Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film je příběhem mladého a neúspěšného herce Aidana Blooma, kterému je pětatřicet, stará se o malého syna a dceru v pubertě a stále vlastně neví, co od života chce. A tak svou každodenní nudnou existenci začne trošku oživovat s pomocí vlastní představivosti plné vesmírných rytířů a podobných představ. Život mu ale uštědří další ránu. Peníze na soukromou školu nejsou, ve státní není místo, a tak musí Aidan začít učit svoje děti doma sám. (007.)

(více)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (91)

Janek 

všechny recenze uživatele

Před deseti lety pro mě bylo Garden state jako zjevení, od té doby Braffa sleduju a těším se na jeho další film. Zach Braff bohužel není Cameron Crowe nebo Richard Linklater, kteří mají velký cit pro náladu okamžiku. Braff je inteligentní a má velký talent, Wish I was here je příjemný film (pro mě ale bohužel takovým tím vlezlým způsobem). 50% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ale jo, tohle se mi docela líbilo. Je to vtipné tak akorát, moc se to nepřetvařuje a jsou zde zajímavé postavy, a to včetně Kate Hudson, kterou většinou moc nemusím. Zach Braff ukazuje, že je dobrý tvůrce i dobrý režisér a naštěstí se nějak moc nevznáší na vlně patosu, ale prostě jen ukazuje, že život je někdy fajn a někdy je prostě těžký jako blázen. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Drama o vztahoch v jednej rodine. O zmiereni sa otca so synmi pred smrtou. O dospetí jedneho z tych synov, ktory kvôli svojmu snu zanedbava rodinu. O viere. O vyrovnani sa s bliziacou smrtou. Atd, atd. Je tam celkom dost tem. Nie je to zly film, ale clenovia rodinky mi nesadli natolko, aby ma to nejak extra dojalo alebo uchvatilo. Pôsobili prilis divne. Takze pre mna je vysledok priemerny, ale ak vam postavy sadnu, tak vas to kludne môze aj nadchnut. 5/10. ()

Baronne 

všechny recenze uživatele

Braff prostě umí natočit filmy o absolutně obyčejnejch a normálních věcech, přičemž to pro mě vždycky je neobyčejnej zážitek. Emoční boom, a nemusí se tam objevovat žádný americký kraviny, žádný nevěry, střílečky . Normální problémy normálních rodin, nedostatek peněz, umírající dědeček, lidi si to neuvědomujou, ale kdo v týhle době zůstává až do konce s člověkem, co je na pokraji smrti, většina rodin před tim utíká, a už vůbec nechce, aby to viděly jejich děti. V tomhle snímku je celá rodina s ním až do poslední sekundy, v našem modernim světě to lidi neunesou,bojej se toho, jenže kvuli tomu nezvládaj jenom trošičku těžší situace, protože celej život řeší sračky, jakože jeho ex dala like na jeho fotku, a ten chodí s touhle, a já včera nedala zkoušku, a on mi řekl že jsem píča. Já teda vidim tuhle myšlenku, a myslim si že Braff jí vidí taky. Stejně jako Garden State, stejně jako Scrubs, i tohle je film, kterej nenuceně přinese ponaučení, a přitom je i vtipnej a příjemnej. Snímek s obrovskym srdcem, a malinkym rozpočtem. Trošku teda pochybuju, že týpek z Aston Martinu by tohle udělal, i kdyby ta holka chcípala na Ebolu a AIDS zároveň. Na druhou stranu, co víc chcete, než když vám Sheldon sežene práci. Herecky nemůžu vytknout vůbec nic, chápu že někdo by mohl říct, že hlavní role jsou prkennej žiďák, a zfetovaná židovka, pro mě je to jeden z nejlepších herců, a Kate byla tady excelentní. Malej Pierce, kterej se mi líbil už v Looperovi má podle mě obrovskej potenciál. Na hudbu taky nemám žádný připomínky, takže za mě jasně plnej počet, něco okolo 90%. Dodatek po druhém shlídnutí : Malá Joey byla taky úchvatná ! ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Nesympatická postava neúspěšného herce řeší rodinné problémy, které způsobilo to, že se o rodinu vůbec nestará. V roli neschopného bratra mu sekunduje nejodpudivější americký herec za poslední dekádu - Josh Gad. Dojde i na zpomalované záběry a nakonec - aniž by měli tři oříšky nebo aspoň kmotřičku vílu - se vše jako mávnutím kouzelného proutku v dobré obrátí. Zlo je potrestáno, rodina zachráněna a hezky si pobrečí při vyjádření dlouho skrývaných citů. Nesympatický bratr si zapíše zásah na conu, když svým kostýmem okouzlí pohlednou fanynku sci-fi. Jo, tak o tom si můžou tlustí fanové z přívěsu nechat leda tak zdát - to by totiž bylo možné právě jen ve sci-fi. ____ Nezajímavá otravnost. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (5)

  • Zach Braff získal peníze na film pomocí projektu Kickstarter, kdy na internetu vyhlásil kampaň na podporu jeho projektu. Kampaň byla ukončena s celkovou částkou 3 105 473 amerických dolarů financovanou 46 520 lidmi. Velkou měrou však přispěla společnost Worldview Entertainment, a to částkou více než 2,6 milionu dolarů. (Innuendo1987)
  • První promítání se konalo na Sundance Film Festival 18. 1. 2014. Na tomto festivalu měl o deset let dříve premiéru i film Procitnutí v Garden State (2004), duchovní předchůdce filmu Wish I Was Here. (PostmanVito)

Reklama

Reklama