Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nová zábavná kuchařská a velkolepá „LIVE" show se Zdeňkem Pohlreichem, který zve celý národ, aby si pod jeho vedením připravil tříchodové menu během jediné hodiny v přímém přenosu. V této jedinečné show máte možnost Zdeňka poznat ve zcela nové roli showmana a učitele vaření, kdy každou sobotní noc bude mít celý národ šanci uvařit si nejlepší večeři svého života. V každém díle se těšte na hvězdného hosta a pořad plný překvapení a hlavně zábavy. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (73)

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Polhreich je skvělej i v této live show, líbí se mi to. Nemůžu moc srovnat s jinším TV shitem, protože na to nečumím, ale jsem si stoprocentně jistej, že tohle si nadprůměr zaslouží už jen proto, že u toho vydržím. 75% Kostková nic moc, Etzler výbornej, ta třetí kudrlina nic moc, Bílá kopyto, Voříšek skvělej! Alda Háma výbornej - "Aleš Háma vaří ve stylu 'Vaříme z cizího až do posrání'". :D Na truc zdejším idiotům zvyšuju na plnej. Braťa, nezáviďte nám Polhreicha! Nikdo vás čumět na TV Prima nenutí, tak držte co nejlaskavěji tlamy. ()

insurgentes odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem jen ten díl s Voříškem a nechápal jsem. K čemu jsou tam ty vstupy na dálku vařících grupiček? Abysme viděli, že taky míchaj v rendlíku a hlásej, jóóó, de nám to skvěle, Zdeňku? Já si chvílema připadal jak u pátečního žlutého béčka na nově. Zbytečně rádoby bombastickej paskvil, kdyby prostě normálně Pohlreich něco uvařil, aby se člověk něčemu přiučil, a měl tam dejme tomu ještě jednoho vtipnýho člověka (což Voříšek celkem byl), protože marná sláva, pohotovej to on Pohlreich zase je, tak by to byl myslim ten správnej formát. Takhle? Zlatej Babica! Jo, a Pohlreich mě nasral, jak tam shazoval toho chudáka pilota. Když někoho sjede v ano, šéfe za to, že přechovává v mrazáku hovna s malinama, tak prosím, ale aby si z někoho utahoval, že koktá, to je prostě zcela pod úroveň. Kyselá prdel, a - odpad. ()

Reklama

RonaMidu 

všechny recenze uživatele

nachomýtla jsem se u toho jen náhodou a na rozdíl od jiných "Zdeňků" jsem dokoukala ...i když to je zřejmě ve scénáři,uznalost za to,s jakou pokorou jindy sám buzerující šéf vzal výtky od mistra sushi...navíc sošná Čvančarová,prostě to šlo (nebýt těch pitomostí kolem,jako obecenstvo,které vypadalo chvílema spíš jako zvědavé srocení u bouračky a nebo pro mě naprosto zbytečné náhledy k rádobyvtipným chlapům či dvěma žlutým kikinám):-) ()

Prometheus69 

všechny recenze uživatele

Tak u tohodle se přiznám jsem trochu na vážkách.... B) Važku Vašku.... kam jsi to jenom lezl? Ty sólovky z minimem komparzu v prostoru 4x4 ti šli lépe... takhle to prostě není ono. Jako by snad bylo málo českých Restaurací kde přeplněné poličky z nejrůznějšíma umělýma dochutidadlama netoužící po tvé odborné kultivaci? Kdyby aspoň vařil něco normálního... občas. Navíc je to hrozná nuda.... toč raději další díly ANO Šéfe! To je tvůj zlatý důl... tvůj odkaz nám zužitkovatelům a milovníkům obloh... B) ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

S křížkem po kuchařském funuse aneb Česko dělá "hamiky papiky" s "kožakem" Pohlreichem. Tady máš naše malá Primo jednu lžičku za maminku, druhou za tatínka, třetí za Pohlreicha a čtvrtou za Kostkovou. Ale koukám, že ty už nejsi takový malý uřvaný spratek a že jsi už odrostlejší dítko, které se už nemusí krmit. Jenže si zakrnělo v trochu jiné oblasti než v růstu, a sice v tom, co už svět viděl a má dávno za sebou, tak ty teprve tento formát přebíráš a nasazuješ tuhle "opajcovanou" show v hlavním sobotním vysílacím čase. No mohu Tě utvrdit, že nebude mnoho těch, kteří po 20. hodině budou s Tebou vařit a ládovat se vepřovým se zelím a trhancem na noc. A to nám milý Zdeněk kázal, jak se pustil nepřímo do křížku ohledně zdravého stravování s Babicem vařícím srajdy. No jednou to přijít muselo a i mistr kuchař se (ne)jednou utne a spadne do unylé show prokládané nekonečným reklamním blokem a málem i hrajícími si kotaty. Muž, který si vybudoval image nesmlouvavého šéfkuchaře nenávidějícího blafy, který pro nadávku nejde daleko, najednou vaří s Kostkovou, je slušný, kolem plno lidí a nuda o ničem. Po propadáku "Vařte jako šéf" přichází s obdobnou hrůzou, jen velmi nafouknutou, a hlavně pro českého diváka nestravitelnou. Nechci vidět sledovanost příštího dílu, která jistě bude tristní. Pak to pár večerů nechají běžet, následně to přesunou před Walkera Texase Rangera pod názvem "Polední menu se Svatoplukem Kuřátkem Pohlreichem", než to nadobro stáhnou z vysílání. Příští sezonu se pak Zdeněk vrátí v mega ultra show pod názvem "Godzilla Babica versus Kuřátko Pohlreich live" a bude se vařit výhradně v noci, pokud možno nad ránem, aby i ti, co vstávají ráno, se mohli inspirovat svačinou do práce. Mé hodnocení: 0% ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama