Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Autorská komedie Parádně pokecal zachycuje šest měsíců v životě 25letého Štěpána Procházky. Opět vyhozen ze školy, opět opuštěn přítelkyní a jako vždy bez práce opouští Prahu. Nevěda coby odjíždí bezcílně s přáteli na chatu. Shodou zamotaných okolností se ale ocitá v malém městě Sedmihoří, kde začíná pracovat jako operátor v call-centru. Vše se ale mění ve chvíli, kdy se v záplavě fádních telefonátů ozve hlas tajemné slečny Marie... (Aerofilms)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (98)

mira.l 

všechny recenze uživatele

Ooopsss.... co musí člověk vykouřit, aby splodil scénář k něčemu takovýmu?? To snad nemohlo být myšleno vážně ani jako klip na youtube, na to je to moc dlouhý. A co musí (možná ten samej, možná jinej) člověk udělat, aby někoho donutil to zaplatit?? I když na druhou stranu, pokud je pod tím podepsaná ČT, tak se to nějak zamázne, že jo... Možná o to hůř. A já?? Udiveně koukal. Těžce nepochopil. Dost se nudil. Od odpadu to zachránilo pár záběrů pěkných krajinek. ()

Vodou 

všechny recenze uživatele

Jen bych dodal, že film je naopak velmi tematicky bohatý, tedy všechna ta otevřená témata spojuje jedno hlavní, které možná ani přesně nedokážu popsat, jen jsem si jistý, že tam je. Vlastně se mi nechce hledat způsob jeho pojmenování, protože všechno se dá nějak pojmenovat. Ale když film dokáže zapůsobit všemi svými možnostmi a vytvořit v člověku dojem, kterému parádně rozumí, není nutné téma okecávat. Věřte intuici, kterou ve vás ten film vytvoří. A o tom možná je ten film. A hlavně mějte důvěru v tvůrce, o to si ten film žádá. To, že film využívá jiných prostředků, než na které je divák ze současných kin zvyklý, má nějaký svůj důvod. To, že se ve filmu hodně mluví, přeci ještě neznamená, že je to ukecaný film. To, že herci neprožívají svoje emoce, přeci ještě neznamená, že špatně hrají. Naopak nevěřte ukecaným kritikám. Dlouho, po shlédnutí působící film. ()

Reklama

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Go-Getterovi jsem dal silné tři hvězdy, tady to budou tři slabé hvězdy. Co filmu přidávají fajn vtipné scény a občasné pozastavení na zamyšlení, to pro mě trochu strhává zvláštní vyvrcholení. Nemám nic proti tomu, co se tam stalo, spíš jak to bylo zpracováno. Overall je to klasická fajn jízda, na kterou jsem zvyklý z Go-Gettera, takže pokud máte rádi hlas Marie (Doležalové) a Víta Rohra, tak se vám film bude líbit, pokud nemáte rádi filozofování nad životem s Václavem Vydrou anebo nemáte rádi sondu do života současných mladých lidí, byť je to jen okrajový vzorek, tak radši ruce pryč. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Tohle je buď pecka, pokud tedy se bude divák vehementně snažit za tím něco najít....anebo totální demence, pokud za tím nic nenajde. Já jsem se hodně snažil, váhal s hodnocením, hledal skrytou myšlenku či vzkaz. Nakonec jsem ale nerad musel usoudit, že jediné pozitivum je zjevení Jenoféfy Bokové coby jediné bytosti vyzařující alespoň nějakou energii. Jestli to bylo jen o tom, pak tedy dobrá. Jinak ale nuda, šeď, šeď....50% ()

gemi 

všechny recenze uživatele

Parádně se pokecal je experimentální divnofilm. Někteří jej tady přirovnávají ke Kouři, ale to je úplně mimo. Kouř je sice taky divnofilm, ale geniální, propracovaný, se skvěle vypointovaným scénářem. Tohle vypadá jako studentský film, jehož scénář měl jenom nějaké základní kontury a všechno se vymýšlelo přímo na place. Takže jsou tady absurdní dialogy, které nevedou odnikud nikam, stejně jako celý film. Je tady pár dobrých českých herců, kteří ale nemají co hrát, a taky Pavlásek, jehož herecký repertoár sestává z jediné polohy - nevtipný debil. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v Chrudimi a na Kokořínsku. (jenik71)
  • Snímek byl natočen na 16mm film. (Zdroj:LFŠ2014) (mikrom)

Reklama

Reklama