Reklama

Reklama

Neon Demon

  • Francie The Neon Demon (více)
Trailer 4

Jesse je mladá, krásná a má onu tajemnou esenci, která ji vyčleňuje ze zástupu dokonalých krásek ucházejících se o svých pár let slávy na módních molech v Los Angeles. „Kdo by chtěl zkyslý mlíko, když může mít čerstvý maso", utrousí na její adresu jedna ze závistivých kolegyň. Neonový puls fashion světa pohlcuje Jesse natolik, že přehlíží varovné signály. Za marnivými kulisami kultu krásy totiž dříme dávné zlo, které se živí nevinností. (Film Europe)

(více)

Diskuze

BMW12

BMW12 (hodnocení, recenze)

Koukám, že na DVD to vyšlo s titulkama, takže to asi nemá český dabing?! :-/

na příspěvěk reagoval silentname

vodkasesemte

vodkasesemte (hodnocení, recenze)

wacoslaw: " Nevadí mi úlety, ale potřebuji aspoň vzdáleně tušit co mi chce režisér říct."

 

Nevíš, že se v Americe ztrácejí mladé dívky po tuctech? Nebyla tak krásná, aby si ji vybrali na předníí stranu, spíš odpovídala profilu masového vraha, protože neměla žádné zázemí. Prakticky nikdo ji neznal. A pak ta touha po pmládí, tím je snad Hollywood posedlý. Film stál za hovno, to ti neberu, ale měls to aspon dokoukat.

Uživatel kriplozoik smazal svůj příspěvek.

Uživatel Martin741 smazal svůj příspěvek.

Uživatel ZBERATEL85 smazal svůj příspěvek.

thornhill

thornhill (hodnocení, recenze)

Vačšinou točím majstrovské diela. cha. možno Drive sa k tomu približuje

Visáč

Visáč (hodnocení, recenze)

Prave jsem koukal na CSFD rozhovor s Refnem k tomuhle filmu. Kvituju dotazy formou textu. Naproti tomu nesmelemu cteni ze smartfonu v rozhovoru s Gibsonem k Blood Father je to pokrok. Ale ty sileny prostrihy jsou takova mizerie, ze jsem to proste nedokoukal. Takze ani nevim, jestli pozdeji v interview doslo na nejake to trapne cinefilni honimirstvi a la Michael Parks v Kill Bill jako u rozhovoru s Gibsonem. Ach jo :-(

Artificial

Artificial (hodnocení, recenze)

Deryll

Mne tam asi neco chybelo. Nicmene  Refn je u me pan filmar. Jen by mohl v budoucnu spolupracovat s nejakym dobrym scenaristou, aby ty filmy nebyly jen uzasny na pohled. :)

Mukade

Mukade (hodnocení, recenze)

bolo to dobré kým to nedošlo k záverečnej "hororovej" časti

Kailo

Kailo (hodnocení, recenze)

Ne, že bych tu chtěl propagovat pirátství, ale když už... ^^

The.Neon.Demon.2016.1080p.WEB-DL.DD5.1.H264-FGT

na příspěvěk reagoval Dadel

Uživatel Kailo smazal svůj příspěvek.

Související novinky

Be2Can: Filmy z Berlinále, Benátek a Cannes

Be2Can: Filmy z Berlinále, Benátek a Cannes

30.09.2016

Festival Be2Can, který se uskuteční v kinech v Praze, Brně, Ostravě, Olomouci a Zlíně od 6. do 12. října 2016, zveřejňuje kompletní program, jehož ozdobou bude čerstvá držitelka Ceny poroty z Cannes,… (více)

Po kom půjde Neonový démon?

Po kom půjde Neonový démon?

06.02.2015

Dánský režisér Nicolas Winding Refn (Bronson, Barbar) si řádně nakopnul kariéru s Drive. Jeho předloňský film Jen Bůh odpouští ale naopak všude vyhořel, takže Refn o mainstreamovější pozornost opět… (více)

Refn si vyjde s mrtvými

Refn si vyjde s mrtvými

16.06.2014

Nicolas Winding Refn si po rozporuplně přijatém thajském výletu Jen Bůh odpouští vybíral mezi několika projekty a teprve před pár dny došlo k oficiálnímu potvrzení, že jeho následujícím filmem bude I… (více)

Reklama

Reklama