Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když policejní detektiv z Baton Rouge, Bud Carter (Dafoe), zatkne nájemného vraha Jesse Weilanda (Dillon), přesvědčí ho, aby se stal informátorem a donášel na nejmocnější zločinecký gang celého jihu. Podsvětí ale odhalí Weilandovu pravou totožnost a nařídí Carterovu smrt. Oba musí spojit své síly, aby gang rozprášili a dostali za mříže nejvyššího šéfa (Berenger), který má vše na svědomí. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (115)

Marsik 

všechny recenze uživatele

Kurňa, já jsem ale spokojenej. Takový typ filmu jsem potřeboval jako prase drbání. Momentálně má Bad Country 58% a já se opět a znovu utvrzuji v tom, že se nevyplatí vždycky dávat na aktuální hodnocení. Protože pak bych přišel o skvělé akční krimi drama. Dle mého je to tady na čsfd strašně nedoceněný film, který se může tvářit na první dojem amatérsky a suše, ale ve skutečnosti má rozhodně co nabídnout. Už jenom super zápletka, akce, herecký výkon Dillona, napětí i smutné momenty. Jak jsem řekl...tohle je prostě moje gusto a dneska mi snímek parádně sedl. Mám pouze 2 mini výtky. Podle mě mohlo odhalení Dillona prasknout později (přineslo by to více konfrontací mezi ním, bossem a dalšími kumpány, kteří by ho začali podezírat) a za druhé závěrečný knife-fight nebyl tak dobře natočený, abych si řekl: "Joo, to bylo finále". Ovšem to jsou z mého pohledu opravdu jen drobnosti, a tak mohu říct, že jsem byl téměř maximálně spokojen. Režisér Chris Brinker nám tu po sobě zanechal velmi dobrý film (rest in peace). 80% ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že filmy z drsného jihu mám hodně rád. Tenhle mezi ně však nezařadím. Je to hrozná blbost s ubohým příběhem, spoustou keců a nemastnými přestřelkami. Převážnou část stopáže jsem se extrémně nudil, takže i hodnocení bude extrémní. Herci jsou absolutně nezáživní a lze na nich obdivovat maximálně perfektní mustáže. Totálně amatérská práce z mého pohledu. ODPAD! ()

Reklama

.killer. 

všechny recenze uživatele

Námět relativně dobrý, ovšem zpracování silně podprůměrné. Na to, že se ve filmu objevují jména jako Dafoe, Dillon apod., bych čekal něco jiného. Kameraman, režisér a (hlavně!) střihač by zasloužili facku. Akce naprosto bez dynamiky a s televizním lookem, prostě směšné. Film, který se nesnaží sahat po pětihvězdičkovém hodnocení, ale narozdíl od jemu podobných by mohl mít tu slušnost a alespoň si na to hrát. Nic jsem nečekal, nic jsem nedostal. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Hloupá FBI, chytrý detektiv, vrah na straně práva a zlí gangsteři - to vše mi již proběhlo před očima několikrát. Prohnilá země v tomto ohledu přináší jediný svěží okamžik a to dva kníráče, kteří by svého času byli ozdobou nejednoho východoněmeckého porna. Jinak je to jen jeden z nejprůměrnějších nikoho neurážejících průměrů, který zaujme slibným obsazením a celkem svižným dějem, ale skutečně jsem v něm nenašel nic, kvůli čemu bych si pro něj měl rezervovat místo ve své stále se scvrkávající paměti. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Trochu nadhodnotím, napriek tomu, že si uvedomujem, o aký priemerný film ide. Problém je v réžii, ktorá občas pôsobí dojmom, že režisér si pomýlil áčkovú produkciu s flákom pre Seagala alebo JCVD. Na druhú stranu ale ide o fakt brutálnu drsňárnu a scenár sa s divákom určite nehrá v rukavičkách. Umrie tu kadekto, odstrieľajú sa tu prsty a postupne zisťujete, že tento príbeh nemôže mať happy end, aj keď to tak na prvý pohľad môže vyzerať. Samozrejme to tiahnu do vyššej ligy Dafoe a Dillonom, Berenger ako mafián číslo jedna je ultra nechutný, a oni sú aj dôvodom vyššieho hodnotenia. No Bad Country mi skrátka sadol. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno