Reklama

Reklama

Naivní Ray pašuje v břiše drogy z Thajska do Austrálie. Na hranicích ho chytí, ale on odmítá přiznat, že nějaké drogy má. Proto je odvezen do hotelu, kde policie čeká dokud nepromluví, nebo dokud drogy nevyjdou ven...
 Ray Jenkins je možná trošku naivní, ale jinak normální milý chlapík. Když mu jeho kámoš Gavin představí myšlenku o rychlém výdělku v podobě pašování drog, Ray neochotně souhlasí. Suverénně spolkne pěkných pár pytlíků plných drog a vyrazí z Thajska domů do Austrálie. Tam má v plánu proplout kolem celníků a sbalit peníze vydělané za pár hodin strachu. Po příletu však ztratí chladnou hlavu a jeho skvělý plán překazí australští federální policisté. Ray odmítá kápnout božskou o podivném obsahu svého žaludku, proto je odvezen do hotelu, kde bude sledován tak dlouho, dokud nepromluví, nebo dokud důkazy nevyjdou ven. (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (71)

lucijelucije 

všechny recenze uživatele

Já ani nevím proč jsem hodnotila třemi hvězdami, protože těžko dokážu popsat, co ve mě tenhle film vyvolal. Rozhodně je to dost nechutné a nebýt toho závěru asi bych to viděla na víc slabší průměr. Rozhodně oceňuju odhodlání hlavního hrdiny. A taky oceňuju fakt, že film, který řeší jednu a tu samou věc 103 minut, celkem dokázal udržet pozornost. Celkem. =) ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Jak dlouho se normálně krmený a napájený člověk dokáže nevysrat? Těžko říct. Každopádně Ray to musí zvládnout minimálně týden, protože jinak by se v jeho hovnech mohlo najít větší než malé množství heroinu a to by mohlo znamenat kriminál. A tak sedí na hotelu pod bedlivým policejním dohledem a stahuje půlky. Výborný námět a výborné zpracování. Film bazíruje na hraně komedie a klasického krimi s jednou scénou vyloženě na blití a nejsem schopen říct, co převažuje. Herecky si taky nemám na co stěžovat a vedle pár provařenějších tváří zázařil ne tak známý Angus Sampson, s jehož hlavním hrdinou jsem soucítil, protože si živě dovedu představit situaci, že člověk moc chce, ale nemůže. Velká spokojenost. 80% ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Spočiatku dosť nezáživné, ale to som ešte netušil aký skvelý spád to potom naberie a aká parádna zápletka na mňa čaká. Škoda, že ten začiatok pôsobil tak nevýrazne, ale tak našťastie to potom ďalší priebeh pekne vynahradil. Ray bol fakt riadna naivka, ale počas toho procesu si dokázal pripraviť pekný plán. No aj tak mi celá tá "vyšetrovacia väzba" prišla pritiahnutá za vlasy. Ale bez toho by tento film nemal žiadny poriadny spád. Jedno tomu však treba uznať, a to najmä tú originalitu, ktorá napriek mnohým nechutným scénam bola hlavným tromfom celého filmu. A ten koniec... skvelý! ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Chlapík s hrubými perami v hlavnej úlohe mi šiel svojim zjavom a chovaním spočiatku dosť na nervy (hlavne ma sral asi najviac kôli tomu, že mi neustále pripomínal svojim ksichtom Rhys Ifansa, ktorý by mi tam sekol oveľa viac), ale po čase som si naňho zvykol a nevedel som si predstaviť v úlohe Raya Jenkinsa nikoho iného. Pre mňa rozhodne nečakané a príjemné prekvapenie... ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Natočeno podle skutečné události. CITÁT - Kalhoty dolů. prosím, spodky taky, chyťte si šourek......... Hlavní hrdina je tupoun a nechal se nachytat. Proč mu jako mám fandit? CITÁT - Máme právo vás tu držet sedm dní, nebo až se dvakrát vyprázdníte........... Tohle mě tedy vůbec nezaujalo a nebavilo. Hvězda za kameru a jedna za blbost. ()

Galerie (31)

Reklama

Reklama