Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

JAFARŮV NÁVRAT je druhým pokračováním kouzelného příběhu o Aladinovi a začíná práv tam, kde jsme opustili první díl. Ačkoli se to zdá nemožné, zlý kouzelník Jafar unikl z lampy. A co víc, je nejmocnějším džinem ze všech! Jediné, na co teď myslí, je pomsta Aladinovi! Mezitím se do kouzelného města Agrabahu vrátil zábavný Džin. A má plno historek ze svých dobrodružných cest kolem celého světa. Jeho přátelé je rádi poslouchají, ale teď navíc potřebují i Džinovu kouzelnou sílu, která je chrání před zlým Jafarem. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (37)

otík 

všechny recenze uživatele

Animovaný snímek (česky nazvaný Aladin 2: Jaffarův návrat) navazující na originálního Aladina je klasickým animákem pro video, trochu více ukřičeným, ne tolik zábavným a hodně dětským. Přesto se v příběhu o návratu zlého džina Jaffara, kterého Aladin musí uvést do správných míst, vyskytne i pár skutečně úsměvných scén. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Pokračovanie Aladina v podobnom duchu ako prvotný celovečerný film, len teda s viacerými rozdielmi, a to hlavne vo forme, ktorá bola dosť televízna so zníženým rozpočtom, a taktiež s jednoduchším a predvídateľným dejom, ktorý nemal šancu zaujať.Animácie taktiež pocítili trošku menší rozpočet, preto u mňa len priemer. 50 % ()

Reklama

novoten 

všechny recenze uživatele

Jak je u disneyovských sequelů zvykem, nový film se originálu ani zdaleka nepřiblížil. V přímém srovnání s prvním dílem by tak Jafarův návrat musel dostat i horší hodnocení, naštěstí Džinova one-man-show zachraňuje úplně všechno. Nic to ale nemění na faktu, že ústřední zápletka "neřekl jsi mi o papouškovi, a proto odcházím truchlit do komnat" je přepálená až neuvěřitelně. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Jafarův Návrat je druhým pokračováním kouzelného příběhu o Aladinovi. Film ztratil téměř vše ze svého kouzla. Není humorný, zábavný ani vtipný. Jen sem tam nějaká Džinova hláška. V tomto pokračování ho zřejmě nenapadalo moc humorných hlášek. Film je typický seguel, kdy zloduch z prvního dílu se vrátí na scénu, aby dokončil své dílo zkázy. Doporučuji asi jen těm, které zajímá, jak to bylo s Jafarem a Aladinem dál. ( 40 procent ) ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Najpredávanejší Direct-to-video snímok v histórii filmu ( len v USA to bolo 15 miliónov predaných nosičov a vyše 300 mega tržieb ), si zaslúži ovácie snáď len za tento míľnik. Kvalitatívne je to ale riadny zostup dole ( teda oproti kinohitu z roku 1992 ) a to jak animačne, tak scenáristicky. Každopádne tá niečo vyše hodinka zbehne naozaj rýchlo, hlavne vďaka rýchlemu tempu a gagom, ktoré možno prídu sympatické tak maximálne tým najmenším, ale aspoň malý úsmev to na tvári vyjaví. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (3)

  • Jediný film z trilógie, v ktorom v českom dabingu Sabina Laurinová spieva "Jasmínine party". V prvom a treťom filme jej síce prepožičala hlas tiež, no v piesňach sme počuli spievať dabingovú herečku Janu Mařasovú. (matthew.17)
  • Ve scéně, kdy se opičák Abu pokouší ukrást drahocený šperk v podobě květiny, je hned několik chyb. Ve váze jsou dvě květiny. Opičák sebere obyčejnou květinu a následuje záběr na vázu s oběma květinami. V dálším záběru opičák zahazuje obyčejnou květinu a hned následuje záběr na prázdnou vázu. Drahocenou květinu však opičák z vázy vytahuje až v dalším záběru. (Thanoris)

Reklama

Reklama