Reklama

Reklama

Úspěšný armádní inženýr (Bradley Cooper) se vrací na rodný ostrov na Hawai, na místo svých největších kariérních úspěchů. Znovu se zde setkává se svoji dávnou láskou Tracy (Rachel McAdams), ale zároveň se postupně zamilovává do své nové kolegyně (Emma Stone). (CinemArt)

Videa (1)

Trailer

Recenze (185)

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Věčný sympaťák Bradley, Emma v uniformě, Rachel v letních šatech, Havaj a dějová linka kolem působení v armádě. Ideální kombinace pro srdcervoucí romantické drama. Bohužel toto moje očekávání bylo na hony vzdáleno od reality. Hlavní dějová zápletka je jako z průměrné bondovky, romantická linka není moc přesvědčivá, komediálních prvků tu taky moc není a když už se na scéně objeví na těch pár minut i Bill Murray a Alec Baldwin, jde spíše o karikatury rozmazleného miliardáře, potažmo armádního generála. Cameron Crowe tentokrát šlápl vedle. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Ježkovi voči, kam som sa to zas dostal. Podla hereckého obsadenia a známeho mena na režisérskej stoličke, ktoré ja, vlastne ani nepoznám, som si myslel, že to bude fajn film. A nedopadlo to najlepšie, pretože som myslel. To tak väčšinou býva keď ja myslím. Ale k filmu. Je nudný, nezaujímavý, pomalý, nezáživný ale prvotriedne obsadený. Moc ma to síce nebavilo, ale ani neviem prečo som to dopozeral do konca. Podla žánru si poviete fajn a herci vás raz dva presvedčia, ale romantiku som tam moc nenašiel. Ak tam bola mal som potom špatne naladené rádiové vlny. Komédiu v tom nehľadajte už vôbec, pretože každý sa tu len vážne tvári a mám pocit, že ani nevedia prečo. A na záver o dobrodružstvo ani nezakopnete, keď sa to odohráva na jednom ostrove a poväčšine v jednom dome, kde žijú ľudia, ktorý vyzerajú, že moc dobrodružstva v krvi nemajú. Zhrnutie. Nepozerajte to a dajte si radšej niečo iné s vyššie uvedenými menami. A keď už to budete pozerať, nejaké drobnosti sú aj za titulkami. 50% - 2* ()

Reklama

Mr.Dogman 

všechny recenze uživatele

Nebýt té tragické zápletky o SPOILER vesmírném satelitu nabitém zbraněmi (WTF) SPOILER KONEC by to byla velice příjemná konverzačka. A přitom se dalo to mezikulturní napětí zobrazit mnohem méně WTF způsobem (pro začátek by stačilo více lidským) a Aloha mohla aspirovat i na pár ocenění. Tak trochu promarněná šance, kterou sice Crowe vycítil, ale naprosto pohřbil. ()

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

V žádném případě se na to nikdo nedívejte. Nepamatuju hůř zrežírovanou "komedii" nepamatuju a při tomhle neskutečně natřískaném obsazení by za to Cameron Crowe zasluhoval přes držku! Pověsti z uniklých studiových emailů nelhaly, tohle je fakt průser. A je to obří škoda, protože nádherná příroda, kamera, maximálně boží a sympatické obsazení, které si docela nečekaně herectvím pro sebe kradla Emma Stone. A vysvětlí mi někdo, jak proboha do takovýho filmu nacpali premisu o SPOILER soukromé atomovce do vesmíru SPOILER? 2/10 ()

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Tazko hladat slova na film od rezisera, ktory vie natocit schopne romanticke filmy, ktory vsak musel byt pocas natacia asi v katatonickom stave. Inak si neviem vysvetlit, ako je mozne, ze na tomto filme jednoducho nefunguje NIC!!! Herecke obsadenie dava v inych pripadoch zaruku dobre odvedenej prace, avsak pod taktovkou Camerona Crowea je to vsetko zle...Chemia nefunguje ani omylom, dialogy su strojene, vyvrcholenie vztahov na zaplakanie neuveritelne...Aloha je jeden velky omyl a cierny bod vo filmografii kazdej jednej zucastnenej osoby. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (8)

  • Filmovanie snímky prebiehalo na havajskom ostrove Oahu, kde sa nachádza hlavné mesto Honolulu a tiež vojenská základňa amerického námorníctva Pearl Harbor. (MikaelSVK)
  • Obsazení Emmy Stone způsobilo kontroverzi kvůli whitewashing. Její postava je v předloze na čtvrt Číňanka a na čtvrt Havajanka, což herečka ani zdaleka nepřipomíná, ani nesplňuje. Crowe se za její nepovedené obsazení následně omluvil. (hansel97)

Související novinky

Největší propadáky roku 2015

Největší propadáky roku 2015

29.11.2015

Člověk občas slýchá zábavný argument, že nemá ten či onen film předem odepisovat, ale má si na něj udělat názor až poté, co ho uvidí. Vzhledem k tomu, že jde do českých kin zhruba 250 filmů ročně (a… (více)

Reklama

Reklama