foto

Claude Akins

  • nar. 25.5.1918
    Nelson, Georgia, USA
  • zem. 27.1.1994 (75 let)
    Altadena, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1994 Search, The (TV film)
Twisted Fear
1993 Seasons of the Heart
1992 Grass Roots (TV film)
Případ od Viktoriiných vodopádů (TV film)
Upadnout v nemilost
1991 The Gambler Returns: The Luck of the Draw (TV film)
Where Evil Lives
1989 Mothers, Daughters and Lovers (TV film)
1987 Jestliže je úterý, musíme být v Belgii (TV film)
Kletba
1986 Manhunt for Claude Dallas (TV film)
Pushed Too Far
Příšera z šatníku
1984 Baron a ostrý Bill (TV film)
1983 Desperate Intruder (TV film)
1981 Way They Were, The (TV film)
1979 Dva tuláci (TV film)
Ebony, Ivory and Jade (TV film)
Murder in Music City (TV film)
1978 B.J. and the Bear (TV film)
Little Mo (TV film)
1977 Chapadla
Killer on Board (TV film)
Police Story: The Broken Badge (TV film)
Tarantule (TV film)
Yesterday's Child (TV film)
1976 Polib mě... zabij mě (TV film)
1975 Eric (TV film)
Medical Story (TV film)
Timber Tramps
1974 Death Squad, The (TV film)
In Tandem (TV film)
1973 Bitva o Planetu opic
Shadow of Fear
The Norliss Tapes (TV film)
1972 Konečná stanice: Peklo
The Night Stalker (TV film)
1971 Lock, Stock and Barrel (TV film)
River of Mystery (TV film)
1970 Poslední bojovník
Sledge
1969 Ostře sledovaná banka
1968 Ďábelská brigáda
1967 First to Fight
Waterhole #3
1966 Incident at Phantom Hill
Návrat sedmi statečných
Povznesen nad pomstu
1964 Distant Trumpet, A
The Killers
1962 Black Gold
Merillovi záškodníci
1961 Claudelle Inglish
Gunfight in Black Horse Canyon (TV film) - a.z.
1960 Comanche Station
Kdo seje vítr
1959 Don't Give Up the Ship
Hound-Dog Man
Porgy and Bess
Rio Bravo
Yellowstone Kelly
1958 Onionhead
Útěk v řetězech
1957 Hot Summer Night
Joe Dakota
The Kettles on Old MacDonald's Farm
The Lonely Man
1956 Battle Stations
Bojovníci se žraloky
Johnny Concho
The Burning Hills
The Proud and Profane
1955 Muž se zbraní
Pronásledování na moři
1954 Bitter Creek
Down Three Dark Streets
Shield for Murder
The Adventures of Hajji Baba
The Human Jungle
The Raid
Vzpoura na lodi Caine
Witness to Murder
1953 Odtud až na věčnost

TV seriály

1986 Dream West (TV seriál)
1984 Celebrity (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
Legmen (TV seriál)
The Master (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Síla hypnózy (S01E09)
Za volantem fantom (S01E07)
Vraždila Jessica? (S01E04)
další epizody (4)
1979 The Misadventures of Sheriff Lobo (TV seriál)
1977 Nashville 99 (TV seriál)
Rhinemann Exchange, The (TV seriál)
1974 Movin' On (TV seriál)
1965 Laredo (TV seriál)
1962 The Twilight Zone (TV seriál)
The Little People (S03E28)
1960 The Twilight Zone (TV seriál)
The Monsters are Due on Maple Street (S01E22)

Host

TV pořady

1981 All-Star Salute to Mother's Day (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky