Reklama

Reklama

Alexandr a jeho opravdu hodně špatný a příšerně blbý den

  • USA Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day (více)
Trailer

Alexandrův den začíná tím, že mu žvýkačka uvízne ve vlasech a v průběhu dne začíná být vše ještě horší a horší. Soucitu se dočká až od své rodiny a začne přemýšlet, zda se špatné věci stávají jen jemu, jeho mámě, tátovi, bratrovi a sestře. Všichni totiž prožívají strašný, hrozný a velmi špatný den. Jelikož hlavní roli této povedené komedii dostal Steve Carell, můžete se těšit na pořádnou porci zábavy. (Filmbox)

(více)

Videa (18)

Trailer

Recenze (61)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Proklel jsem pro vás dnešní den." A já idiot jsem se hodinu díval na to, kterak se naplňuje Murphyho zákon o tom, že může-li se něco pokazit, tak se to pokazí. Bylo mi za všechny zúčastněné hrozně trapně a přestože člověka většinou potěší, když slyší o cizím neštěstí, tak mě to tedy nebavilo. Navíc jsem si kromě chytání klokana žádného vtipu nevšiml a to je na komedii strašná mizérie. Za nejhorší však považuju to, že jako milovník šťastných konců jsem ho tentokrát rodince Super Cooperových nepřál a jen jsem litoval toho, že je ten krokodýl nezbaštil i s triem rozverných australských kovbojů. ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Jednoduchá rodinná komédia, ktorá zabaví a má aj myšlienku. Jednu a celkom na konci. A má aj Stiflerovu mamu v úplne nepodstatnej epizódnej úlohe. –––– Po dnešku viem, že ani hrozné dni nie sú také zlé, keď ste obklopení ľuďmi, ktorých ľúbite. Nakoniec sa ukázalo, že čím horšie dni sú, tým viac stmeľujú rodinu. ()

Reklama

Caminzind 

všechny recenze uživatele

Alexandr a jeho zkurvený, dojebaný, ale opravdu, opravdu dojebaně zkurvený den je bohužel rodinný film. Dietní (not so) crazy komedie. Hrany byly zahlazeny, zabroušeny, vulgarity důkladně anihilovány, až na pár výjimek, a tato prvoplánová plyšácká neškodnost mu rázně ubírá na komediálnosti. Carell půlku filmu jen nosí to batole, takže od něj si nic moc neslibujte. Vyloženě pobavily mě však dvě scény: Test v autoškole a hlavně high five mezi vitrínami, to jsem se vyloženě řechtal. Se smilováním tomu dám 3 hvězdy. Ze začátku jsem si byl totiž jistý, že to vůbec nedokoukám. 55% ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Carell nezklame v komediální, ani vážnější poloze - tohle pro něj bylo jenom takové příjemné odskočení si z reality do jednoho nepovedeného dne, který má na svědomí jeho povedený synek.."ať se všem aspoň jeden den nedaří jako mě" a heleme se, ono se to fakt povede. Pak už jsme jenom svědky různých scének, kterak se jednotlivým členům rodiny téhož dne všechno sere a padá z rukou (v lepším případě). Příjemné, škoda matoucího hodnocení, tohle je typická pětašedesátka................moje hodnocení = 6,5 z 10. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Disneyho pásová výroba pořád umí. Přesně tak vypadá nezávadná látka pro celou rodinu a velká jména před kamerou navíc slibují zábavnou jízdu. Díky přívětivé stopáži to nestíhá nudit a dorazí Stiflerova máma, ale jinak je to děsně sterilní. Bella Thorne je fakt tlama, ale přiznávám, že ke konci jsem se tvářil dost podobně. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

  • Steve Carell a Jennifer Garner chodili na stejnou vysokou školu v Ohiu, na "Denison University" v Granville. Carell promoval v roce 1984, Garnerová v roce 1994. (Amarria)

Reklama

Reklama