Reklama

Reklama

Kromě tajemné události, kterou Zach se Samantou zažili během líbánek, se musí novomanželský pár vypořádat i s neplánovaným těhotenstvím. Zach, jenž vše natáčí na video pro budoucí generace, si na své ženě všimne podivného chování, které oba nejprve připisují stresu, ale brzy je zřejmé, že znepokojující proměny Samanthina těla i duše mají mnohem zlověstnější původ. (HBO Europe)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (140)

Zagi20 

všechny recenze uživatele

Já myslel že u hororu by se měl člověk aspoň trochu bát ... ale asi sem se mýlil. Celé je to takové ... no o zrození ďábla. Do jedné sličné chuděry vypustí ďáblovo sémě, otěhotní a stane se z ní semetrika, co žere jeleny a pohledem vraždí kněze. Pak se narodí malý ďáblík, který jednoho dne zřejmě vyhladí půl planety a je konec. Těch pár laciných lekaček a někdy docela pěkných efektů ale nezachrání film, který je celkově o ničem. 30% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ne, nejsem s výsledkem filmu „Zrození ďábla“ ani trochu spokojený. Pro mě je to jen další found footage, které si myslí, že použitím téhle formy natáčení, získá už tolikrát omleté něco nového navíc. Pro mě tím nezískává naprosto nic a já jsem hodinu a půl trpěl něčím, co mě nemá čím překvapit, ale hlavně něčím, co pro mě ani nemá atmosféru a nedokáže mě ani na chvilku vyděsit. ()

Reklama

lennyd 

všechny recenze uživatele

Znáte to, svatba, první dovolená v Jugoslávii, první dítě. Úplně stejně to je u manželů McCallových, kterým se na svatební cestě - sice ne v Jugoslávii ale v podobné Tramtárii - podaří nečekaně zplodit potomka (aniž by se to kterýkoliv z nich pamatoval). Těhotenství Samanthy je zpočátku docela pohodové, ale postupem času sama, a i Zach, který si vše nahrává na kameru, začíná uvědomovat, že průběh není úplně standardní... První (nehororová) polovinu filmu se mi docela líbila, sice neobsahovala žádný příběh, ale tak nějak se docela hezky na film koukalo (no možná spíš na Allison Miller, které to docela slušelo). Proti tomu ta druhá půlka (hororovější) už za moc bohužel nestála, působila přes všechnu hororovost tak nějak nudně, a chvilkama i trochu směšně. Hlavně jsem nepochopil snahu tohoto filmu o FF, působilo to hodně nepřirozeně (kromě první půlky, která byla takové příjemné home video) - ale asi to je holt teďka moderní, všechno točit tímto způsobem. Natočit to normálně, tak bych možná dal hvězdičku navrch ()

LabySo69 

všechny recenze uživatele

Trochu přísný hodnocení, řekl bych. Sice ano, „onoho” děsivýho je poměrně málo, ale zato je to „ono” o to víc fajn. Doufám, že s přibejvajícím počtem hodnotících půjde film nahoru, protože rozhodně jde o lepší film, než je třeba Pach Krve, kterej tu má 59%, ale to je samozřejmě můj osobní názor. ..............P.S. já se fakt málem posral, když ho chytla za tu ruku :D ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Najprv som mal obavy, ci to nebude strata casu pri tomto filme, pretoze ako to bolo natocene, ma to aj troska odradzalo, ze by som sa pri filme nudil. Moje obavy boli zbytocne a cele prevedenie filmu do pohladu vlastnych oci ma bavilo a bolo to zaujimave vo vyvine deja filmu. Uz samotna tema o tehotenstve, ktore malo komplikacie pocas vyvinu plodu v tele malo slusnu atmosferu a ani zahada okolo podivnych okultistov susediacich vedla nich nevyzerali zle zakomponovani, ale mohli na tom tiez zapracovat viac, aby nevyzerali tak trapossky vo filme postavat na ulici a nic dokopy nerobit, akoby sa im ani nechcelo robit nic. Uz ked sa schylovalo k poslednej stvrtine filmu, tak to nabralo spravne obratky adrenalinu a o nadprirodzene ukazy tiez nebola nudza v podobe demonickeho vycinania, coho bolo dokazom rozbijanie a natrasanie vsetkeho v dome. Skoda, ze toho nebolo pouzite vo filme viacej v tomto druhu besnenia demonika v tele. Urcite by to v tomto ohlade bolo spravne riesenie a film by mal ovela vacsiu atmosferu a o napati ani nehovorim. Ako jednohubka je to prijemne sledovanie, ale ze by som sa k filmu niekedy vratil spat po dlhsej dobe, to by som asi vahal, ci sa to vlastne oplati minut drahocenny cas znovu. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (5)

  • Natáčení začalo v březnu 2013 pěti dny v Dominikánské republice a poté v New Orleans. (koval45)
  • Tvůrci k filmu přistupovali raději jako k mixu děsivého thrilleru a znepokojivé romance než k hororu. (Hal_Moore)
  • Ve filmu je řeč o antikristu, který je představován jako démon, což je ale nesprávně ztotožnění. Podle Bible je Antikrist nepřítel a odpůrce Boha a Ježíše Krista. (vimanzen)

Reklama

Reklama