Reklama

Reklama

Kletba

  • USA The Curse (více)

Na farmu dopadne podivný modrý meteorit, který ale přináší jen zkázu pro vše živé. (oficiální text distributora)

Recenze (49)

misterz 

všechny recenze uživatele

Film má dosť pomalý rozbeh, ktorý pretrvá aj dlho potom, čo dopadne na zem meteorit plný akejsi čudnej brečky. Zhruba od polovice sa to však už začne podobať na hororovú klasiku 80. rokov, žiaľ častejšie s negatívami ako pozitívami. Záver bol najlepší, prišlo aj na niečo málo gore a masky boli tiež fajn. Celkovo film nepoteší, ale ani neurazí. 55/100 ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Svižná zlatá hororová léta k nám přinášela v osmdesátkách vynikající a zajímavé kousky na které se dalo bez problémů koukat. O těch dnešních se to říct bohužel nedá. Užijeme si zde meteorit, který kontaminuje v okolí farmy vodu a změní ji v sliz, který začne zabíjet vše co žije v okolí. Bude jen otázkou času než na to někdo přijde a začne s emzákem bojovat. 90% ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Dialógy mi trhali uši, postavy sa chovali sprosto a detinsky. Film sa dosť vliekol a jeho rozbeh som zaznamenal asi v 50 minúte a práve tam to konečne roztočil. Aj keď logika v tomto filme bola, ale slabá, film disponoval niektorými dosť vypätými momentami, ktoré tomuto filmu zaručili tú 4*, lebo herecky to tiež nebolo bohvie čo, ale aspoň mal niekoľko pútavých scén. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Zavítáme do vidlakova mrknout na život pobožné divně zředěné familie, kde je sex hříchem a housky od manželky moc suché. V hl. Rolích syn, matka, dcera, fackujici nevlastni fotr, syna šikanujici syn nevlastniho fotra a chlivnik, který neodolá matčinymu krku.. toto velmi napínavé rodinné drama se bohužel přeruší náhlým pádem asteroidu, který znečisti vodu a lidem ztoho začne růst jeden bedar za druhym na xichte, až ztoho maj na držce celudytydu. Všichni začnou tak nějak šílet a vznikne menší rodinná šarvátka nakažení držky versus nenakažení jednotlivci..Celý se to ale táhne jak smrad, až me to neoslovilo..taky mam bedary, takže mě to ani nijak nedojalo. Hudba mistama brnkačka na kytarku aka walker texas ranger a ke konci už to chytlo takovej ten solidní 80s beat do toho postupnyho vyvražďováníčka na konci, který mě i celkem na pár sekund chytlo. Během sledování jsem zjistil, že to ma další dvě pokračování..to je pěkně v prdeli...dnešek bude dlouhej. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Matka smilnila... a pak se zablesklo a z nebe spadl trest. Jestlipak si tohle pánbíčkáři pouštívali v kostelích, stejně jako Gibsonovo Ukřižování? Vcelku odsýpající jednoduchý příběh s dobrými maskami, tradiční osmdesátkovou atmosférou, nechutným otcem a skvělou matkou v podání Kathleen Jordon Gregory. ()

Zajímavosti (5)

  • Wil Wheaton (Zack) sa o filme vyjadril, že jediným jeho plusom bola skutočnosť, že si v ňom mohla zahrať o šesť rokov mladšia sestra. Amy Wheaton stvárnila postavu menom Alice. (beso74)
  • V závěru filmu mluví hlasatel televizních zpráv v souvislosti s incidentem na farmě o 4 mrtvých. Ve skutečnosti bylo však mrtvých 6. (m.xFuck)

Reklama

Reklama