Reklama

Reklama

Poté, co Mikeyho manželka požádá o rozvod, jeho kamarádi Jason a Daniel mu slíbí, že zůstanou svobodní spolu s ním. Není nic jednoduššího a lepšího, než svobodný a nespoutaný život. Původní plán najít si někoho na nezávazný postelový aerobik se zkomplikuje, když si Mikey začne hledat náhradu za svou ženu a Jason s Danielem se zamilují. Ani jeden to ale nemůže přiznat, protože by porušil slib. Kamarádi jsou důležitější než holky, nebo ne? (Blue Sky Film)

(více)

Videa (17)

Trailer 1

Recenze (236)

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Tuhle komornější romanťárnu já můžu. Efrona si oblibuji stále víc a víc s každým jeho příchozím filmem, Imogen Poots, kterou jsem si tentokrát nespletl s Emmou Roberts, to tady vyloženě slušelo a Jordana jsem si užil také mnohem patřičněji než fanoušci boxu v Creedovi. Ač mnohé That Akward Moment moc nezaujal, pro mou maličkost je to jeden z hrstky nejpozoruhodnějších romantických filmů posledních 5 let. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Obrovské sklamanie! Neviem ako vám, ale mne to prišlo až neuveriteľne prihlúple a trápne. Takáto "úžasná" stávka o tom, že nikto si s nikým nezačne? A to je akože prejav lojality voči priateľom? Nehovoriac o tom plytkom humore, ktorý sa vliekol celým filmom. Zápletka by sama o sebe nebola až tak zlá, len všetci títo traja chlapci mi prišli ako totálne nevyzretí kreténi - a ak sa u niekoho z nich objavil akýkoľvek náznak zodpovednosti a dospelosti, tak bol považovaný za "chudáka". Zopár dobrých dialógov a hlášiek, niekoľko prelomových scén (hlavne ku koncu), ale inak dosť podpriemer. No a k Milesovi Tellerovi začínam mať už normálne averziu, ale možno to bude len tými rolami, ktorá hráva... ()

Reklama

BMW12 

všechny recenze uživatele

Celkem dobrá komedie v čele s hvězdným obsazením. Ze začátku je tam sice pár hluchých momentů, ale pak se to rozjede a vtáhne vás to do děje. Příběh není nijak převratný, ale trojice Efron, Teller, Jordan ho v pohodě utáhne. A je tam i dost vtipných momentů, divák se určitě zasměje, takže dávám 3,5*. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Oddychová komedie, kterých jsme už viděli stovky. Spíše průměrná, ale po stránce humoru mi sedla. Po stránce scénáře je to ale stokrát viděné klišé o partě kamarádů, kteří si užívají mladých let a postupně se zamilovávají a z původní lehkovážnosti přecházejí k vlastnímu sebeuvědomění. Neurazí, ale ani nijak výrazně nenadchne. ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Totálne tipická jednoduchá romamtická komédia. Ale po ľahkom otrase mozgu som hľadal niečo bez akcie a náročných myšlienok aby ma z toho nerozbolela hlava. A zásah. Asi 6 dobrých vtipov, feeling good koniec. Klasické zvraty, klasický happy end. Všetko sme už videli veľakrát. Preto jeden krát naviac nás nezabije. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (8)

  • Počas natáčania sa so Zacom Efronom (Jason) na pľaci ťažko spolupracovalo, kedže už vtedy bojoval so silnou závislosťou na drogách a alkohole. Po skončení natáčania podstúpil polročnú odvykaciu liečbu. (peiton)
  • Herci před začátkem natáčení odjeli na týden do Adirondackého parku a společně si četli scénář, aby spolu lépe ve filmu spolupracovali. (Mitin)
  • Zac Efron (Jason) musel odložiť promo vystúpenia kvôli nešťastnému pádu vo svojej vile v Los Angeles. Lekári mu museli zadrôtovať čeľusť a zašívať ranu. (kacer4)

Související novinky

Zac Efron fasuje plovák

Zac Efron fasuje plovák

12.08.2015

Téměř neuvěřitelné se stává skutkem. Nejen že dostaneme celovečerní Pobřežní hlídku, ale vážně si v ní zahrají dva populární fešáci, kteří si úspěšně budují komediální kariéry. Jeden konec pláže bude… (více)

Reklama

Reklama