Reklama

Reklama

At the Devil's Door

  • USA Home
Trailer

Mladá, ambiciózní realitní makléřka Leigh (Catalina Sandino Moreno) dostane na starost prodat nemovitost jednoho staršího páru, který chce dům prodat v co nejkratší možné době. Jediným háčkem je jejich dcera, se kterou není něco v pořádku. Její stinnou stránku, která je ovládána nadpřirozenými silami, mají Leigh i její sestra Vera (Naya Rivera) pocítit na vlastní kůži. (juta)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (72)

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Realiťáčka sa snaží predať dom ku ktorému sa viaže pochybná minulosť, čo ju nenávratne zamotá do siete Diabolských plánov. V tomto prípade som zrejme mal (očividne ako viacero ďalších divákov) priveľké očakávania, keďže režisér pred 2 rokmi pripravil perfektný horor "The Pact", no teraz mu to bohužiaľ celkom nevyšlo. Atmosféru síce strojí ako len môže, ale kazí mu to priveľa zbytočných vedľajších postáv, rozvláčne scénky ako z telenovely a pričasté dejové skákačky. Trpezlivého diváka odmení jednou sekundovou infarktovou scénkou, ktorá na chvíľu vytvorí očakávania od nadchádzajúceho finále, no to sa však zase končí nevhodne a nevýrazne ako nejaká uspávanka. Celkovo to bolo dobré, ibaže neuspokojivé. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Kdyby vám někdo tvrdil, že satanistické duchařiny už dneska nemají co říct, tak mu řekněte že kecá a pošlete ho do háje. Důkazem je tenhle skvostný temnohustoatmosférický kousek, pomalý, těžkomyslný, neradostný, s nádherně zlověstnou hudbou... vlastně spíš jen zvuky. Strašidelný sice moc není, ale jeho relaxační účinek na mou psýchu je blahodárný. Nikterak složitý děj skýtá několik drobných a milých překvapení a například to, co se mi v jednu chvíli jevilo jako roztříštěná časová posloupnost jednotlivých scén, se ukáže být důmyslnou scénáristovou hříčkou. A moc se mi líbil konec, který mi dal vzpomenout na legendární Rosemary's Baby. O nic slabší než McCarthyho prvotina, silné čtyři. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Ale jo, byť film není velmi atraktivní a adrenalinová jízda jak mám rád, tak přesto mě film zaujal obzvlášť díky velmi solidnímu zpracování, perfektní temné atmosféře a solidním příběhovým zvratům, kde jsem naposled viděl tak velkou nekompromisnost s herci ve Snowpiercerovi. Ač na mě ani jedna lekačka nefungovala, Bavil jsem se celkem fajn . 65% ()

maddy 

všechny recenze uživatele

Predošlý McCarthyho počin The Pack mám rád. Bola to evidentne low-budget, ale za to poctivá žánrovka. Napriek tomu, že v At the Devil's Door využíva úplne totožné postupy (pomalé tempo, zo začiatku nie úplne jasná story, minimum ľakačiek, navyše aj tie majú podobnú strihovú skladbu), rovnaký efekt sa nedostavuje. Na to si AtDD zobral na paškál až priveľké sústo (príbeh s obmenou hlavnej postavy, ktorý sa tiahne dlhým časovým obdobím) a až primálo toho ponúka na oplátku. Zlovestnú, nepríjemnú atmosféru sa McCarthymu síce stále darí budovať perfektne, ale to mu vydrží tak prvú pol hodinu, následne divák zisťuje, že neponúka nič viac. McCarthy len napína, napína a napína až donapína. Hororových prvkov je okrem tej atmosféry pramálo, tie dve ľakačky veľmi nefungujú a postava démona je úplne nevyužitá. Veľmi pomalé tempo začne s pribúdajúcimi minútami otravovať, keďže sa vo väčšej časti filmu nič podstatné nedeje a samotný záver už je doslovne z rady scenáristických zúfalosti. Ešteže aspoň po technickej stránke je badať krok v pred, keď po vyslovene televíznom The Pact, má At the Devil's Door o niečo filmovejší look. Ten jeho minimalistický prístup k látke s pomalým tempom a dôrazom na atmosféru ma síce stále baví, ale tento krát si to už vyslovene žiadalo pritlačiť aspoň v niečom viac na pílu, takže vo výsledku dosť sklamanie. CELKOVO: 2,5* (5/10) ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Šedivé po všetkých stránkach. Na to aké to bolo nudné, nezáživné a atmosfericky priemerné mal snímok zbytočne zamotaný dej a k tomu ešte aj hlúpy koniec. Nechcem byť zlý, našlo sa tu aj pár silnejších scén, ale o nič svetoborné nešlo. Keď sa mi pri horore zatvárajú oči je to zlé znamenie, a to je presne tento prípad. 40/100 ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno