neoslnila. Rozhodně tomu ale nelze upřít slušnou porci originality a jako celek to dokáže relativně zabavit. Co jiného by měl člověk od komedie chtít? ()

Galerie (52)

Zajímavosti (6)

Související novinky

Rytíři ze Šanghaje dostanou pokračování

Rytíři ze Šanghaje dostanou pokračování

10.09.2016

Jackie Chan a Owen Wilson se konečně chystají na třetí díl "šanghajské" série. Chon Wang a Roy O'Bannon se poprvé objevili v roce 2000 ve westernu Tenkrát na východě, jen aby se o tři roky později… (více)

Jack Black ministrem obrany

Jack Black ministrem obrany

18.05.2015

Režisér Jared Hess se proslavil komedií Napoleon Dynamit, svůj debut nicméně dodnes nezastínil. Boží zápasník ani Divnej týpek příliš kladných ohlasů neposbírali, Hessovu reputaci ale možná napraví… (více)

Reklama

Reklama